yas, tecrübe ve donanim bakimindan kendilerinden daha düsük seviyede bir kiz bulmak egolari icin gereklidir. hayat dersi verebilecegi, kendine muhtac oldugunu düsündügü, kedi gibi oksayabilecegi bir kizdir önemli olan.🤨🥸

yas, tecrübe ve donanim bakimindan kendilerinden daha düsük seviyede bir kiz bulmak egolari icin gereklidir. hayat dersi verebilecegi, kendine muhtac oldugunu düsündügü, kedi gibi oksayabilecegi bir kizdir önemli olan.🤨🥸

Kendilerinden daha genç biri, çoğu zaman yaşam tecrübesi ve olgunluk açısından daha “az donanımlı” görünebilir. Bu, bazı erkeklerde “hayat dersi verebilirim” ya da “koruyup kollayabilirim” hissi uyandırır. Genç bir partner, özgüveni ve erkeklik egosunu besleyebilir. “Ben daha deneyimliyim, ben yönlendiriyorum” algısı burada devreye girer. Bazı erkekler, partnerlerinin kendine bir miktar muhtaç olmasını ister. Bu, ilişkide kontrol ve güç hissini artırır. Gençlik genellikle fiziksel çekicilik ve enerjiyi çağrıştırır; bazı erkekler bunu bir statü veya cazibe faktörü olarak görebilir. Eğer farkındalık ve olgunluk yoksa, ilişki dengesiz, tek taraflı veya manipülatif bir hal alabilir.
Genç taraf genellikle öğrenecek çok şey olduğunu düşünebilir ama bazen bu bağımlılık ve kontrol hissi sağlıksız bir ilişkiye dönüşebilir.
İdeal olan, yaş farkı olsa bile karşılıklı saygı, eşitlik ve olgunluk temelinde ilişki kurabilmek.
Yani özetle, bu merak çoğu zaman ego ve kontrol üzerine kurulu ve uzun vadede sorun çıkarabilir.
Bazı erkeklerin genç sevgili merakı genelleme yapmadan salt düşüncemi ifade etmem gerekirse tamamıyla kontrol altında tutabilmek her konuda karşıdakini. Günümüzde kızlar zekaya kültüre değer vermiyor. Paraya kariyere ve menfaatinin nerede daha çok var ise o alanı yöneliyor. Bir süre sonra istedikleri olmayınca da ayrılma yolunu seçiyor. Menfaatlerin bittiği noktada. Sevgili yapmak için genel kriter aslında akıl olmalı kültür ile yoğrulmalı bilimi referans salmalı çok yönlü donanımlı bir insan olabilmeli ancak o zaman fiziki güzelliği anlam katıyor.
çok itici ya kendinden 15 20 yaş küçük kadına yazmaları
tşkler
:)
Bu konu biraz derin aslında! Erkeklerin bazıları egolarını yükseltmek için böyle tercihler yapabiliyor ama bu her erkek için geçerli değil. Bence ilişkide asıl olması gereken denge, uyum ve saygıdır. Yaş farkı tek başına mutluluk ya da mutsuzluk garantisi değil. Herkesin olgunluğu farklı sonuçta. Ama manipülasyon varsa işte o zaman işler ciddi sıkıntıya girer. 💔
Cevap
21Cevap
Ben küçük kız istemem. aksine benden yaşça büyük olgun kadınları seviyorum sadece
pek olumlu bakmıyorum ama burada bazı kadın üyelerin amaçlarını yazıdklarınızla örtüşmediğine de rastlamadım değil. elbette davul dengi dengine elbette yaş kriterleri uymalı
ama bakıyorsunuz baba sevgisinden mahrum kendi yaşıtlarının kendilerine uyumsağlayamayan kadın üyeler hep baba sevgisi hem sponsor hem de tecrübe edinmek aynı zamanda erkeklerin abazalıklarını kullanıp bir kaç nude ile para sızdırma sevdaları bitmek tükenmek bulmuyor
sonuçlar ise her zmaan hüsran olur bence
Kimisi partnerleriyle birlikte düşüp kalkmayı sever, kimisi düşmesin diye elinden tutan partner sever. Düşmek istemeyen olgun erkek sever gençlik ateşiyle yaptıklarından pişman olmak isteyen ya da kendi kendine öğrenmek isteyen genç partner seçer. İki tarafın da rızası var ise boş bir konu bence yıllardır tartışılıyor. 20 yaşımdayken de söylüyorum yine söylüyeceğim 55 yaşımda bekarsam yine kendimden 25-30 yaş ufak hatunlarla arkadaşlık kuracağım...
valla 30 yaşındaki 20 yaşındaki kadına bakar
40 yaşındaki 30 yaşındaki kadına bakar
çevrem de hep böyle
Evrimsel olarak erkekler genelde kendilerine daha doğurgan gelen kadını seçiyorlar. Gençlik de doğurganlığı çağrıştırıyor
Ne marjinal adamım ya... hiç çıtır merakım olmadı
Hep büyükler, hep milfler, hatta hala..
Aslında tam olarak öyle değil. 30 yaş üstü bekar kadına rastlamak zor oluyor
E o kızlara lafın yok mu
Kusura bakmayın da kadınlarında da genç erkekler sevgili merakı nereden geliyorsa oda oradan geliyor
Her şeye erkekler zaten
Çıtır kim sevmez ki
Ben olgundan yanayım
Hiç öyle bir merak içine girmedim.
Parası olan başarılı operasyon geçiriyor
Ben olgunluktan yanayım ☺️
Sadece güzel olmalarından
Çıtır kim istemez 😃
taze kokan meme...
fantezi altı dolu olduğunu düşünmüyorum.
Sende genc erkekmi istiyorsun 😂😂
🤣🤣🤣 genc kalmadi elimizde ben yaslarinda birini versek olmazmi
Belki de beklentilerinden fazlasini verir sana
Çıtır diye
Bende olgun seviyom
Olgun tercihimdir.
Ne alakası var.
Çıtır olduğumuz için
Çıtır severlerdir
Seviyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?