Sebeb ne kızlar bu kadar açık mini giyinmenin
cevaplar gelsin
cevaplar gelsin
hersey insanin kendi nefsinde biter.. ne demisler eline beline diline sahip cikican.. elalemin ne giydigi cokta önemli degil önemli olan senin nefsin.. o yüzden herkesin kendinden sorumlu oldugu bir hayatta sen kendini bil kendi cevreni bil yeterli.. ha soruna cevap veriyim bu kadar dar tayt vesaire giymelerine bende karsiyim ama karisamam.. en azindan tanimadigim söz hakkimin olmadigi kisilere...
bende bilmiyorum karışmakta istemem herkes istediği gibi yaşarda tayt işi hoş değil bence her yerin ortada
Her zaman söylüyorum tayt giymenin edebi adabı vardır sen buna uymuyorsan sırf sana bakılsın sırf laf atılsın diye yapıyorsundur. Sonra kalkıpta bana laf atıyorlar tip tip bakıyorlar diyemezsin. Zaten laf yemek ve bakılmasını istediğin için giyiyorsun o kadar açık bir şekilde. Edepli olarak giyersen kimse sana o kadar bakmaz ve laf atmaz insan olduğu sürece.
Neden giyerler anlamam. Bazılarina gerçekten yakışıyor. Bazıları o taytı zorla giyerler. Yakışani var yakışmayanı var. Moda diye giyemezsin ki o daracık taytı o kocaman totoya. Göz zevki bırakmıyorlar.
Cevap
6Cevap
Rahat oluyor çünkü. Ama ben evde giyiyorum dışarıda giymiyorum.
sen mi tecavüz ettin yoksa o kıza? onlarda senin zihniyetindeydi çünkü kimsenin kıyafetine karışamazsın buna senin hakkın yok giyer giymez sende giy o zaman
Adam resmen tecavuzde erkek masum dedi. Bunu nasil attirirz? Neden herkes sakin şu an ben anlamiş degilim
Attırsak ii olur şikayet edin
Sen bisi demedin. Ben size haber veriyorm ne olur sikayet edin
erkekler icin giymedigimiz asiikar. rahat kardesim giyerim onuda giyerim siz sort giydiginizde biz killi bacaklariniza sehvetlemi bakiyoruz
bizde giyeriz bacakta ne var seninde bacak benimde... erkekleri kiskirtmak icin giymez kizlar bunu bir anlayin lutfen
Erkekler için
dogru evet Allah emrediyor ama herkez istedigini yasar hayat onlarin bak guzel soyluyorsun ama yanlis bicimde ifade ediyorsun
mesela kadina yuklenmektense erkeklerede pay cikar tecavuz eden erkeklerde hic mi suc yok?
haklisin biyandan abartmamal gerek ama erkekler bunlari onlar icin giydigimizi dusunuyor biz rahat oldugu icin giyiyoruz ustunden tunik giyiyorum
iste onu demek istiyorum bu kapali acik erkek kiz meselesi degil vicdani olan kendi olan etiket koymaz ama sizde bu kiz acik cani tecavuz istiyor gibi dusuncelerden kurtulun
Sen bu soruyu soran 123456 cı kişi olduğun için boğasım geldi seni. Kusura bakma. 😠
Taytı bende hep kullanırım rahat oluyo ve her kombine uyuyor. Zayıf olduğum içinde kötü durmadığını düşünüyorum başka bir nedeni yok.
Senin gibi boş kafalının soru sorması bile salakça! Sana ne kim ne giyiyorsa?
Tayt rahat, ayrıca minide giyerim..
Bu kimseyi ilgilendirmez.
sorguladığınız tek şey bumu yav sizene , rahat ki giyiyoruz kız olsaydınız anlardınız
Potansiyel tecavuzcuye bak. Bu nasil bir adilik? Tecavuz edilince suc erkegin olurmus. Resmen tayt giyen tecavuze ugruyorsa suc kadinin. bana ne senin dininden?
göz zinasından haberim yok felan değil. tayt giydiğimde dikkat çekmiyorum minyonum zaten. nasıl dar pantolonla aynı kıyasla isteyen istediğini giyer. !
dinden haberim olmasıyla alakalı bir durum değil bu herkesin dinden haberi var neden kapanmıyor kapanmak gerekirken bunun gibi bir durum hem benim neyi neden bilip bilmememde seni ilgilendirmiyor neyin ne olduğunun farkındayım tayt giyince dikkat çekmiyorum ben diyorum hala bana gelmiş birşeyler öğretmeye çalışıyorsun.
doğru teşekkür ederim yinede
Sen kapalısındır, o açık. Size ne?
aynenn..
Ünlü birinin bir sözü vardır ''Sokakta çıplak gezsem bile bana tecavüz etme hakkın yok!'' diye.
bende buna helal diyorummmmmm
Özgecan arslanda tayt gitmiştir belki ağla örülü insanlar
baktırmak için
bakılmak hoşlarına gidiyor
aynen öyle, başka bir anlam veremiyorum :-) bak kızın biri eksi vermiş, zoruna gittiği belli :D
ilgi cekmek icin hoslarina gidiyor
kafami cevirip umursamadigimda cildiriyorlar
TAYT giyerler rahat ama üstüne tunik şart yoksa her şey meydanda
Tayttan ve mini etek-elbiselerden nefret ederim !
Teşekkür ederim.
Sen nefret edersin, ama başkaları sever. Bunu niye bu kadar büyütüyorsunuz? Tamamen zevk meselesi.
Sen neden eksiyi verip ve yorum abartıyorsun, Kimseyi hedef almadım.
Rahat olduğundan taytla açık olmak ne alaka
Pelin sakin ol;))
Çünkü rahat, her şeye uyuyor, kullanisli
Müslüman degilim
Cok biliyorsun
Bu kisiyi nasil attiririz siteden? Adam tam bir musluman, tecavuz eden suclu degil diyor. şu an sinirden cildirmis durumdayim
"Tecavüz ettiren" mi? Bu kadar iğrenç bir zihniyet olamaz.
@MarlynJeanne ben şikayet ettim, umarim atarlar en kisa surede
Senin zinani * serefsiz Ne diyor bu ya niye kimse tepki gostermiyor. Seni insan haklari mahkemesinde surundururm adi herif. derhal gereken yapilsin şu herife
Tayt var satılık
Geyik leopar tayt var kaliteli
13 lira
Seni azdirmak icin
Azmasan sormazsin. Benim gozumde de sen kaşarsın.
Bu ulkenin işsizlik, çocuk gelinler, tecavüz hele tecavüz... gibi sorunlari var. Sen tutmuş tayt giymeyi dert ediniiyorsun
Seni ilgilendiren tayt giyenler olmamali bugun, ozgecana tecavuz edenler olmali
Ne demek dinini? Senin dinin sana benim dinim bana. Giyer giymez sanane arkadaşım? Karına kızına giydirmezsin olur biter. Başkalarının giyinmesine karışamazsın.
Bana ne senin dininden?
Yuzun yetiyor azdırmaya
Tayt rahat
Tayt rahat
g*t berbat
Kardeş sende tayt muhabbetine kız götürme fujutasındasın yemezler ;)
Hep uzun giyerim. Seninki gozukmesin
Tecavuzde suc kadinindir diyen bir sapiktan eig dilenen kadinsilar var... igreniyorum insanliktan
Bu muhabbeti baltalamak benim için zorunlu hale geldi. Hadi özele geçin.
Sayfayi incele canim. Ve bu adamin siteden atilmasi icin elinden ne geliyosa yap lutfen. bugun bir kizin tecavuz sonrasi yakildigini ogrendik ve bu adam hic utanmadan tecavuz eden erkek sucsuzdur acik giyinmeseydiniz diyor
Rahat
Biz burada görüş yazmak için varız ben de görüşümü yazdim
Ben giyiyorum demedim
Cehennem mitolojik bir inanctir
Napabilirim
Sen kime aciz diyosun
Ne kadar rahat
Rahat olup olmuyacagimi sana mi sorucam cehaletsaçanadam?
Ayrıca soran kişi senin dinin sana benim dinim bana şu an Türkiye özgürdür.
fiziğimiz daha güzel gözüküyor o yüzden
Başkalarının Cehennem de yanması niye seni ilgilendiriyor? Sen önce kendi paçanı kurtar bre adam.
Giyen giyer
zevk meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar