Gizli Üye(36-45)+1 yılKiza bir partide rastlamisti.. Harika birseydi. O gün pesinde o kadar delikanli vardi ki.. Partinin sonunda kizi kahve içmeye davet etti. Kiz parti boyu dikkatini çekmeyen oglanin davetine sasirdi, ama tam bir kibarlik gösterisi yaparak kabul etti. Hemen kösedeki sirin kafeye oturdular. Delikanli öyle heyecanliydi ki, kalbinin çarpmasindan konusamiyordu. Onun bu hali kizin da huzurunu kaçirdi.. "Ben artik gideyim" demeye hazirlanirken, delikanli birden garsonu çagirdi..
"Bana biraz tuz getirir misiniz" dedi.. "Kahveme koymak için.." Yan masalardan bile saskin yüzler delikanliya bakti..
Kahveye tuz!..
Delikanli kipkirmizi oldu utançtan, ama tuzu kahvesine döktü ve içmeye basladi. Kiz, merakla "Garip bir agiz tadiniz var" dedi..
Delikanli anlatti:
"Çocukken deniz kenarinda yasardik. Hep deniz kenarinda ve denizde oynardim. Denizin tuzlu suyunun tadi agzimdan hiç eksilmedi. Bu tatla büyüdüm ben.. Bu tadi çok sevdim. Kahveme tuz koymam bundan. Ne zaman o tuzlu tadi dilimde hissetsem, çocuklugumu, deniz kenarindaki evimizi ve mutlu ailemi hatirliyorum. . Annemle babam hala o deniz kenarinda oturuyorlar.. Onlari ve evimi öyle özlüyorum ki.." Bunlari söylerken gözleri nemlenmisti delikanlinin.. Kiz dinlediklerinden çok duygulanmisti.
Içini bu kadar samimi döken, evini, ailesini bu kadar özleyen bir adam, evi, aileyi seven biri olmaliydi. Evini düsünen, evini arayan, evini sakinan biri.. Ev duyusu olan biri..
Kiz da konusmaya basladi.. Onun da evi uzaklardaydi.. Çocuklugu gibi.. O da ailesini anlatti. Çok sirin bir sohbet olmustu.. Tatli ve sicak.. Ve de bu sohbet öykümüzün harikulade güzel baslangici olmustu tabii.. Bulusmaya devam ettiler ve her güzel öyküde oldugu gibi, prenses, prensle evlendi. Ve de sonuna kadar çok mutlu yasadilar. Prenses ne zaman kahve yapsa prensine içine bir kasik tuz koydu, hayat boyu.. Onun böyle sevdigini biliyordu çünkü.. 40 yil sonra, adam dünyaya veda etti.
"Ölümümden sonra aç" diye bir mektup birakmisti sevgi021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"Ölümümden sonra aç" diye bir mektup birakmisti sevgili karisina.. Söyle diyordu, satirlarinda..
"Sevgilim, bir tanem..
Lütfen beni affet. Bütün hayatimizi bir yalan üzerine kurdugum için beni affet. Sana hayatimda bir tek kere yalan söyledim.. Tuzlu kahvede.. Ilk bulustugumuz günü hatirliyor musun? Öyle heyecanli ve gergindim ki, seker diyecekken 'Tuz' çikti agzimdan.. Sen ve herkes bana bakarken, degistirmeye o kadar utandim ki, yalanla devam ettim. Bu yalanin bizim iliskimizin temeli olacagi hiç aklima gelmemisti. Sana gerçegi anlatmayi defalarca düsündüm.
Ama her defasinda korkudan vazgeçtim.
Simdi ölüyorum ve artik korkmam için hiçbir sebep yok.. Iste gerçek.. Ben tuzlu kahve sevmem. O garip ve rezil bir tat.. Ama seni tanidigim andan itibaren bu rezil kahveyi içtim. Hem de zerre pismanlik duymadan. Seninle olmak hayatimin en büyük mutlulugu idi ve ben bu mutlulugu tuzlu kahveye borçluydum. Dünyaya bir daha gelsem, herseyi yeniden yasamak, seni yeniden tanimak ve bütün hayatimi yeniden seninle geçirmek isterim, ikinci bir hayat boyu daha tuzlu kahve içmek zorunda kalsam da.." Yasli kadinin gözyaslari mektubu sirilsiklam islatti.
Lafi açildiginda birgün biri, kadina "Tuzlu kahve nasil bir sey" diye soracak oldu..
Gözleri nemlendi kadinin..
Soran+1 yılBöylesinin olmasını beklemiyorum ama sadece o hissi az da olsa versin yeter :)
Cevap sahibi+1 yılGercekten severse seni inan beklediginin daha ustunde bir yerde olursun
Soran+1 yılİnsanlar bencil o kadar sevebilir mi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSevene denk gelirsen olur
Soran+1 yılHadi inşALLAH :)
Cevap sahibi+1 yılHadi Şansın açık olsun :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşALLAH hepimizin açık olsun :)
Cevap sahibi+1 yılIsmin ne?
Soran+1 yılTuz kız :))
Cevap sahibi+1 yılBenim tuzum eksik katilirmisin bana ;)
Soran+1 yılBilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBir cevap hakkin var benim sana bir soru sorna hakkim oldugu gibi
Soran+1 yılPek bir aksi çıktık :-)
Cevap sahibi+1 yılSen aradığın cevabı bulunca artik tamam dedim bende.
Soran+1 yılAksi olduğunu kabul etmelisin :)
Cevap sahibi+1 yılNeye gore neden nicin ve nasil aksiyim anlamadim? Bir cevap ver hele :))
Soran+1 yılUykum var gidiyorum ben iyi geceler :-))
Cevap sahibi+1 yılGordunmu kim aksi :)
Cevap sahibi+1 yılIyi geceler tatli ruyalar aman yanlış oldu tuzlu rüyalar :))
Soran+1 yılBen hayat dolu biriyim aksi olmam söz konusu dahi olamaz :-)
Tuzlu rüyalarım için de teşekkürler :-)
En İyi Cevaplar
+1 yılherseyine icine katabilecek kadar, evet sevebilirdim. cunku ben yemekde ciddi manada tuz tuketirim, kimse tadina dahi bakamaz ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılIşte beklediğim cevap buydu, Teşekkürler :-)
- +1 yıl
gercekten kimse tadina bakmak istemiyor ;) karistirir tekrar tuz katarim.. ;) tuzlu seyler severim ;) tuzun tadini seviyorum.. ben tesekkur ederim begenmissiniz ;)
Soran+1 yılAçıklamaya hiç gerek yok :-) gerçekten beklediğim tek cümle buydu :-)
- +1 yıl
soru bildigim yerden olunca ;)
Soran+1 yıl:-)
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. O tuzu sevmiyo mumkun oldugu kadar az kullaniyo, sekeri sevmiyo cayi bile sekersiz iciyo, ben soramam oyuzden :-)
Ama her canliya hayat veren su kadar sevebilir misin denilebilir mesela :-)02 Yorumla
Soran+1 yılTamam vazgeçtim ben de su gibi sevsin :))
Evet bunun bir baba ve 3 kızıyla ilgili bir hikayesi vardı. Baba kızlarına soruyordu beni ne gibi seviyorsunuz falan diye bir kızı tuz gibi seviyorum falan diyodu. Öyle bir şeydi unuttum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOkudum onu :-))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
bir padişah ile bunun üç kızı varmış. Bir gün bu padişah kızlarını başına toplamış, beni ne kadar seversiniz? Demiş. En büyük kız dünyalar kadar, ortanca kızı kucak kadar, küçük kızı da tuz kadar severim demiş.
Padişah küçük kızın cevabına çok sinirlenmiş, insan tuz kadar sevilir mi demiş, ardından küçük kızını cellada teslim etmiş. Cellat, kızı kesmek için dağa götürmüş. Kız cellada yalvarmış, sen de babasın, bana kıyma demiş.
Cellat, kızın yalvarmalarına dayanamamış, onun yerine bir hayvan kesmiş, kızın gömleğini kesilen hayvanın kanına bulayıp padişaha getirmiş.
Küçük kız yollara düşmüş. Az gitmiş, uz gitmiş, bir köye ulaşmış. Orada köyün zenginlerinden birine kul köle olmuş, büyümüş, çok güzel bir kız olmuş. Güzelliği ilden ile, dilden dile yayılmış, kısmet bu ya bir başka padişahın oğluyla evlenmiş.
Aradan bir hayli zaman geçmiş, başından geçenleri kocasına anlatmış, babamları yemeğe çağıralım demiş. Kocası da olur demiş. Gereken hazırlıklar yapılmış, padişah babası ziyafete çağrılmış.
Kızın padişah babası söylenen günde avanesiyle birlikte ziyafete gelmiş. Padişah ve beraberindekiler sofraya oturduğunda yemekler sırayla gelmeye başlamış. Ama kız, aşçısına bütün yemeklerin tuzsuz olmasını tembih etmiş. Padişah hangi yemeğe saldırdıysa eli geri gitmiş, yemeklerin hiçbirini yiyememiş.
O sırada küçük kızı padişahın sofrasından ayağa fırlamış. Padişahım, duyduğuma göre sen küçük kızını seni tuz kadar seviyormuş dediği için öldürtmüşsün demiş. Padişahın söz söylemesine fırsat vermeden işte o küçük kız benim demiş ve bütün yemekleri tuzsuz yaptırdım ki kıymetimi anlayasın sözlerini eklemiş.
Padişah yaptığından utanarak küçük kızının boynuna sarılmış, tuzun ne kadar kıymetli olduğunu anlamış. Ondan sonra yeni bir dönem başlamış. Onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine.31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :-)
+1 yılbana soruyorsun sevgilim,
' beni ne kadar seviyorsun? ' diye,
bende sana,
' seni tuz kadar seviyorum ' diyorum,
o zaman bana surat asıyorsun,
' hiç insan tuz kadar sevilirmi? '
' keşke daha çok, sevsen ' diyorsun,
' dünya kadar sevsen keşke ' diyorsun,
sana neden tuz kadar sevdiğimi anlatayım,
dinle bir tanem;
seni neden dünya kadar sevmiyorum,
neden sadece tuz kadar seviyorum,
bunları iyice yerleştir kalbine,
mümkünse eğer sende beni,
tuz kadar sev daha sonra,
bu dünya üzerinde neler var bir düşün,
savaşlar, hastalıklar,
açlıktan ölen bebekler var,
ozon tabakasın da delik,
kutuplarda ısınma,
dengesi tamamen bozulmak üzere, yaşadığımız bu evrenin, üzerinde nükleer denemeler, masum insanları katletmeler, her türlü rezalet diz boyu, kültürünü unutmuş gençler, dejenere olmuş toplumlar, bu dünyanın nesini seveyim?
oysa tuz öylemi? tuzsuz yemek neye benzer,
ekmeğin tuzu yoksa, yüzün buruşmaz mı? deniz tuzsuz deniz olurmu? ya gözyaşındaki tuz, onun bile tadı bir başka değilmidir, örneğin, ekşi bir eriği bile yerken, tuza banıpta yersin canım, sabah kahvaltında
zeytin tuzsuz,
peynir tuzsuz,
ekmek tuzsuz,
kahvaltıdan tad alırmısın bitanem, içtiğin çorbanın tuzu yoksa,
nasıl içebilirsin ki o çorbayı, salata hazırlarsın, tuzsuz yiyebilirmisin? kısacası güzelim, sen karar vereceksin artık, seni ne kadar sevmemi, ne gibi sevmemi istersen öyle severim, ama, ben seni tuz kadar sevmek istiyorum,
dünyalar kadar sevgiler, isteyenlerin olsun, ben tuz kadar sevmek, tuz kadar sevilmek istiyorum.12 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ve saygılarımı sunuyorum
- +1 yıl
:))
+1 yılTuz kadar sevemem belki ama :(( hiç görmediğim ben yaşadığım için ölen ikizim kadar sevebilirim :((
VEEEEEE...
pbs.twimg.com/media/BTBiauMCAAE8vvY.jpg:large118 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam yaaa
- +1 yıl
peki sen birini tuz kadar sevebilir misin?
Soran+1 yılTuzdan daha fazla sevebilirim :)
- +1 yıl
owww bu iddaalı oldu :)
Soran+1 yılİddia değil gerçek bu ama :)
- +1 yıl
Keşke bunu diyebilen birini tanımış olsaydım..
Soran+1 yılBir gün tanırsın belli mi olur :)
- +1 yıl
umarım erken olur çünkü nişan kına düğün hazırlıkları uzun sürer :))
Soran+1 yılEvettt uzun sürüyor tabi ama daha yaşın 25 :))
- +1 yıl
iş var kariyer var para var eee artık zaman geliyor :)
Soran+1 yılE o zaman az kalmış o da çıkar karşına :)
- +1 yıl
hayırlısı :)) sen görürsen söyle de gelsin hemen :))
Soran+1 yılDenk gelirse neden olmasın :)
- +1 yıl
anlaştık o zaman :)) nerelisin sen?
Soran+1 yılKafkasyalıyım :)
- +1 yıl
aa ciddimisin babannem Ahıska Türklerinden..
Soran+1 yılMuhteşem bir kadındır kesin :)
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin öyleydi..
+1 yılDiğer kardeslerı elmaslar ve yakutlar kdr sevıyorken kralı o babasını tuz kadar sevmenın acısını bır ormanda kurda kusa yem olmakla odeyecektı ve bır gun bır prensesle evlenıp buyuk bır kral olacagını kım bılebılırdı. Sofranın etrafında bulunan cıvar ulkelerın kralları yemekler hakkında övgüler yagdırırken babasının yemeklerde tuz olmadıgını farkedip bunun ne kdr önemli bır sey oldugunu oğlunun gözlerıne bakıp daha 10 yasındayken baba ben senı tuz kdr sevıyorum dediğini hatırlayıp pişman olacagı gune kadar.
10 YorumlaTuzu sevmem.
Ama sevdiğim için her şeyi yaparım.15 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yaparsın yapabilirsin :-)
Soran+1 yılSeninle gurur duyuyordur :-)
Soran+1 yılBence öyledir
+1 yılTuz kadar sevilmeyi istemek için su kadar birini sevebilmek gerek.
11 Yorumla
Soran+1 yılSudan daha berrak olduğum söylenir ama biledim şimdi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen kadınımı çay kadar çok severim. :):
img-2.onedio.com/img/raw/54b3d5c06099d87219d2e1ba01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm bak bu da güzel :-)
+1 yılBu kadar duygusallığa gerek yok canım, üzülüyor kırılıyor insan...
Duygusal, düşünceli olunca ettikleri kabalıkları saymayıp,
hep bunalımsın derler.
giderler.03 Yorumla
Soran+1 yılDefolsun böyle düşünen :-))
- +1 yıl
umarım hep yuregını hak eden ınsanlar cıkar.
hep tuz gıbı sevebılır senı.
Soran+1 yılBütün kızlar olarak çok sevilelim tuz kadar hem de :-)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılo soruyu bana sorsan vereceğim cevap tuz bana dokunuyo seni dokunmadan severim olurdu yani ne bilim ama benim gibi birini bulman zor çünkü normal değilim kimse çözemedi :/ :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYasitim olsaydın belki çözmeye çalışırdım ama seni de biri çözer :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımın kadınına demek isterdim.
seni hastanede aranan tuZ gibi
oruçken isteyipte içmediğim su gibi
hastayken alıp iyileştiğim ilaç gibi sevdim
Gerekiyormu ispatı sen benim yaşama sebebimsin. :)02 Yorumla
Soran+1 yılumarım söyleyebilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :)
+1 yılBen sevsevdim yle severim üzerine onkadar uzun bir mesaj yazdım kız arkadaşıma gönderdim anlamadı tabi mal ayar oldum :)
09 Yorumla
Soran+1 yılBazen böyle şeyler yapabiliyoruz :-)
- +1 yıl
Abartmıyorum komple doldurdum karakter sınırını göndermedim bekledim bir daha doldurmaya yaklaştım yani düşün ama anlamayana sazı soksan az misali ne yapalım :)
Soran+1 yılValla o zaman seninkinin yontulmaya ihtiyacı var :-)
- +1 yıl
Saldım çayıra mevlam kayıra bacı artık yoruldum büyütmekten :)
Soran+1 yılPes etme derim :-))
- +1 yıl
Yook çok önce pes ettik artık baktık olmuyo gemiyi karadan yürütmek daha zor dedik bıraktık geminin halatlarını :(
Soran+1 yılHayırlısı olsun o zaman :-)
- +1 yıl
Hayırlısı tabi önümüzdeki maçlara bakıcaz :)
Soran+1 yılAynen :-)
Bu soruyu soran sevgilime güzel günlerimizde sevmek kolay. Ben tuzu sade hali ile ağzıma atacak kadar severdim seni derdim
02 Yorumla
Soran+1 yılVuhu güzeldi :-))
hayır. Çünkü tuz olmazsa olmazım ve ben birine olmazsa olmazım demem için çok sevmem ve senelerce tanımam lazım ki güven köprüm inşa edilsin...
sonra mı atık benim tuzum, aldığım nefesim ve içtiğim suyum olur...02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel oldu bu :-)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen tuz gibi sevmem seni ekmeğim gibi sevsem seni olmaz mı
01 Yorumla
Soran+1 yılSor ona bunu :-)
+1 yıltuz gibi her yemeğe tat verebiliyorsan neden sevmesin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılVeriyorum valla :-))
+1 yılPul biber iyidir :) tuz böbreklere zarar pul biber iştah açar :) biber gibi sevse olmuyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle sev olur :-)
- +1 yıl
Tuz dedin tuzlu kahve hikayesi geldi aklıma :)
Soran+1 yılSen de icersin :-)
""Tuz kadar değil İçtiğim su gibi severim" derim kadınıma
01 Yorumla
Soran+1 yılVuhuuu bu da çok güzel ama :-)
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. 05 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel :-
Soran+1 yılBir ömür o tuzlu kahveyi icebilecek misin kendine bunu sor önce :-))
Soran+1 yılO zaman sıkıntı yok :-)
+1 yılFazla tuz sağlığa zarar. Mümkünse hiç tuz koymayın diyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılOyleymis :-))
Sever sever. Fazla tuz damarları tıkar ama haberiniz olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılher şey kıvamında :)
Soran+1 yılhayır değil :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben tuzu hiç sevmem. tuzu biraz olunca dilimde yaralar tuhaflıklar olur şeker kadar sevcem ben kimi sevceksem :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen öyle sev :-))
+1 yılBen tuz, şeker, un sevmem coco var mı hindistan cevizi?
00 Yorumlasadece güneşli günde sevmem kadınımı fırtınalı günde de yanında olurum
00 Yorumlayeni tatlı yedim ben
ağzımın tadını bozmayayım hiç02 Yorumla
Soran+1 yılafiyet olsun :)
+1 yılSu kadar sevebilir misin?
susuz hayat 2-3 günde bitiyor015 Yorumla
Soran+1 yılSu kadar severim susuz nasıl ki yaşanmıyor onsuz da yaşanmaz yani :)
- +1 yıl
umarım öyle seversin o da seni
Soran+1 yılİnşALLAHH ama pek sanmam :)
- +1 yıl
olumsuz düşünerek de mutlu olunabiliyorsun.
sever sever
Soran+1 yılPozitif düşünceden yanayım :)
- +1 yıl
burcum da beni negatife itiyor
Soran+1 yılBurçlara göre yaşarsak ohooo :))
- +1 yıl
neye göre yaşamalı yaşamı tarifin nedir
Soran+1 yılO an keyfim ne isterse o açıkçası ve tabi öncelik sağlığım
- +1 yıl
mesela keyfin neler ister 15 maddede özetlersek
Soran+1 yılçok uzun sayamam şimdi :)
- +1 yıl
kısalttım işte uzun diyeceksin diye
15 e cektik
Soran+1 yılo zaman müsait zaman anlatırım :))
- +1 yıl
bida göremeyiz birbirmizi her gizli kullanıcı senmiş gibi
neyse iyi aksamlar
Soran+1 yılBen yazarım merak etme :-)
+1 yılTuz gibi olursa tansiyonun yükselir,
şeker gibi olursa şekerin yükselir.
En iyisi sade olması insan açısından.01 Yorumla
Soran+1 yılBu da doğru bir yaklaşım
+1 yılbEn en çok kuru fasulyenin yanında soğan tüketirim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle sev madem :-))
- +1 yıl
anlaştık :))
Tuzun ayarını kaçırırsan ağzını acıtırmış. Yazın bunu. İyi söz olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki her şey kıvamında iyi
O varken tuzsuz yemek , şekersiz çay , susamsız simit... Hiç de tuhaf gelmez bana...
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet güzel oldu bu :)
+1 yılKiraz mevsimini mi izledin :D Bende o bölümden sonra makarnaya aşık oldum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYok izlemedim izlemem de :) okuduğum kitapta geçiyordu:)
- +1 yıl
Hmm aslında güzel film ya :D
- +1 yıl
Kitabin adi neydi bu arada
+1 yılBen yemeğe tuz katmam ama sevdiğim insan doğru insanı bulursam eğer onun elinden tuzlu kahve bile içerim :)
00 Yorumla
+1 yılHayat bana kimseyi bu kadar sevmemek gerektiğini öğretti.
Tuz kadar sevdim kezzabım oldu!022 Yorumla
Soran+1 yılBuna soylenebilecek pek bir şey yok açıkçası
- +1 yıl
Hayatta herkes bir şeyleri tecrübe ediyor, bende tuz kadar sevmeyi böyle tecrübe ettim. Allah'a büyük laf olmasın ama kimseyi bir daha o kadar çok sevmek istemem.
Soran+1 yılAma bu hayatına girecek oln kişiye haksızlık olur. Başkasının bedelini ona fatura edemezsin
- +1 yıl
Fatura etmiyorum, o kadar çok sevmek istemiyorum sadece. Bu kişisel bir tercih.
Soran+1 yılSaygı duyarım beni ilgilendiren bir şey değil ama bencillik yapıyorsun sanki
- +1 yıl
Sen hiç birini tuz kadar sevdin mi?
Soran+1 yılEvet bir kez ama kendimi böyle güzel bir duygudan mahrum etmek için sebep olamaz o kişi.
- +1 yıl
Bu şarkı geldi aklıma birden.
https://www.youtube.com/watch?v=RC5UbqMB3OM
Soran+1 yılBilirim cenneti sözleri manidar :-)
- +1 yıl
Kesinlikle, oldukça :)
Soran+1 yılSadece Ahmet Enes 'ten dinle derim :-) Teşekkürler ayrıca paylaşım için
- +1 yıl
Parça ona ait zaten, diğeri parayla aldı bir kaç bir şey yaptı kayboldu. Soytarı tipli bir adamdı :)
Soran+1 yılŞu sarışın zuppe :-))
- +1 yıl
Evet ondan söz ediyorum :))
Buradan devam; https://www.youtube.com/watch?v=1XYTfPMHSFc
Soran+1 yılBunun da sözleri fena değilmiş :-))
- +1 yıl
Sözler ve gözler; olay burada bitiyor bence gerisi hikaye :)
Soran+1 yılKesinlikle doğru :') söz yalan olur ama göz asla
- +1 yıl
Bence de ;) kaç yaşındasın?
Soran+1 yılSenden 3 yaş küçük
- +1 yıl
Şimdi anlaşıldı sendeki bu "şarap ve dingin" olma durumları.
Soran+1 yılGüzel durum tanımlaması oldu teşekkürler :-)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Tuzu bırakıp sadece onu severdim :) Hem tuz zararlı
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) güzelll
Bari annen kadar diyeydin, doktorlar basbas bağırıyor uç beyazdan uzak durun diye :D
017 Yorumla
Soran+1 yılYok anne kadar kimse sevilemez. O çok büyük bir istek olur :)
Soran+1 yılEvet öyle :))
Soran+1 yılyok bu değil :))
Soran+1 yılKaynanaya böyle kafa tutulmaz malum biraz sert oluyor kendileri :-)
Soran+1 yılBana değil de kaynanalara yaranilmaz :-))
Soran+1 yılHayır :))
Soran+1 yılHahhahahha 😁 :-)))))))
Soran+1 yılHer sabah artık :-))
Soran+1 yılBakarız 😂
Bir tuz tanesine eşitmiş aşkı bulma şansı diyodu bir şarkıda onu andım bak şimdi.
06 Yorumla
Soran+1 yılevet gerçekten çok kıymetli aslında :)
Soran+1 yılEvet :))
Soran+1 yılumarım tekrar olur diyelim :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki sen kanayan yarana dokunduğumda yine sevebilecek misin beni? Ya da hayatının her anına saçıldığımda kirpiklerinle toplayabilecek misin her tanemi? derse?
05 Yorumla
Soran+1 yılKanayan yarana merhem olur, kirpigimin degdigi her yerde sen varsın derdim
Cevap sahibi+1 yılKanayan yara onun değil senin. Bir kere daha düşün :) tuz kimi zaman tat verir kimi zaman acı. Ama ikinci cevabın olumlu.
Soran+1 yılKanayan yaram yok olsa onunla çıkmam karşısına ;-)
Cevap sahibi+1 yıl:) error.
Soran+1 yılHahahaha :)
sever tabi niye sevmesin, tadın tuzun yerindeyse :)
03 Yorumla
Soran+1 yılTuzun tadı asla bozulmaz :-)
Soran+1 yılOlmasın tabi :-)
Tadı veren tuz olamaz senin elin değsin yeter derdim.
07 Yorumla
Soran+1 yılO değil de gerçekten bunu söyleyecek misin karşına biri çıktığında :-))
Soran+1 yılInşALLAHHHHH çıkar :-))
Soran+1 yılAminnnn :-)
Soran+1 yılBeklediğim cevap gelmezse olur :-)
+1 yılseni tuz kadar sevemem arada tatlı yerim bu sana ihanet olur ama seni su kadar severim susuz hiçbirşey yokkkkkk
02 Yorumla
Soran+1 yılbak bu güzel
- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yıltat verebilirsin ancak
tuz zararlı da aynı zamanda :D00 Yorumla
+1 yılBen tuz sevmem li tuzsuz yemek yer tuzzun hayat yasarim derse ne olacal :)))
00 YorumlaBu zamana kadar bulamadiysan bundan sonra öyle delice seven zor bulursun kanisindayim
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol yaa :))
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılsen sen ol sakın bu riske girme bunu tam tanımadıgın bırıne sorma.. ben tuz sevmem mesela ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam olur sormam :))
Ben 3 beyazı kestim. Tuz, şeker ve un Ne yapacagız.
02 Yorumla
Soran+1 yılSu var :)
+1 yılyemekte tuzu herkes sever... sen dua et üstüne şeker eklemesin. s
01 Yorumla
Soran+1 yılTadını bozmak içinse eklesin yürüsün gitsin
- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılBen hep vodka gibi kadına rastladım hayatımda , çabuk sarhoş ediyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılbu da fena değilmiş ama etkisi ertesi gün geçer
- +1 yıl
Ertesi gün geçiyordu etkisi zaten
Soran+1 yıl:))
Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. yemeğin içine dökülecek kadar temiz tuz olursan ekmeksiz gidersin ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür sıkıntı yok bu konuda :)
+1 yılben seni yediğim her tatlıdaki şeker kadar sevebilirim seni derdim cevap olarak. çünkü tuzludan çok tatlıları severim :)
011 Yorumla
Soran+1 yılŞekerin de tuzdan geri kalır yani yok ;-))
- +1 yıl
tuzsuz yemek yiyebilirim ama tatlısız çok zor hayat :)
Soran+1 yılBenim için de öyle :-)) tatlı krizi diye bir şey var
- +1 yıl
ay o krizler yok mu gece mutfağı defalarca gezme sebebim :)
Soran+1 yılEvde neyse de isteyken sıkıntı hele bir de ne yemek istediğini bilmiyorsan yandın :-))
- +1 yıl
ne yemek istediğini bilmiyosan en sevdiğin gofretten alıp geçiştireceksin :)
Soran+1 yılBeni gofret kesmez:))) en hafif yediğim bitter :-))
- +1 yıl
beni tatlı olan herşey keser :) tatlı olsun benim olsun o derece :)
Soran+1 yılBende hepsi etki etmiyor :-)))
- +1 yıl
neyse bu kadar tatlı muhabbeti yeter ben tatlı yemeye gidiyom iyi geceler :)
Soran+1 yılBen de kazandibi yemeye gidiyorum :-) iyi geceler
+1 yılGidalardaki tuz bana yetiyor ekstradan tuz ekmem
123 Yorumla
Soran+1 yılOdunsun :-))
- +1 yıl
Evet odunum tuz zararlı bilmiyor musun sen :D
3 beyaz içinde tuz var
Sen insanin ömrünü yersin
Omur torpusu :)
Soran+1 yılBen de tuz sevmem hem hiç ama tuzsuz yemek yenmez :-)
Benim gibisini buldun bir de şikayet ediyorsun :)- +1 yıl
Hani bir numarani gormedik :D
Soran+1 yılSana neden göreceksin ki :-)
- +1 yıl
Kis soğuk geçiyor odunun değerini bil :)
Soran+1 yılKömür daha iyi odun çabuk sönüyor :-))
- +1 yıl
Olsun seni isitmak için yanip kule dönmüyor mu?
Sen ne nankörsun gözün komurde :( ( gözün ciksin )
Oysa ki odun senin için yanim kul oldu :(( - +1 yıl
Tipik Türk kadini :((
Soran+1 yılBencilim ne yapayım önce yansın sonra belki gözüm odunu da görür :-)
- +1 yıl
Çak ilk kivilcimi o zaman bakalim odun yanacak mi senin için
Soran+1 yılKıvılcımı yakmak kolay ama odun yanar mı pek sanmam :-)
- +1 yıl
Yanmaz tabi senin gözün komurde odun küstü :(
Soran+1 yılKömür kadar dayanabilir mi ateşe?
- +1 yıl
Yaktin mi ki odunu atesinle
Sen bir yak bak bakalim
Soran+1 yılPek umutlu olmasam da deneyelim bakalım
- +1 yıl
Umudumu küçümsemek hatadir
En zor aninda en güçlü şekilde hayata bağlar
Soran+1 yılGöreceğiz artık
- +1 yıl
Düşündüğümüzden daha güzeli olsun
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Nedir umdugun odundan ne istersin?
Soran+1 yılDayanıklı sabırlı ve göründüğü kadar gerçekçi olsun yeter :-)
- +1 yıl
Zamanla anlarsin
Tabi bir birimize ayrilan zamanimiz varsa
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuzu bırak sen iste aldıgım nefes kadar yakın seviyim yeterki 1 damla su gibi masum bir sevgi ile sev beni hiç sevgilim olmadı :(
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha gençsin bir şey olmaz :)
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım daha ne :) tanışalım işde
Soran+1 yılyok sağol senden büyüğüm ben :)
Cevap sahibi+1 yılkaç yaş fark varda sanki sevginin yaşı olmaz hem
Soran+1 yılYok canım gerçekten sağol :))
Cevap sahibi+1 yılgel işde beraber sağ olalım begenmezsen solda olabiliriz yeterki sen yanımda ol :))
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Bune şimdi çay tuz bende baklava kadar severim yedikçe yiyesim gelir mi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılGelir herhalde :-))
Soran+1 yılBuna da sen karar ver :-)
+1 yılTuz ruhu gibi severdim ben :) herşeyi sileck kadar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBak bu da çok iyiymiş :-))
- +1 yıl
Ahahah ::)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu cumleler basıt ne kadar sevdım kendısı derdı annem sevmedı benı boyle ama gıttı aldattı sonrada basına gelmeyen kalmadı
hayırlısını dıleyın02 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı tabi kardeşceğizim :)
Cevap sahibi+1 yılsaol bacıgardassss :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılya tuz kulanmıyorsa? ya sana tuz yavaş yavaş öldür derse ne dieycen
07 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir soru sorarsa cevap veremeyebilirdim belki de
Cevap sahibi+1 yılgüzel söz duymak için sorma bırak o sana hisettirsin
Soran+1 yılAmaç güzel söz duymak değil ki gerçekten o kadar sevebilir mi merak ediyorum :-)
Cevap sahibi+1 yılbirazmantıklı duşun hayır dermi sence? izliyorsunuz dizileri sonra boyle oluyor adam evet çok seviyom diyecek ayrılacaksınız ama baana boyle demişti diyeceksin sonra o demediki sen detirtin ayrıca oyle sevmesi imkansız gec ayakları
Soran+1 yılDizi hiç izlemem nefret ederim tv den. Ayrıca mantığını en iyi kullananlardanim merak etme sen
Cevap sahibi+1 yılherkez nefret eder herkez kitap okur yav he he diyom kesiyom mubabbeti
Soran+1 yılHerkeSi bilmem kendimden başka. Muhabbeti uzat diyen olmadı sana Güle güle
bunun bir hikayesi vardı. Anneannem anlatır arada :)
00 Yorumla
+1 yılYarama basacak kadar...
10 Yorumla
+1 yılSeven biri elbette çıkar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşALLAH :)
+1 yılSeverim. Tuzu cok aramam.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi hayırlısı hakkımızda
+1 yılTuzdan daha lezzetlisin derdim ben olsam ^^
08 Yorumla
Soran+1 yılbu da güzel :)
- +1 yıl
Eig olmalıydı :/
Soran+1 yılAma beklediğim cümle bu değildi :-)
- +1 yıl
umarım beklediğin cümleleri beklediğin kişilerden duyarsın bir gün ^^
Soran+1 yılUmarımmmm :-)
- +1 yıl
canım ya :) mesaj atsana bana
- +1 yıl
benim teyzelere vardı halbuki :)
Soran+1 yılKıyamam o kadar mı yalnizsin
tuzsuz yerim derse napıcan?
03 Yorumla
Soran+1 yılsu kadar sev derim :)
Soran+1 yılpekii :))