şu an yalnızım düzgün karakterli ortamı olmayan biriyim 1 ilişkim oldu bitti ama güvenim kalmadı erkeklere 1kişiyle sanaldan kısa süre konuştum ona da tutuldum gibi bişey oldu başlamadan bitirdim konuşmayı o da düzgün birisi değil kötü niyetli erkekler neden saf temiz dürüst olamıyo bize karşı sevmek sevilmek istedim sadece umudum bitti. Çoğu rol yapıp kandırıyo kızları kimseyle görüşmüyorum. Görüşmek istesemde güvenmiyorum. Duyuyoruz görüyoruz ciddi degilde takılmak için yaklaşıyo ama seviyomuş gibi kandırıyo kızlari erkekler sonra olan kızlara oluyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
1 yılVar… Ama çocukken masallara inandığım gibi değil artık. Eskiden aşkı hep büyük jestlerde, filmlerdeki sahnelerde arardım. Şimdi biliyorum ki gerçek aşk, sessiz anlarda, kimse görmeden atılan küçük adımlarda saklı. Hâlâ bir yerlerde vardır diye düşünüyorum, sadece denk gelmesi zaman alıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aşka inancım herzaman vardı hala da var ama bu zamanda doğru insanı bulmak çok zor maalesef. Yani yalnız değilsin bu konuda erkekler ne kadar cinsellik peşindeyse, kızlarda o kadar menfaat, yalan peşinde🤷🏻
Herzaman ciddi ilişki insanıydım. Evlilik dışı cinselliğe vs. karşı olduğum için eğlencelik ilişkiyle işimde olmaz. E bide dürüst, sadık hakettiğim birini arayınca iyice samanlıkta iğne aramaya dönüyor iş😅
Ondan dolayı birini hayatıma alacağım zaman önce iyice tanımak güvenmek istiyorum. Öyle kolay sevgili olmuyorum.
Bi 5 yıldır felan yalnızım bu yüzden 😅Doğru insanla tanışana kadarda yalnız kalmaya devam edeceğim. Bir ömrü beraber geçireceğim o insanı bulduğumdada evlenip yuvamı kurarım zaten.
Aşka inanç önemli ya aşksız ilişki mi olur🤣022 Yorumla
Soran1 yıl👍👍 yoldan çıkmış bazı zihniyetlere göre güzel düşüncelerin
Soran1 yılİnsanlık ve erkeklik öldü diye baktığim için ben umudumu yitirdim. Doğru olana doğru sevene istediği gibi biri çıkar. İnşallah umduğumuzu yaşarız
Soran1 yılYa arada tek tük iyi olur tabide bize çıkmaz. Sosyal medyaya giriyorum herkes erkek yüzünden acı çekiyo kullanıp kandirip atıyolar kenara doğal olark öfkeliyim erkeklere 1 iliskim bitti zar zor atlattım haramdı zaten dedim kimseyle görüşmedim sanaldan dost ayağına yaklaşan oldu direkt evlilik niyetini söyleyip ayıp saçma sapan konuşmaya başladı doğal olarak konuşmayı kestim birine adım atmaya gelmiyo herkes kendini belli etse sıkıntı yok kızlar zaten duygusal travmasal kolay inanabiliyoruz kırılıyoruz böyle olunca düzgünde sev evlen dimi çoğu erkek niyeti farkli ama ahlaklı beyfendi tanıtıp kendini seviyorum evlenelim niyetiyle seviyeli yaklaşıyo aldımı aklını kızın pislik tarafini göstermeye başlıyo çevremde olsun sosyal medyada keşfet olsun perişan kız kaynıyo kime güvenelim şimdi delikanlı merhametli erkek kalmadı
- 1 yıl
Yani nadirde olsa varız sonuçta.
Kusura bakmada yani o sosyal medyada ağlayan kızların çoğu o tip erkekleri kendi seçiyo. Adam olanı bulunca heyecan duymuyolar. İlla ıt kopuk, serseri, capkın biriyle olup onu adam etmeye çalışıyorlar. Bundan heyecan duyuyorlar. E %90 adam edemiyor aksine kullanılıp ortada kalıyo. Sonrada tüm erkekler aynı yhaa diye ağlıyolar.
Arada senin gibi düşünüp düzgün adamlara denk gelemeyenlerde var tabiki. Sayımız az olduğu için kötülere daha çok denk geliyorsunuz. Bir çok iyi kalpli kadın hayırsız adamların yanında çürüyor maalesef.
Ama son zamanlarda kadınlarda çok bozuldu. Bizde efendi adamlarda düzgün, evlenecek kadın bulamıyoruz😅Herkes flört, takılma, çıplaklık, cinsellik, ortamlara akma peşine düşmüş.
Şöyle tamam işte bu evlenip çocuklarımın annesi yapacağım kadın diyebiceğimiz kadın çok nadir 🤷🏻
Soran1 yılOrası öyle ama erkekler rol yapıyo çoğunluk olarak benim sevgilimde kavuşalım diye namaz kılıp dua ederdi aynı ilçede yaşıyoruz işi gücü var ama düzgün beyfendi gibi beni düşünür ilgilenir gibi davrandj değişti bisüre sonra gözü kızlara kaydı yöneldi benimde psikolojimi bozdu manüpüle etti hersey normalmiş gibi canim şöyle böyle ağzı laf yapıyodu aldattı bitti evlenmek istedi uğraştı ama nasip gözü doyumsuzmuş beni düşünüyorum ayagina aslında suçlu hissettiriyodu erkek merhametli dürüst olucak herkes sapıttı iyice
- 1 yıl
Detaylı konuşulması gereken bir durum aslında. Baştan beri öyle olup rol yapmışta olabilir sonradan değişmişte olabilir.
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama aynı ilçede olması felan farketmez ya ilişkide. Önemli olan sevgi, saygı, güven üçlüsünün bir arada olması.
Anlattığına bakılırsa o seni evlenmek için yedekte tutup başka kızlarla takılmaya çalışmış. Baya karaktersz biriymiş. Ama çabuk kurtulmuşsun bu güzel olmuş. Yaşını bilmiyorumda biraz erken kaybetmişsin böyle biri yüzünden aşka olan inancını. Bence daha çok erken hemen öyle umudunu kesme. Seni gerçekten seven erkek seni öyle cinselliğe zorlamaz, istemiyorsan konusunu bile açmaz, saygı duyar sabırla bekler. Adamlık budur zaten.
Böyle adam olmayan, gözü durmayan adamlar için umutsuzluğa düşmene değmez
Soran1 yılUzun süren bi zaman olduğu için başlarda düzgün ahlaklı seviyeli davranıyodu askerlik geldi degisti ortamlar alkol falan yalan söylemeler kızlara yürümeler çogunu yüzüne vurmama ragmen manüpüle etti kafanda kuruyosun kurguluyosun diye zar zor kabul ettim birlikte olmayı ondada gözü disari kaydi bna kötü davrandı merhamet güven sadakat 0 dogal olarak bitirdim çok üzülmüştüm ama atlattım şükür sadece artık üzülüyorum daha sevdiğim sevenim olmaz gibi düzgün biri yok zaten birileriyle görüşmekde istemiyorum hayat mücadeleleri vs insan bunalıma giriyo heves ettiğiğin çok şey hüsran oluyo işte. Yaş 23
Soran1 yılSevgililiğe ikna etti 2 yıl geçti sevgililik
- 1 yıl
2 yıl boyunca hep böyle biri miydi yoksa sonradan mı bu hale geldi. Böyle biriyse baya zaman kaybı olmuş hiç katlanılmazmış ya.
Ama yaşın iyi daha 23 yaşındasın yani henüz her şey için çok erken umudunu kesme bende iyi biriyim sende iyi biriymişsin demekki hala iyi insanlar var bak 🤣
Soran1 yılYılı az bile yazdım çok iyi biriydi sence kötü davransa kabul edermiyim seviyeli dusunceli iyi ahlakli davraniyodu ben sevdim baglandim evlenmek istedi ama gözü dışardaydı kızlarla konustu yazdı vs annesini bile devreye soktu ama güven önemliydi ayrıldik sonuç olarak zaten sevgili yaptı hemen allah işte yanına bırakmadı bazı şeyleri şimdi mutsuz iyi ki bitmiş acı olsada hayattan ilk darbeyi ilk dersimi aldım her insan masum güvenilir sevgi dolu değilmis özellikle erkekler
Soran1 yılSende bol kahkaha atıyosunya niye mutlusun bukadar çokmu dalgaya vuruyosun herşeyi
- 1 yıl
Ahahaha yok emoji kullanmayı severim öyle seni dalgaya aldığım felan yok yanlış anlama. Birde böyle herşeyi dert edersek hayat geçmezki ya olaylara olumlu bakmaya çalışmak, gülüp geçmek lazım bazen.
Yaşadığın şeylerin benzerini yaşamış biri olarak gayet iyi anlıyorum seni. Senin yaşlarında 3,4 yıllık bir ilişkim oldu. Başta her şey çok iyiyken evlilik planları kurulurken sonradan başka birine dönüştü. Yalanlar, gizli saklı işler, ilgisizlikler Vs. düzelmesini bekledim düzelmedi, ayrıldım düzelcem dedi şans istedi yine aynı devam etti en son tamamen bitirdim. Olan yıllarıma oldu. Bende insanlara olan güvenimi kaybettim tamda senin yaşında😅Sonrasında bundan sonra birini iyice tanıyıp güvenmeden, dürüstlüğünden, sadakatinden emin olmadan hayatıma almam dedim. Sonuç 5 yıldır doğru insan denk gelmedi bende yalnızlığı seçiyorum. Bana göre sevgililik evliliğe atılan ciddi bir adımdır.
Yani benim geçmişte geçtiğim süreçlerden geçmişsin sende ama yinede böyle tüm erkekleri aynı kefeye koyman olmuyor ben gibi farklı olanlarda var. Bu mantıkla benimde tüm kadınlar yalancı deyip umudu kesmem gerekirdi mesela olmazki öyle
Soran1 yılHaklısın iyi iyiyi bulmuyo kötü erkekler masum kızlara yazık ediyo kötü kızlarda iyi erkekleri buluyo bu orantısızlıkda iyiler birbirini bulamayınca malum durum işte insanlık bitmiş dışarı bakınca birde yaşadıklarına bakınca imkansız diyosun işte sadece dua ediyorum elimden gelen bir şey yok
- 1 yıl
Buradanda böyle herşeyimizi ortaya dökmüş olduk bu kadar uzun konuşacak olduktan sonra mesajlaşılsa daha iyi olurdu🤣
Dur daha 23 yaşındasın ya neden bu kadar çabuk umutsuzluğa kapılıyosun sen biraz depresiflik mi var. Genel olarak hayatında başka yolunda gitmeyen şeylerde varda böyle sevgide göremeyince hepsi üst üste mi geliyo noluyo.
Geleceğe daha umutlu bakman lazım, olmazki böyle
Soran1 yılAynenya olmadi döküldü her şey var benimde çok yaşadığım üzücü olaylar hayatımda ondan bu depresflik evet hayatımda sorunlar var üzerine eklenen birçok şey insan gülemiyo biyerden sonra
Soran1 yılTamam
Soran1 yılSenin yazman lazım
Soran1 yılSite kuralı
1 yılÇok değil birkaç yıl önce erkekler daha ciddi yaklaşırdı gönül ilişkilerine. Ama şimdi çok farklı. Daha flört başlamadan zorluk derecenizi ölçmeye başlarlar. Bunu artık kurnaz bir şekilde de yapmıyorlar. Mesela direkt baş başa planlardan konu açıyor diyeyim siz anlayın. Sevseniz bile bu sevginizden yüz bulup farklı şeylere manipüle edilmeye çalışırsınız. Bu tutumunuz güzel, zor biri olduğunuz için şimdi kaçarlar sizden, ama kıymetiniz sonradan bilinir
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılErkekler 20 lerinde takılıp 30 larda temiz bir geçmişi varmış gibi düzgün bir kadınla evlenmek isteyecekler. Bana da bu yüzden ileride ciddi ilişkimiz olma ihtimalinin daha yüksek olacağı gibi geliyor. Bu yüzden yalancıyı ayırt etmek önemli.
01 Yorumla
Soran1 yıl👍👍aynen
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım ya, gerçekten seni çok iyi anlıyorum! 💔 Aşkta hayal kırıklıkları yaşamak, hele de güvenin kırılması, çok zor bir durum. Ama unutma ki herkes kötü değil! Zamanla bu hislerin iyileşir ve karşına seni gerçekten sevecek, değer verecek biri çıkabilir. Kendine zaman tanı ve birini tanırken yavaşça ilerle; sana gerçekten değer vereni zamanla anlarsın. Pes etme, sen o güzel sevgiye kesinlikle layıksın! 🫶🏼✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
1 yılValla yanlış kalplere denk geliyoruz.
Şiir, kitap, video, her gün iltifat edip, sevip köpek gibi sadık kaldık.
Sonuç ne dersin? Aldatıldık.
Kimse haketmiyor bu sevgiyi. O yüzden üstüne düşünmeye gerek yok. O istekli ve sapkın topluluğun geneli zaten boynuz yemiş kişiler. Naz, trip çekip aldatılacağıma, istediğimi yapacağım bir kadın/erkek olsun kafasına giriyorlar.00 YorumlaHayır, benim de inancım kalmadı maalesef..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı.
1 yılCiddi olmak ne size göre? Bakma herkes ciddi, herkes sevgili takılıyor ama konu evlilikse yani ciddi olmak evlilik düşünmekte o bambaşka bir konu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılAşk diye bir şey yok sevgi ise bir kez uğrar bir insana onu kaybettikten sonra gerisingeri mantığa gelir insan bir kere sevmenin cezası bir daha asla sevememektir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Çoğu o kadar bencil ki maalesef öyle değiller diyemiyorum dibine kadar öyleler.. belki yüzde biri ancak senin istediğin gibi ise
00 YorumlaBende senin gibi düşünüyorum 4 senedir kimseye güvenemiyorum en iyi si akraba evliliği ya da tanıdık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılGüvenim kalmadı diyoruz ama zaman geçince hayatımızda biri olsuun istiyoruz denemedenn anlamasain yani duzgunu çıkana kadar devam et
00 Yorumla
1 yılKendine biraz zaman tanı, belki zamanla yalnızlığı seversin belki de bekledikçe kendini daha iyi hisseder ilişkiye hazır olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvlilik harici aşkın kralını yaşar yaşatırım ama konuyu evliliğe getireceksen yokum demeyi bildim her zaman. Devam etmek isteyen de oldu istemeyen de saygı duydum her zaman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılacaiplik sizde nerede öyle adamlar var onları buluyorsunuz kalabalıktan
00 Yorumla
1 yılAşk sadece kitaplarda dizilerde filmlerde falan olur gerçek değil yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBirini sevmeye umudum tukendi , Şu an birisi beni sevse yeter modundayim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBenim devirde erkekler tanımadığı, içine sinmediği, güvenmediği kadına yatırım yapmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBugüne kadar vardı ama olmadı, rolde yapmadım gayet içtendim de ama olmadı, yine de güzel hisler yaşattı, kötü niyetimden yoktu zaten kötü değilim
00 Yorumlaaska inancı kalmamıs bir erkeğe asıgım ve gercekten onu cok seviyorum saf duygularla. simdi bu durumda aska inancı bitirmek ne kadar doğru olur. önünden gecip giden askını kaybedersin belki de...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlış insanlara denk gelmen herkesi yanlış yapmıyor ama
04 Yorumla
Soran1 yılHepsi yanlış nadir tek tuk var onlarda karşımıza çıkmaz kullanmak için yaklaşıyolar ama evlilik vaadi ile kandırıyo geneli sosyal medyada gezinirseniz gorursunuz tüm kızlar erkeklerin haltları yüzünden üzgün
Cevap sahibi1 yılOnların çoğu zaten üzgğn olmayı seçen kızlar az çok saf değilsen bir insanın evlenmek için mi eğlenmek için mi yaklaştığını anlarsın zaten
Soran1 yılYalnız erkekler okadar oyuncuki kendisini beyfendi gibi ahlaklı gibi tanıtıp nasıl olduğunla hayatınla ailenle ilgilenir sonra sevdigininsöyler kullancak kıvama getirir anladın gercek yuzunu enson gosterir almak istedigi bisey varsa bizim üzüldugumuz bu zamanimizi guvenimizi harcayip kırıyosunuz
Cevap sahibi1 yılAynısını yapan kızlarda var şuanda yani bunu cinsiyetleştirmeye gerek yok
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet var bende aynı senin gibiyim elbet birgün diyelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılAşk meşk yalan anılar gerçek
00 Yorumla
1 yılİnanç var aşk yok
00 Yorumla
1 yılHerşeye rağmen hala var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sıfır inancım çoğu kadın menfaat peşinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç kalmadı denk gelirsek birine evleniriz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBana denk gelmemissin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı. Takip et
04 Yorumla
Soran1 yılNeyi takip ediyim fırsatçı işine gelmem ben senin uzaa
Soran1 yılNiye takip edeyim yaralı kız vay konuşur kullanırım gozuylemi baktın genelde niyetiniz bu ya kanı bozuk genelde
Kız erkek mevzusu değil kişilik mevzusu
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Her zaman var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılYok, yalan zaten.
00 Yorumla
1 yılHayır.
00 Yorumlavar aşk guxel sey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYoktur
00 Yorumla Aşka var ama insanlara karşı tartışılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar süre konuştun niye ayrıldın
018 Yorumla
Soran1 yılaldattı ayrıldık daha görüşmedim kimseyle sonra ilk defa sanaldan birisi adım attı 2 ay konuştuk seviyomuş gibi yaklaştı ilgilendi derdimle nasıl olduğumla hayatımla sevdiğini söyledi ama rahatsız edici şekilde konuşuyodu niyeti farklı gibi geldi konuşmayı kestim. Hemen evlenmek istediğini söyledi ileri gitti ileri türden hayallerinden bahsetti tamda kendini sevdirirken soğuttu hemen sevgili yaptı sonra aşka olan inancım bitti
Cevap sahibi1 yılTerbiyesiz herif
Soran1 yılSence normal mi sevdiğini evlenmek istediğini söylüyo ama ayıp sözler söylüyo iç giyim vs üzerimde hayaller kuruyo normalmiş bu öyle diyo uyarıyorum sus diyorum tekrar devam ediyo hoşlanmamama rağmen birde benim tepkim anormalmiş bulduğu kızla evlenir artık
Cevap sahibi1 yılNerde tanıştın bu kişiyle
Soran1 yılİnstagramda
Cevap sahibi1 yılİnstagramı boş ver.
Sitemiz elit düzgün beyefendilerı oldugu bir sitedır
Aradıgınız aşkı burada bulacagınızdan emin olabilirsınız
Soran1 yılBu sitemi yani daha güvenilir hani nerde dediğin düzgün beyfendi öyle çikiyomu ortaya sen nasıl birisin peki sosyal medyada tüm kizlar agliyo bildiğin erkekler hep aynı hep ayni olay sende bu sanal arkadaşla aynımısın yoksa düzgün olan tarafmısın
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılTamam ama önce sen söyle soruma cevap ver o kişiyle aynımısın değilmisin kötü niyetlimisin sende ben takılcağın kızlar değilim
Cevap sahibi1 yılDegılım
Soran1 yılPeki düzgün beyfendi olduğunu böyle ayıp sözlerle fanteziler falan kurmuyosun yani konuştuğun kıza öyleyse adam gibi sözünün eri doğruysa dediğin tanırım
Cevap sahibi1 yılEvett
Soran1 yılTamam şimdi uyicam sabah eklerim ozaman
Cevap sahibi1 yılŞimdi ekle sbh konuşuruz
Soran1 yılNeden gizledin ekle deyip
Cevap sahibi1 yılburada mısın
Cevap sahibi1 yılNerdesın
Cevap sahibi1 yılNe zaman gelıyorsun
Neden kiz yaşın kac
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz