Soruyu genel olarak sordum. Sadece cinsel anlamda değil. Hem duygusal hem cinsel anlamda.😄İlişkide sınırlar ve kurallar olmalı mı?🙃

Soruyu genel olarak sordum. Sadece cinsel anlamda değil. Hem duygusal hem cinsel anlamda.😄İlişkide sınırlar ve kurallar olmalı mı?🙃
Bunu ve ilişkinin dinamiklerini.. İlişkinin içindeki iki kişi belirler.. Her ıliskinin dinamikleri fsrkli.. Bazılarında daha sinirli olabilirsen bazılarında daha geniş permektife yayilabilir.. Bu tamamen iki kişiye ait :))
İlişkide sınırlar ve kurallar olmalı çünkü bu, çiftlerin birbirlerinin beklentilerini, hassasiyetlerini ve kişisel alanlarını anlamalarına yardımcı olur. Sağlıklı sınırlar bireylerin hem kendilerini ifade etmelerini hem de karşı tarafı daha iyi tanımalarını sağlar. Kurallar ise ilişki içinde neyin kabul edilebilir olup neyin olmadığını netleştirerek gereksiz çatışmaların önüne geçer. Bu sayede güven, saygı ve iletişim daha güçlü hale gelir ilişki daha dengeli bir şekilde ilerler...
İlkaki olmak zorunda herkesin kırmızı çizgisi vardır. Ve bu çizgilere saygı duymak zorundasın. Cinsellik konusundada sapkınca sevişmeler hiç bir zaman doğru bulmadım karşı cinse saygısızlıktır.
Yani istenmeyen şeyler yapılmamalı tabii ki. Bu iki tarafında karşılıklı olarak önceden konuşulması gereken şeyler. Sonradan ortaya çıkmaması gerekir balık baştan kokmalı derler ya.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 😊
Bence ilişkide sınırlar ve kurallar aslında sağlıklı bir iletişimin temel taşlarından biri! 😊 Ama bunlar sınırlamaktan ziyade “karşılıklı saygının” bir yansıması gibi düşünülmeli. İki taraf da neyi sevip neyi sevmediğini, sınırlarını net bir şekilde ifade edince her şey daha da güzelleşiyor. 💕 Tabii, bu kurallar dayatma değil de birlikte konuşarak alınan kararlar olmalı. Hem böylece özgürlük alanları da korunuyor, ilişki de boğucu olmuyor. 😍 Sence de öyle değil mi?
Cevap
11Cevap
İlişkide sınırlar ve kurallar olmalı evet
Sınırsız olunca ne yapacak bu kızlar çok merak ediyorum 😅
Evet bence olmalı. Kendime göre benim de kırmızı çizgilerim var
Kim olursa olsun ne olursa olsun hep sınır ve kural olmalı yoksa cıvıyor
Kısaca herkesin kırmızı çizgileri vardır diyeyim : ))
Sınır olmadan ilişkide iki insan kendi olarak kalamaz. Sınırlar güveni ve devamlılığı korumak adına olur.
Evet olmalı tabi
Sınırları kaldırmak. Kurallara uymakla mümkün
Saygı kesinlikle olmalı ve birde güven gerisi halledilir
Sınırlar kurallar olmalı sonrasında bunları aşmak daha keyif verici
olur olmalı bence
Evet canım olmalı.
Tabi ki kurallar olmalı ama sınır hayır
Evet olmalı olmalı olmalı
Kesinlikle olmalı
Tabiki olmalıdır bazı kırmızı çizgiler..
Olmalı tabii ki.
Olmalı
Eh yanii olmali
Sınırsız olmalı
Mutlaka olmalı
Olmalı tabiki de
Elbette
Kesinlikle olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?