Ya da rahatsız eder mi bu sizi?
Ben pek kıskanç değilim de
Hakkında ne düşünürsünüz?
Ya da rahatsız eder mi bu sizi?
Ben pek kıskanç değilim de
Hakkında ne düşünürsünüz?
Eski kız arkadaşım kıskançtan ziyade aşırı korumacı bir yanı vardı. Ben sınıfta herhangi bir kızla ders hakkında bile konuşsam gözlerini ondan ayırmıyordu. Ben veya bir başkası ona bir şey diyene kadar ona dik dik bakardı ve asla konuşmazdı. Kızın biri benimle dalga geçtiğinde veya bana bağırıp çağırdığında araya girip müdahale ederdi.
Bunu ona sorduğumda, kızın biri tarafından iftiraya uğramamam için yaptığını söylerdi. Bizim okulda çok fazla iftira atma olayları olurdu. Onun için beni diğer kızlardan korumaya çalışırdı
Hala beraber misiniz?
Maalesef, hayat bizi ayırdı.
Üzücü üzüldüm
Sağ olasın 🙏🏻
Şimdi ben bir kadın ünlü şarkıcının resimlerini falan saklıyorum. Kıskanan kız bunu bile kıskanır. Hiç kıskanmaması değil fakat kıskançlığının çok az olması yerinde olur
Ben ünlüden neden kıskanayım ki
Bence hiç kıskanmamak biraz “oh miss gibi” bir özellik aslında 🌸 Ama denge de önemli yani. Çok kıskanç olmak gibi, hiç mi hiç umursamamak da hissettirebilir insana “acaba önemli miyim?” diye. Arada o tatlı, dozunda kıskançlık ilişkide bazen renk katabilir 🧡 Ama sen öyleysen de değişmen gerekmiyor, kendin gibi ol 💃🏻
Cevap
13Cevap
Hiçbir şekilde kıskanmıyorsa kıskandırmaya çalışırım, hala kıskanmazsa sevmediğini, beni kaybetmeyi göze aldığını düşünürüm.
Haklı olabilirsin kanks
Özelden mesaj geldi mi melike diye bi kız
Yok valla gelen giden olmadı, pek görülmüş şey de değil. 😄
Iliskiler karmasiktiŕ duygular da kikisi farkli yasar kimisi farkli yasatir
Kiskanmayan da var sahiplenen de korumacilik moduna gecen de
Soğumam, aksine severim. Ben de hiç kıskanmayan nadir erkeklerden biriyim.
Ben dün sevdiğim e birini benzettim ve gecelere kadar boğulucasına ağladım bence inanma ona
Olabilir
Evli misin?
Değilim
Evlenince kıskanırsın ama benim için sorun yok ben öyle bir sevgiliden rahatsız olmam
Aradığım hatun modeli
Hiç mi rahatsız olmazsın?
onu zorlarım kıskançlığa hatta önünde bile
Kiskanilmak isterim güzel hissettirir
Ne güzel işte istediğim gibi takılırım kızlarla
soğumam neden dersen ben kıskancım :D
Ama sevgilin seni kıskanmıyor mesela hiç rahatsız olur musun?
olmam kıskanmasını da istemem ben kendime güveniyorum pot kıracak şeyler yapmaktan kaçınırım
Teşekkür ederim cevap için
Keyifli olabilir
Hayır bogulmam
Güveniyor musun umrunda mı değil
Yani nasıl desem
Aldatacaksa çabucak aldatsın vaktimi çalmasın kafasındayım
Özgür bırakıyorum ki gerçek yüzünü göreyim
Aldatacak insanı kıskansam da aldatır benim kıskanmam pek bişey değiştirmez
Yaşın kaç senin peki nasıl bu kafaya ulaştın
24 yaşındayım neden?
Olgun kafa gibi aslında ondan
Teşekkür ederim
Peki sen aynını yapar mısın
Nasıl aynını?
Karşımdaki kıskansa belki bazen hoşuma gider ama müdahale edilmesini sevmem ben
Farklı bı durum gibi bişey sorabilir miyim
Sor buyur
Buyur sor
Msjla sorayım
Burdan sor canım
Özel bı durumdan dolayı canım
Ailevi bı durumdan
Maalesef
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Rica ederimmmmm
Direkt soğurum net
Neden?
Bana göre tam olarak olmasa da sevgi belirtisi kıskanmak. Ben çok kıskancım zaten her şeyi geçtim bu kadınla zaten olamam. Beni şeyine takmaz
Anladım
Bende arada kıskanıyor gibi yapıyorum
Daha da kötü işte. Bir gğn anlarsam direkt hayal kırıklığı...
Sevilmemekle pek alakası yok ki bunun
Ya tamam da seven adam kıskanır ya ne bileyim. Hadi atıyorum ben senin sevgilinim gideceğim böyle çok kız olan bir yere hiç mi umurunda olmaz
Ben biraz şu kafadayım
Aldatacaksa aldatsın zamanımı harcamasın hemen gerçek yüzünü göreyim kafası benimki
Kıskanırım ama nasıl desem aldatması için de fırsat yaratırım ki kişiliğini göreyim evlendikten sonra iş işten geçmiş olmasın
Serbest bırakırım ama bi o kadar da takipte kalırım gibi şeyler
Sence haksız mıyım?
?
Elbette tamam bak da bence gerçekten bağlanmamışsın şu ana kadar kimseye ondan böylesin
Hayır çok sevdim çok aşık oldum ama bilemiyorum çok derin bi güvensizlik yaşıyorum ve bunun için de böyle bi yola başvurmuş olabilirim bilmiyorum herkesin tepkileri farklı
isim olmazya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?