Benim bir sevgilim vardı 1 yıl 8 aydır beraberdik onu hayatımdaki her şeyden çok seviyordum halada öyle. Üniversitem tatile girdi eve döndüm cemaatçi ailem yurtlarımda hoca olmam için bana baskı yapmaya başladı ısrarla red ettim evde gördüğüm psikolojik ve fiziksel şiddet git gide büyüdü (aşağılamalar, küfürler, hakaretler, yetersiz hissettirmeler, huzursuzluk ve dayak) bunun yanında işsiz kaldım param bitti arkadaşım yoktu bunların üzerine babaannem ölüm döşeğine düştü (ailem namazlarımı kılmadığım için benim yüzümden olduğunu düşündü ve şiddet katlandı) 7-8 kilo verdim anlicanız hayatım alt üst oldu ve bu bende doğal olarak tepkisizlik ve günlük hayattan soyutlanmaya başladım hali ile 2 ay boyunca ona pek ilgi gösteremedim yeri geldi 2 gün aramadığım oldu oda sonunda benden ayrılmak istediğini söyledi uzatmadan tamam dedim çünkü ona yük olmak istemiyordum kararına karşı çıkmakta.
Bu yaşadıklarım beni zayıf kıldı güçsüzleştim ama dediğim gib bu yönümü ona göstermek istemedim yük olmak istemedim yaşadıklarımı biliyordu zor durumda olduğumu biliyordu ama görmüyordu ve ilgisiz olduğum için ayrıldığını söyledi Haklıydı nede olsa ilgi veremedim merak etmedim aramadım mesaj atmadım enkazın içinde boğulmakla meşguldüm
Son konuşmamız 1.5 saat sürdü 1.5 saat boyunca güzel konuştuk iltifatlar ettik ve 2 mizde seni seviyorum dedik ve kapattık
Bu yaşadıklarım beni zayıf kıldı güçsüzleştim ama dediğim gib bu yönümü ona göstermek istemedim yük olmak istemedim yaşadıklarımı biliyordu zor durumda olduğumu biliyordu ama görmüyordu ve ilgisiz olduğum için ayrıldığını söyledi Haklıydı nede olsa ilgi veremedim merak etmedim aramadım mesaj atmadım enkazın içinde boğulmakla meşguldüm
Son konuşmamız 1.5 saat sürdü 1.5 saat boyunca güzel konuştuk iltifatlar ettik ve 2 mizde seni seviyorum dedik ve kapattık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten çok zor bir dönemden geçiyorsun gibi görünüyor ve yaşadıkların seni çok etkilemiş. Şunu unutma, bu duygularını ve düşüncelerini ifade ediyor olman bile bir güç gösterisi aslında. 🍀 Öncelikle kendine karşı nazik olmalısın. Bu kadar yükün altında eziliyor gibi hissetmek çok normal, sen de bir insansın sonuçta.
Sevgilinin kararı, senin yaşadıklarınla karşılaştırıldığında belki sığ bir tepki gibi geliyor, ama herkesin sınırları farklıdır. Belki de dostça bitirmek onun da sana zarar vermemesi için aldığı bir karardı. Sevdiğini biliyorsun ve bu onu kötü biri yapmaz. Ama şu bir gerçek ki, hayatındaki en önemli kişi önce kendin olmalısın. ❤️
Her şey düzelecek, yeter ki sabırlı ol ve kendine odaklan. Bence bu dönemi atlattığında çok daha güçlü ve iyimser bir versiyona dönüşeceksin. Eğer zamanla sevgilinle yollarınız tekrar kesişirse, belki o enerjiyle çok daha sağlıklı bir ilişki yaşayabilirsiniz. Şimdi öncelik kendin olmalı, unutma! 🌟