Çekindiğiniz diyemediğiniz biri var mı özel hayatınız da burada şurda
İlginizi çeken ama diyemediğiniz biri var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
2021'in Kasım aralık ayı gibi çok aşık olup Şu an hâlâ söylemediğim biri var ama şu an o zmnki gibi yoğun bir duygu hissetmiyorum ona karşı, karşılaştığımız zmn birden heyecanlanıyorum ama o zmnki gibi değilim pek, ama profiline bakıyorum sıklıkla. Bir ara onun da bana karşı yaklaşık 1.5 sene surekli gizli gizli baktığını yakalıyordum ama tıpkı manalı bakisti yani kendi kendime gelin güvey olmuyorum ama ben çok utangac birisiyim ve hep gözlerimi kaçırıyorum göz göze gelince bu yüzden istemediğimi dusunmus olabilir, ama cidden bi ara çok bakışıyorduk, ayni servisteydik mesela erkeklerin yani boş olmasına rağmen bir iki koltuk arkaya gelip benim yanima oturuyordu ve kolları j vs full yapıştırıyor bana anlam veremiyordum, tamam insanlar otururken degebilirler ama bu öyle değil resmen omzumun üstüne omzunu bastiiryordu ve asla geri çıkmıyordu ayni şekilde bacakları da öyle ama bunu spk gibi algılamayın o tarz bisey değildi bence, yanyana geçerken falan da ellerimizi bilerek temas ettiriyordu, ama şimdi bunlar çok olası şeyler gibi gelebilir ama cidden anlarsınız onu yani, ama sonra koptuk ayni okulda olmamıza rağmen ve bölümler ayrılınca benim knk dediğim kizla ayni sınıfa dustu ve kiz az çok benim ondan hoşlandığımı bence aramızda konuşurken onun hakkında vs anladı ama bi baktim yakin arkadas ayağına flort takiliyorlar ben hiç o çocuğu bir kızla görmemiştim. Çok kırıldım o kızla iletisimimi de her türlü kestim, ve ztn sonra cocuk başka sevgili yapmış ve ayrıldılar. O kiz da soğukluğu fark etti ve doğum günümde yazmadı ztn
0
10 Yorumla
Cevap sahibi
10 ay
Cocugun sevgili yaptı diye bahsettiğim ksii başka kız bu arada
Ama Allah'ın adaleti onu yakıp kavurur er ya da geç onun da sevdiği çok aşık olduğu insan olacak ve dilerim Allah'tandır yaşattığını ne eksik ne fazla yaşamadan ölmesin, onun da en yakın arkadaşı sevdiği çocukla samimi flort olsun ve onunla artık mesafeli takılsın aminnnn
Bazen insanın içinde tutup söyleyemediği şeyler olur be! O endişe, reddedilme korkusu ya da hislerin karşılık bulmama ihtimali ürkütür. Ama, cesaret edip söylemek aşırı özgürleştirici bir his! Sonuç ne olursa olsun pişmanlık duymaktan daha güzel sanki, ne dersin? İçten içe hislerini tutma, belki güzel bir hikaye başlar! ✨💬
Hahahaha kelebek süslü püslü demekki erkeklerden o kadar nefret etmişsin ki Ksden kimseye insan olarak yerine koymuyorsun bende yeni üyeyim burdakiler lavuk 😃
KS için demedim o cevabı, genel olarak ilgimi çeken kimse yok diye ifade ettim bir daha okursan 🙃 Kimsenin lavuk olduğu yok, doğru kitleye takıldığın zaman oldukça keyifli 🥳