17 yaşında ki kızlar, 30 yaş üstü erkeği sizce ister mi? Küfür etmeden açıklamayı okuyun?

Arkadaşlar burada isteyen ben değilim hemen küfür etmeyin. Hakaret etmeyin. Konuyu anlayın. Örneğin ben bir kızla tanışıyorum, yaş mevzusu açılıyor. Ben yaşımı söylüyorum, kiz bişey demiyor. Sonra ben soruyorum ayni soruyu kiz 17 diyince ben seninle konusamam diyip, engelliyorum.

Şimdi 18 den küçük biriyle çıkmak falan yasak ya. Acaba dolandırıcı mi diye şüpheleniyorum. Çünkü 17 yaşında bir kız 30 yaş üstü erkeği istemez bence. Ayrica bende istemem 18 den küçük. Neden yani bir kaç kişide denk geldi bu. Hep internetten tanıştıklarım, arkadaşlık sitesi falan. Acaba dolandırıcı mi? Tehtit edecek santaj yapacak diye korkularım oldu konusmadim. Hemen olmaz diyip engelledim. Zaten bende istemem 18 den küçük. Onlar da istemez diye düşünüyorum. Bir yandan da acaba kalbini mi kırdım diye üzülüyorum. Çünkü 17 yim diyen internetten tanıştığım bir kız. Üzüldüm oha bir yaştan kaybettim falan dedi. Baya peşimden koştu. Acaba o gercekmiydi. Oda kafamı karıştırdı. Ya gerçek olsa bile 17 olmaz. Küfür etmeyin. Çünkü olgun gösteriyor. Çünkü hem makyaj var hemde shop var. İnternetten görmüşüm gerçek halini bilmiyorum ki

Istemez dolandırıcı olabilir uzak dur
Isteyebilir ama sen yinede uzak dur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
17 yaşında ki kızlar, 30 yaş üstü erkeği sizce ister mi? Küfür etmeden açıklamayı okuyun?