Saf sevgiye inan kaldı mı?

Ben Sevgi aşk evlilik konularının tamamen saf sevgi ile yapıldığına inanmıyorum içerisinde mantık da var aileler var statü var tabii ki sevmeden Ya da bir şekilde kalbin ısınmadan ruhun o kişiye tanıdık gelmeden bir evlilik de yapılmayacağını düşünüyorum fakat %100 de saf sevgi ile evliliklerin yapıldığını Artık inanmıyorum böyle evlilik yapanların da eğer tek taraflı ise Hatta iki taraflı ise bile mutlu olduklarına da inanmıyorum hayatın gerçekleri ile karşılaşıldığında maalesef sadece sevgine yeterli olmadığını anlıyorlar o yüzden karşılıklı uyum ailelerinde uyuma aynı zamanda aileler Eğer işin içine karışmıyorsa iki kişinin gerçekten uyumlu olması ama orada bile tamamen saf sevgi söz konusu değildir Mutlaka iki tarafında birbirine olan yüksek bir enerjisi vardır ve bu enerji her zaman tamamen saf sevgi olmaz çıkarlar bile söz konusu olabilir karma denen bir şey var O da devrede olabilir çok katmanlı olduğunu düşünüyorum ben ilişkilerin ya da evliliklerin sizler hala saf sevginin var olduğuna inanıyor musunuz?

Saf sevgiye inan kaldı mı?