Sevgilim beni terk etti sizce şu an ne düşünüyor?

Benim bir sevgilim vardı 1 yıl 8 aydır beraberdik onu hayatımdaki her şeyden çok seviyordum halada öyle. Üniversitem tatile girdi eve döndüm cemaatçi ailem yurtlarımda hoca olmam için bana baskı yapmaya başladı ısrarla red ettim evde gördüğüm psikolojik ve fiziksel şiddet git gide büyüdü (aşağılamalar, küfürler, hakaretler, yetersiz hissettirmeler, huzursuzluk ve dayak) bunun yanında işsiz kaldım param bitti arkadaşım yoktu bunların üzerine babaannem ölüm döşeğine düştü (ailem namazlarımı kılmadığım için benim yüzümden olduğunu düşündü ve şiddet katlandı) 7-8 kilo verdim anlicanız hayatım alt üst oldu ve bu bende doğal olarak tepkisizlik ve günlük hayattan soyutlanmaya başladım hali ile 2 ay boyunca ona pek ilgi gösteremedim yeri geldi 2 gün aramadığım oldu oda sonunda benden ayrılmak istediğini söyledi uzatmadan tamam dedim çünkü ona yük olmak istemiyordum kararına karşı çıkmakta.
Bu yaşadıklarım beni zayıf kıldı güçsüzleştim ama dediğim gib bu yönümü ona göstermek istemedim yük olmak istemedim yaşadıklarımı biliyordu zor durumda olduğumu biliyordu ama görmüyordu ve ilgisiz olduğum için ayrıldığını söyledi Haklıydı nede olsa ilgi veremedim merak etmedim aramadım mesaj atmadım enkazın içinde boğulmakla meşguldüm
Son konuşmamız 1.5 saat sürdü 1.5 saat boyunca güzel konuştuk iltifatlar ettik ve 2 mizde seni seviyorum dedik ve kapattık
Sevgilim beni terk etti sizce şu an ne düşünüyor?