10 ayAşk bazen o en doğru zamanda, hayatına anlam katmak için gelir; bazen de en zayıf anında, kalbin kırılgan olduğu sırada çıkıverir karşına. Doğru zaman dediğimiz an, çoğunlukla biz hazır hissettiğimiz, içimizde sevgiye ve bağlanmaya alan açtığımız zamandır. O anlarda aşk, iki insanın birbirini büyütebileceği, birlikte yol alabileceği bir güç olur. Ama hayat her zaman o kadar da düzenli işlemez; bazen aşk, senin en savunmasız, en kırılgan olduğun, belki de kendini en yalnız hissettiğin anlarda kapını çalar. O zaman, aşk bazen iyileştirir, bazen daha da zorlayabilir. Zayıf anlarda gelen aşk, kalbini bir şekilde test eder, senin sınırlarını, korkularını, güvensizliklerini ortaya çıkarır. Çünkü aşk sadece güzel duygulardan ibaret değildir; bazen zorlayıcı, bazen acı veren, ama bir o kadar da öğretici ve dönüştürücü olabilir. İşte bu yüzden zayıf anında gelen aşk, seni kendinle yüzleştirir, büyütür. Öte yandan, bazen aşkın gelmesi için senin güçlü olman gerekebilir; çünkü gerçek bir bağ, emek ister, sabır ister, güven ister. Eğer senin iç dünyan dağınıksa, kendinle barışık değilsen, aşk o zaman ağır bir yük gibi gelebilir. Yani, aşk ne sadece doğru zamanı bekler ne sadece zayıf anını seçer; o, insanın hayatındaki o karmaşık, bazen düzenli, bazen kaotik bir misafirdir. Bize ne zaman gelirse gelsin, önemli olan onu nasıl karşıladığımız, ne öğrendiğimiz ve ona nasıl izin verdiğimizdir.
11 Yorumla
Soran10 ayAşk ne zaman gelirse gelsin—güçlü ya da zayıf anında—onu nasıl karşıladığın, ondan ne öğrendiğin ve ona ne kadar yer açtığın asıl belirleyici olan şeydir.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Benim deneyimimde aşk takvim beklemez; bazen hayat rayındayken çıkar gelir, bazen de en savunmasız anımda kapımı çalar. Ama zayıf anımda gelen her şey aşk değildir; kimi zaman yalnızlık korkusunun, görülme açlığının yankısıdır. Aşkı ayırt eden şey karşılıklılık, netlik ve saygıdır; güçlüyken de kırılganken de aynı dinginliği korur, taşır ve büyütür. Zayıf anın bağı ise hızlı başlar, belirsizlik ve kaygıyla yapışır, içeride denge bırakmaz. Ben aşkı, zamanı gelince usulca girip evi dağıtmayan bir misafir gibi severim; boşluk dolduranı değil, varlığıyla alan açanı, yarama pansuman değil, yürüyüşüme eşlik eden sağlam ve sakin olanı değerli bulurum.
11 Yorumla
Soran10 ayAniden geliyo aniden
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aşk çoğu zaman ne doğru zamanı bekler ne de senin en zayıf anını kollar. Hayatın akışında en beklemediğin anda karşına çıkar. Bazen en güçlü hissettiğin anda kalbini savunmasız bırakır, bazen de en kırılgan olduğun anlarda seni ayağa kaldıracak bir güç olarak belirir. Sitedeki aşıklara çok duygulandım şimdi ahjdgadfd
15 Yorumla
Soran10 ayAllah hepimize gay şansı mi versin diyelim ne diyelim seafo sjjsnsnss
Ve çokça katılıyorummmm 🌿🍒
u 10 ayHiç bilmiyorum çok duygulandım YorForgeeeeeeeeeer adhsajdbshd
Soran10 ayBen de çok duygulandımmmss seafooooo 🥺🥺 sjsjsjsjsj
u 10 ayTeşekkür ederim 🥲🌺
Soran10 ayBen teşekkür ederim 🌿🍒
u 10 ayAşk hiçbir zaman doğru zamanı beklemiyor 🙄
211 Yorumla
Soran10 ayHep yanlış zamanda gelir zaten 😓
- 10 ay
Belki de bize yanlış zaman gibi geliyor 🙄 aşk gelince geri çevrilmez..
Soran10 ayBelkide... 😔
- 10 ay
Çevirme sen Aşk gelince sar sarmala
Soran10 ayDemamito Üzümlü kekim, öyle yapicam 🌿
- 10 ay
🩷
Soran10 ayMuuahhh ❤️
- 10 ay
Teşekkür ederim cano 🌸🍃
Soran10 ayBen teşekkür ederimmm bal ❤️🌿🍒
- 10 ay
Muaaah😘
Soran10 ay😘😘
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk zayıf bir an yakalayıp oraya sızıyor gibi görünebilir, ama aslında doğru zamanda doğru kişiyle buluşmayı ister. O karşılaşma illa ki şimşek gibi olaylı olmak zorunda değil, bazen sakin bir anda da usulca gelebilir. Sen içini ferah tut, güzel şeyler daima beklenmedik zamanlarda çıkar karşına. 💫❤️
13 Yorumla
Soran10 ayBekledik noluyooo aşkoo bak millet zınk diye buluyor sjsjsjsj
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayAy Yor, vallahi haklısın, millet harbi jet hızıyla "bulduuum!" diyor, biz de slow motion takılıyoruz galiba 😂 Ama dert etme, senin şimşeğin de en havalı anında çakar, hazırlıklı ol bizden söylemesi! 🎇❤️
Soran10 ayYaf ne diyon aşko şimşek felan sjsjjsjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
10 ayAşk ne zaman ondan kaçar istemezsen dibinde biter ona kapattığın kapıları tekme çekiç kırar falan
25 Yorumla
Soran10 ayKalkan mi alalım ne yapalım ya 🙄
- 10 ay
Ağzını burnunu Kırcam elimde tava bekliyorum ben 🤣
Soran10 ayYürü kız ben de beyzbol sopamla eşlik edicem sana sjsjsjsjsjs
- 10 ay
Artık o düşünsün 🤣
Soran10 ayVallla heee sjsjsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
10 ayBence en zayıf anı o zaman tam ilgiye sevgiye ihtiyaç duyuyoruz oda kalbimizden avlıyor bizi 🤣
17 Yorumla
Soran10 aySevgili cadım şuna bir çare bulak yaf 😂
- 10 ay
Buna bir iksir bulamadım yapamadım 🤦🤣😁
Soran10 ayAga be 😂😂 lazım ama lazimmmm
- 10 ay
Bulcam bulcam azimliyim
Soran10 ayBulunca haber ver jsjsjsjsj
- 10 ay
Tabisi🫶
Soran10 ayMuuahhh
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u 10 ayBenim zayıf anımı kolluyor kerata. Jdj
211 Yorumla
Soran10 ayZayıf anlarını sen biliyorsun ama medo sjsjsj
- 10 ay
Zaaflarımdan ibaret fnf
Soran10 ayOnları da sen bileyyonn medooo
- 10 ay
Hıhım
Soran10 ayO zaman hazırlıklı olacağnn
- 10 ay
Çeyiz falan mı?🤔
Soran10 ayLa yok, röveşatalık gol atmak için sjsjjsj
- 10 ay
Tövbeler olsun djs
Soran10 ayYaparsinnnn sjsjjsjsjs
- 10 ay
Hıhım jdj
Soran10 ayHe heyytttt jsjsjss
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aşk bi haltı beklemiyor, onu öğrenmiş olduk
17 Yorumla
Soran10 ayÖğrendik be Carveloo
Soran10 ayYazış tarzından anlaşılıyor uykunun geldiği Carvelo sjsjsj
Soran10 ayKusura baktım lütfen dikkat ediniz sjshsjsjks
Soran10 ay😌🙆🏻♀️🌿 Kibar adam yaf
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Aşk ummadığın anda çıkar karşına
11 Yorumla
Soran10 ayHep öyle oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 10 ayaşka inancım yok...
10 Yorumla
10 ayKaybolursun bulur , hüzünlenirsin yoklar , acı çekersin tuz basar , avare gibi dolanırsın akıl verir , unutursun hatırlatır , düşünmezsin fısıldar aşk. Aşk tam yaraların kabuk bağlamaya yakın gelir ve o yaranı ya kanatır yeniden ya da kabuk bağlama sürecini hızlandırır. Evet zayıfızdır o an duygusal boşluktayız , inancımızı yitirip yeniden inanmak istediğimiz zamandayız ve kozlar yeniden oynanır. İşte o an yanlış zamanı doğru zamana çevirmek bizim elimizde yani aşık ile aşığın. Ey aşk ondan mı bize de uğramıyorsun iyileştiğimiz için mi? ..😅🙂
18 Yorumla
Soran10 ayÇat kapı gelecek illa sjsjsjsj
- 10 ay
Bacadan girsin ona da razıyız hsjsj
Soran10 ayAhahahhahaha hazır olda bekle o zaman
- 10 ay
Beklersem anlamı kalmaz sürpriz olsun jsjsj
Soran10 ayUmarım 😂
- 10 ay
Umduk artık gelir başımıza herhalde😅
Soran10 ayBakalım...
- 10 ay
Hayırlısı..
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşkın zamanı yoktur birden çıkar karşına, arayınca da bulamazsın o yüzden akışına bırakmak gereklidir. Ben genelde zamansız aşkların adamıyımdır, başımı kaldıramadığım kalabalıklar içinde mücadele ettiğimde çıkar karşıma hep daha fazla yorar beni. O yüzden aşkın ihtimalinden bile uzak dururum.
Bu arada siteye üye olur olmaz aşk bulunmaz kesin altında başka bir şey vardır onun.
11 Yorumla
Soran10 ayKatılıyorum...
Gayler hojam ajahahhahahajjsjz
10 ayBen öyle aşk ya da sevgi durumlarını çok fazla inanan birisi değilim en güzeli Allah'ım bizlere nasip ettiği şekilde karşımıza uygun birisi çıkarsa ve hayat birleştirirsek İşte o zaman aşkı bulmuşuz demektir haram helal Bilal doğrusunu bilen evliliği Allah'ın rızası için yapan geçim bilen insana denk gelmek aşktır günümüzde yaşanan duygularım Ben aşk olduğuna inanmıyorum ona bakarsanız Herkes birbirini seviyor Herkes birbirine aşık ama işin gerçeğine geldiğiniz zaman hiç de öyle olmuyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
10 ayZayıf anında vurur kişiyi. Şansına ya çok iyisine denk gelirsin hayatın gül bahçesi olur ya da cehennem çukuru. Kim ne desin önce kaderini yaşar insan.
11 Yorumla
Soran10 ayDoğrudur.
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
10 ay"Doğru an" benim için daha iyi , tasarlamak izlemek anlamaya çalışmak... O duygu hep kafanda olur ve olacağını bilirsin ihtimalin vardır beklersin doğru zamanda harakete geçersin bende böyle oldu hep
13 Yorumla
Soran10 ayHep o doğru an da gelmiyor ama..
- 10 ay
Ruhuma hitap ediyorsa tasarlar gözlemler öyle yürürüm. Bazen adımları tartmak lazım Red edilmekten korktuğum için değil, sadece kendimden emin olmak için beklerim.
Soran10 ayEn doğrusu
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
10 ayDoğru an ve zayıf an kişiye göre değişir. Bazıları için doğru andır, bazıları ise sadece öyle zanneder. Kendini avutanlara acımamak elde değil elbette. Gerçek aşksa eğer sorgulanmaz.
13 Yorumla
Soran10 ay"Kendini avutanlara acımamak elde değil elbette" Ne güzel dedin be kadın...
- 10 ay
Teşekkürler ✨🥂
Soran10 ay🫶🏻🥂🍒
10 ayAşk bana hep yanlış zamanda geliyor. Bence aşk zayıf anımızı bekliyor gelmek için. Bütün herşeyden ümidi kesip bir daha kimseyi sevmemeye söz verdiğin o an aşk seni yakalar.
113 Yorumla- 10 ay
Güzel yaşatabilene denk gelmek gerekiyor
- 10 ay
Bir şey diyemem..
- 10 ay
Hayır teşekkürler
- 10 ay
İyi geceler 🫡
Soran10 ay@BirEsintii Al benden de o kadar bebeğim... Katılmamak elde değil..
- 10 ay
💖💖💖
Soran10 ay❤️❤️❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ay40 yılda bir severim zaten onunda yanlışına doğrusuna bakmam nasıl gelirse gelsin olduğu gibi yerim pardon severim😀
13 Yorumla
Soran10 ayGeldimi geri çevirmek yoghh diyosun
- 10 ay
Ben kim köpek diyorum geldiyse önümüzü ilkler baş köşeye geçirtiriz aksini desem de geçer arsız bir şey o duygu 😀
Soran10 ayahahahha en doğrusu :D
Aşk hiçbir zaman karşılığını vermeyen, insanı allak bullak eden, alkolün dibine vurduran lanet bir şeydir
114 Yorumla
Soran10 ayÇok haklısın ama karşılıksız değildir her zaman bence.
- 10 ay
3 aşktan biri mezarda, biri fizanda, biri de kafasona göre sarkastik takılıyor. Kimse beni "değildir her zaman" cümlesine inandıramaz.
Soran10 ayİnanmak istemeyeni kimse bir şeye inandıramaz maalesef.
- 10 ay
İnanmak isteyince göze sokulan eylemler o inancı yok ediyor
Soran10 ayİnsanoğlu her şeyi kendine göre anlamakta birebir. İnanç yok olmaya hazırsa uğraşmanın anlamı yok, sürekli insan kendini anlatmaktan da yoruluyor.
- 10 ay
İnsanın kendini anlatmasına gerek yok ki, göze sokula sokula inatla yapılan bir şey, kişide saygısızlığı gösterip hayal kırıklığına uğratıyor. Bugün varız, yarın yokuz. Alkollüyüm kafam felsefeyi kaldırmıyor, sohbet için teşekkürler
Soran10 ayKim ne isterse onu anlar, istediği kulpu biçer. İyi geceler.
- 10 ay
Bildiğim tek kulp elimde bardak brah, sana da
Soran10 ay🙌🏻
- 10 ay
Holele
Soran10 aySen git bi kahve iç
- 10 ay
Halodayı Aman Güzel Yavaş Yürü dinliyorum sldmsmsmdkdk bu şarkı kahve kaldırma 😂😂😂😂
Soran10 ay😃😃 İyi bakalım
- 10 ay
😂😂😂😂
10 ayİki türlü de olabilir. Doğru anda gelenle bir şeylere başlarsın diğer türlü belirsizlikle gelen aşkı geri gönderebilir
11 Yorumla
Soran10 ayOlabilir...
10 ayBende öyle şeyler yok ya bilmiyom böyle sorular görünce üzülüyom 🫢
11 Yorumla
Soran10 ayÜzülme gül danemmmm, sen kalbimin yek paresisin <3
10 ayAşk kim ya ya o gelsin ya ben ona gidicem artık kimsin olim seeen
13 Yorumla
Soran10 ayKim ya buuuu , kim buuu
youtube.com/shorts/D8l-6UetwDY?si=Z3tjMUq6KHD2cq37
sjsjjsjs- 10 ay
Bahshahdhahdhahdha çok şekerler
Ekleyelim listeye 😂
Soran10 ayHemmmennnn sjsjsjsj
10 ayZayıf anımı bekledi benim. Sonra geldi, 20 yaş yaşlandırdı ve gitti.
15 Yorumla
Soran10 ayAga be...
- 10 ay
Öyle işte... 😓 ama yıkılmadım halen ayaktayım 😊
Soran10 ayYıkılmak yok... Yola devammm
- 10 ay
Aynen öyle YorForger. Motto bu 😅
Soran10 ay💪🏼💪🏼
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. O Eros iti biliyor
Çok kuruyorum ona bu günlerde
djdjdsh :)
11 Yorumla
Soran10 ayEros bizi görmüyor hojam...
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. aşkın bir şey beklediği falan yok , bana düşman bende ona düşmanım
11 Yorumla
Soran10 ayNe demişler düşmanı kendine yakın tut, sen de öyle yap..
Gizli Üye(18-24)10 ayZayıf anını bekler sinsidir aşk çok sinsidir hemde hatta Aşk'ın diğer adı bir rivayete göre Sinsirella dır 😅😅
13 Yorumla
Soran10 ayBiz çok sinsirella tanıdık, onun da içinden geçeriz sjsjsjsjj
Cevap sahibi10 ayHahahahah Evelallah vdjfnnnf
Soran10 ay😂😂😌😌
10 ayBen de bulamadım. Y. rrak kürek cevaplarla milleti bezdiriyorum, ondan sanırım
11 Yorumla
Soran10 ay:DDD
Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Zayıf anımızda gelen aşktan korkmalıyız bence. Zira onun ÇIKAR ilişkisi olması muhtemeldir. Emin olduğumuz anda emin olduğunu bildiğimiz kişilerle Doğru zamanda denk gelmeye çabalamalıyız.
10 Yorumla
10 ayUzun süredir burdayım hiç öyle bir derdim olmadı yahu acaba sorun mu bende 😂 yoksa ben zurna mıyım ha?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
10 aybenim canım anımı bekliyo bence:)) he yaa bak ne kdr doğru bir tespit bende beni bulacaklar diye bekliyom habire ama yokk nerdeee:)))
10 Yorumla Zamansızdır bazen doğru zaman bazen yanlış zaman bazen yanlış insan bazen doğru insan kafasına göre takılıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Doğru zamanı bekler🧡
13 Yorumla
Soran10 ayBenimki doğru zamanı beklemiyo havuçlu kekim 😓
Soran10 ay🥺🥺🫶🏻🌿
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Derin ve felsefi bi cevap veriyim size.
Şimşek çakar, gök gürler ve yağmur yağar.
10 YorumlaAşk benim gözümde hiçbir şekilde beklemiyor bende onu beklemiyorum zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayAşk başkasına yenilmek olduğu için zayıf anını bekler.
11 Yorumla- 10 ay
o karo gerçekleri duyunca engel atıyo , tutup kafasını duvarlara sürtücen de aklı başına gelecek
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Aşk zaman beklemez. Bir bakmışız kucağımızda.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
9 ayEğer gelen aşksa doğru zaman diye birşeye ihtiyacı yok her halükarda aşk galip çıkar kansere bile belli oranda çare bulundu ama aşk acısı ilk gün ki kadar güçlü ve acımasız aşk senin zayıflığın zaafin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAşk yaşamaktan daha çok anlayışlı güvenilir ve sadakatlı birine denk gelebilmektir. Gerisi benim için boştur.
11 Yorumla
Soran10 ayDoğru dedin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayZayıf anını bence.
11 Yorumla
Soran10 ayBence de
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşk beklemiyor ki bekletiyor 😂
115 Yorumla
Soran10 ayGelince biz de bekletek köpek olsun sjsjsjjs
Soran10 ayOlsun sjsjsjsjsjs
Soran10 ayÇokta şey yapmasın sjsjjsjs
Soran10 ayEğlenmeye gelmedi buraya sjsjsjsjsjs, uslu dursun :ddd
Soran10 ayGenelde öyle oluyor 😂
Soran10 ayKendi kaşınsin, kendimi yoramam :dddd
Soran10 ayDervişin derdi bizi germez boş ver, kendi uğraşsın jsjsjsjsj
Soran10 ayAynennnn
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Zamanı yok.
Görürsün beğenirsin aşık olursun.13 Yorumla
Soran10 ayZamansız aşklar uzun soluklu olurmuş zodi
Soran10 ayBen de sana 🌿
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
10 ayAşk kalleştir. Zayıf anı bekler.
12 Yorumla
Soran10 ayTam it oğlu
- 10 ay
Evet
10 ayAşk beklentim yok artık
17 Yorumla
Soran10 ayOlsun be...
- 10 ay
Yok be olmasın istemem artık bundan sonra
Soran10 aySen bilirsin...
- 10 ay
Hayırlısı, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum😂😂
Soran10 ayHahahshshsdjd bende öyle
- 10 ay
Umarım bulursun ömür boyu yüzünü güldürebilecek birini, Seninde hakkında hayırlısı inşallah
Soran10 ayAminnnn, teşekkür ederim
10 ayTesadüfleri bekler..😅
11 Yorumla
Soran10 ayBen tesadüflere inanmıyorum artık minnoşşş
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beklemez gelir bulduğunu alır
15 Yorumla
Soran10 ayKatılıyorummm
Soran10 ayÇokça
Soran10 ayÖyle yapıyorum, teşekkürler
10 aySanal dünya yalan dünya..
13 Yorumla
Soran10 ayYalan hayatlar, Boş hayaller...
- 10 ay
Gerçek dünya gerçek yaşantı..
Soran10 ayYüppp
10 ayKesinlikle zayıf anımı bekliyor.
11 Yorumla
Soran10 ayBenimde :/
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Zayıf anı
11 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle
10 aySen bulamadın mı hala
17 Yorumla- 10 ay
😂😂😂
- 10 ay
Öke anime manime yaparsan işin zor tabi😂
Soran10 ayBuldukta ne oldu Richardo... İçimizden geçti... Hep yanlış zamanda geldi...
Anime ile ne alakası var yaf :/- 10 ay
😂😂😂😂seni kızdıriim dedşm bşraz
- 10 ay
Rikardinho olacak yanlız
Soran10 ayCanına kastın mı var gece gece 🤧
- 10 ay
Ahahaha boy kaçtı senin😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. aaaa spy x family yeni sezon gelir mi ya
117 Yorumla
Soran10 ayGelicek, gelicek... Filmi çıktı hatta... İzledin mi?
Soran10 ayNetflixtee white code ismi
Soran10 ayAnime fan misin sen
Soran10 ay🙆🏻♀️🌿
Soran10 ayşu an herkes öğrendi 😂🤣 teşekkürler 🌿
Soran10 aySorun yok 😂
Soran10 aySadece spy mi izliyorsun?
- 10 ay
Normalde izlemem ama motorcu bi çetesi olan öğretmen vardı onu dizledim adını bilmiyorum sonra death note u izledim sonra spy ı keşfettim bunu izledim sevdim başka şeylerde izlemek isterim ama çevrem de bu konuda yardım alıp danışıp tarrtışacagım kimse olmadıgı için başka şeyler izleyemedim
Soran10 ayHiii anladım, herkesin ilgi alanı değil normal tabii
Soran10 ayEvet, güzeldir
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Zayıf anını diyorum
11 Yorumla
Soran10 ay😓😓
Olan oluyor... Kimsenin bir şeyi beklediği yok.
10 YorumlaEn zayıf anını
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
10 ayAşk zamanını bekler
10 Yorumla
10 ayEn zayıf anımı kollar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. aşk herhangi bir şey beklemez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Senden hamle yapmanı bekler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gardımı düşürmemi bekliyor. Düşürürmüyüm hiç ndmdm
10 Yorumla
10 ayAşka inanmadığım için bir şey diyemicem
10 Yorumla
10 ayYanlış zamanda yanlış kişi olması
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Doğru zaman 🤍
11 Yorumla
Soran10 ayUmarım ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Doğru zamanı
11 Yorumla
Soran10 aySana hep doğru zamanda denk gelmiş anlaşılan Sayın Chooper
10 ayBeklemez itoglu
11 Yorumla