Haksız yere değildi ama hiçbiri denize gitmişti o gün konuşmamıstik pek akşam geldiğinde de sürekli geç cevap veriyordu mesajlara bende zaten sabah erken ise gideceğin için uyuyacaksin bari bir 10 dk benle ilgilen dedim diye ve ondan önceki günde sabah çalıştığı için benden önce uyanıyor günaydın yazmamisti o yüzden biraz trip atmıştım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
10 ayDaha öncesinde neler yaşandı bilmiyorum ama şu an bile abiyi biraz haklı buluyorum, işe gideceğini biliyorsun ve sende diyorsun sabah erken gidecek diye ama hala 10 dk ilgi istiyorsun, ablam bir günlük ilgisiz kal baba evinde her gün prensesler gibi miydin sanki.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
10 ayFazla trip atmak ilişkiyi yıpratabilir, ama tek başına terk edilmek için yeterli bir sebep olmamalı. Tripler bazen kırgınlıkların, sevgiyi hissetmemenin dışa vurumu olur. İletişim eksikse ve duygular doğru ifade edilemiyorsa, işler çığırından çıkabilir. Terk etmek elbette bir tercih ama önce sorunları konuşup anlamaya çalışmak gerekir. Sonuçta, ilişki iki kişinin ortak sorumluluğu...
01 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle işine gelmeyen en ufak durumda beni sesssizlik ile cezalandırıyor benim onun peşinde kosmami istiyor ama hiçbir zaman istediğini yapmıyorum bende sessizliğe gömüyorum kendimi ve tekrar dönen o oluyor ama bu sefer dönse bile kabul etmeyecegim
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Çok fazla gereksiz trip atmak iyi bir şey değil. Sürekli trip atarsın bir süre tolere eder ama hiç olmayacak bir yerde gerekli bir tripde olsa çekmek istemez. Bu gayet insani bir davranıştır. Kimse çolukla çocukla uğraşmak istemez. Severse gitmezdi severse çekerdi diye bir şey yok bu tür şeyleri niye hemen sevgiye başka şeye bağlıyorsunuz bu da saçma
02 Yorumla
Soran10 ayGereksiz degildi ve sürekli de olsa eğer gerçekten seviyor olsa çekerdi
Soran10 ayİşi çok yogundu ve iş stresi de vardı yüksek ihtimalle o ana denk geldiği için oldu zaten
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Fazla trip bir yerden sonra yoruyor gerçekten. Sevgi varsa bile iletişim bozulunca ilişki de sarsılıyor. Belki haklıdır, belki de anlatmak yerine gitmeyi seçtiği için o da haksızdır.
02 Yorumla
Soran10 ayGeç yazmasina ve bir sabah günaydın yazmamasina biraz söylendim sadece anlattığımı düşünmüyorum ki abartıyor bile olsam sebebi sadece özlediğim içindi kaç kez açıkça da söyledim
Soran10 ayBu kadar trip fazla dedi gitti ama haksız yere değildi hiçbiri
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Tatlım, bazen triplerimizi dozunda tutmak gerek, biliyorum bu zor! 😅 Ama haklı bile olsan, iletişim şekli çok mühim. Birlikte kaliteli vakit geçirme isteğin oldukça doğal ve sevilmek, anlaşılmak istemek de... Ama ilişkinizi yıpratacak kadar sık eleştiri ya da trip, karşı tarafı yorabilir. 🌸
Sana önerim şu olur, duygularını açıkça ve sakin bir şekilde paylaşmayı dene. Kendine de biraz şefkat göster; haklı olabilirsin ama bu durum için tüm suçu kendine yükleme. 💕 Unutma ki, karşındakinin de bir gün, ruh hali ve sınırları var. Flörtlerini dengede tutmaya çalış, sonrası hep güzellik. 🌈 Eminim kendine yeni fırsatlar yaratacaksın! 🥰03 Yorumla- 10 ay
Kim ne derse desin seven her şeyini çeker, böyle naylon sevgi olmaz sen olmazsan başkası olur yemişim tribini diyenler hep daha beterine düşer hayat bu ettiğini yaşatmadan oh dedirtmez👍🏻☺️😂🙏biz buna ilahi adalet diyoruz
Soran10 ay@avicenna90 çok haklısın seven insan naz da çeker tripte
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayKesinlikle aşkım, doğru kişilerle naz da trip de tatlı gelir! 😌 Ama önemli olan dengeyi kaybetmemek. 💕 🦋
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
32Cevap
10 aySeven insan biraz da olsa hoş görür tripleri. Yani sonuçta abartı bir şey yapmamışsın, sadece ilgi beklemişsin. Sevgi dediğin şey emek ister. Bazen uykusuz da kalsa eğer gerçekten seviyor ise o 10 dakikayı ayırırdı. Demek ki o kadar sevmemiş ya da uğraşmak istememiş.
boş ver seni gerçekten seven biri olunca zaten farkı hissedeceksin bu kadar sorgulamaya bile gerek kalmayacak.
02 Yorumla
Soran10 ayÇok haklısın beklediğim sadece ilgiydi ama o hep sessizlikle beni terbiye etmeye çalıştı daha önce de işine gelmeyen bir şey olunca sessizlikle ortadan kayboluyordu ve gene aynisini yaptı ama artık yeter geri dönse bile kabul etmiycem çünkü işine gelmeyen bir durum olduğunda hep aynı şeyi yapıyor ben oyuncak değilim
Soran10 ayİçimdeki tek kalan şey çalışıyordu ve çok yoğundu bende biraz simardim o ara ama yine de o kadar sert çıkmasi gerekmezdi
Aldığınız kadar vermeyi öğrenirsiniz tribe ihtiyacınız kalmaz. Haksız olan sizsiniz. Duygularınızı ve ilişkinizi yönetmeyi öğrenirseniz başkasından ilgi dilenmek zorunda kalmazsınız cömertçe karşılık görürsünüz. Size yazmıyor mu siz de yazmayın hatta o yazsın siz saatler sonra günler sonra cevaplayın. Sabri varsa akli da biraz calisiyorsa kendine gelir gelmiyorsa da şansını kaybeder.
20 Yorumlailgi orspusu kızlardan nefret ederim trip atan kızlarıda sevmem 5 yaşındamısın yani kendine gel küstüysen küsmüşüzdür konuşmayız vakit veririz kendimize neye darıldığını bilemeden bana trip atman sadece senden soğumama neden olur trip atma ananı skmim
10 Yorumla
10 ayKızlar nedense en ufak meselede hemen terk edileceklerini sanıyolar. Şöyle düşün, senin derdin günaydınn deyip dememesiyken adamın derdi iş ve para kazanmak. Yani bide senin günaydınınla uğraşamaz.
12 Yorumla
Soran10 ayİlgisini beklememin nesi kötü eğer o da ilgileniyorsa o mesaj 5 saniyesini almaz zaten çalışıp para kazanması benimle ilgilenmesine engel değil
- 10 ay
Evet ama neden trip attığını anlayamaz ve anilayacak vaktide yoktur büyük ihtimalle o yüzden trip atmayacak birini aramak içi ayrılmıştır. Bir dahakine trip atmak yerine direkt olarak neden günaydın demediğini sor.
Gizli Üye(25-29)10 ayTrip atmak, gerek ilişkilerde gerek normal hayatta en absürt bir olaydır. “Kadınlar trip atar ama erkek atamaz.” diyenler var. Hayır, kimsenin trip atmaya hakkı yok. Bir sorun varsa onu direkt söylemeli. Kadının tribi, erkeğin tribi diye bir şey yok. Trip triptir ve bir sorun varsa ortada direkt söylemeli. Yok eğer kadın da trip atacaksa erkek de trip atma hakkı doğar.
12 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBir de şu tribini çekemeyen erkek net sevmiyordur lafı da çok absürt. İlla kadının tribini çekmek kimsenin haddine değil. Sevgi karşılıklı anlayış ve iletişimle olur. Kimse sevgisini kanıtlamak için gereksiz gerginliklere katlanmak zorunda değildir.
Cevap sahibi10 ayAçıklamayı okumadım bu arada kusura bakma. Soruna gelirsem de bunu 2. kes yapan erkekle biraz mesafeli davranmanı öneririm. Eğer hatasını kabul ederse sana kendini affettirmek için çaba gösterecektir.
Gizli Üye(30-35)9 ayÇünküü kadınlarımızda dürtü kontrol bozukluğu var... hep size hem kendinize olmaz. vıc vıch cıvıtmak sürekli ilgi isteyip karşıya bir şey yapmamak çekilmez.
ilişkiler iki taraflıdır bunu aklınızdan çıkartmayın hanımlar.
maalesef bir çoğunuz bunu anlayamayacak kadar toyken. Dürtü kontrol bozukluğunuz varken yazdım anlayana..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayKonu trip değil her şeyin fazlası zaten zarar. kadınların trip attığını biliriz ama fazla trip atan kadın gerçekten çekilmez :)
23 Yorumla
Soran10 ayHakliysa çekilmesi lazım bence
- 10 ay
Birinin haklı olması kimseye trip çekme yükümüzü veremez. Başka yorumlara cevap yazmışsınız Hayır efendim seviyor diye kimseye trip çekmek zorunda değil. Her şeyin bir dozu vardır. abartırsanız karşı tarafa zarar verirsiniz , kırarsınız, sıkarsanız, bayarsınız. Bu kadar basit... bunu kabullenmemek de sizin tercihiniz.
- 10 ay
Surekli trip atan kadını ben de cekmem. Buradan da Anlayacağınız üzere bazı karakterler çeker bazı karakterler İdare eder bazı karakterler hiç sesini çıkartmaz hep alttan alır :)
10 ayTrip ilişkinin tadı gibi oluyor ya bilmiyorum, gönlünü almak için çaba falan göstermek lazım zevki orada bence, kişiden kişiye tabii değişir ama istediğin şeyler ahım şahım şeyler de değil yani olması gereken şeyler
00 YorumlaKaybetmekten korkacağın değil iletişim kuracağın insanlarla ol canım her sabah günaydın mesajı atan ilgiyi fazla gösteren çapkınlardan dolayı normal davranan insanlar tuhaf geliyor ama birey gibi davran ve kendine ayırdığın farklı bir zamanın olsun özlesende kontrollü ol biraz karşındaki kurulu bebeğin değil istediğin gibi seni tatmin etsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. İyi yapmış, böyle akıllı adamlar çoğalsın ki kadınlar da simarikliklarina son versin. Otur ağla şimdi
12 Yorumla
Soran10 ayYoo emin ol ağlayan genelde siz oluyorsunuz kimse sizin koleniz ya da anneniz değil
Gizli Üye(25-29)10 ayBu ne mq... Sabah akşam... çocuğun hayat kalitesi artmıştır... Sen sevgili eş yapma. Günde 1 kere araşsanız yeter mümkünse 2 güne bir hatta 3 gün bile olabilir bazen... her gün nq mq bir de sbaha-akşam 😴🥵
02 Yorumla
Soran10 aySizin dediğiniz fb oluyor sevgili değil
Cevap sahibi10 ayFB tanımını kaybetmişsin... Ben ararım gece gliyom aşko derim gece vuruşuruz sabah kalkar giderim 1-2 güne gene böyle araşma olmaz vuruşma dışında fb budur. Ara sıra karşı tarafa bağlı gezmelere çıkılır bu genel anlamda vuruşma için de kalır fb. araşma değil tanımları bozmayın.
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
10 ayKadınlar olarak hiçbir şeyi dozunda yapamadığınız için onu da dozunda yapamıyorsunuz, evet haklı büyük ihtimalle.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 aysevgili olduğunuzdan beri trip mi atıyorsun sadece o gün mü attın
02 Yorumla
Soran10 ayArada atıyordum sadece o gün değildi yani
- 10 ay
erkekler kıskançlığı sever ama tripbi sevmez kaprisi sevmez
Trip atmiyayinca aptal yerine koyuyorlar bos ver seviyorsa döner
01 Yorumla
Soran10 ayBende öyle düşünüyorum her şeye anlayışla yaklaşınca da simariyorlar iyice
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayİyi ki terk etmiş, kurtulmuşsun size ayıracak vakti olmayan insanlara hayatınızda hiç bir zaman yer vermeyin gerekirse yalnız olun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayAtalarımız "Fazla naz aşık usandırır" diye boşuna dememiş.
02 Yorumla
Soran10 ayHaksız degildimmmm
- 10 ay
Önceleri haklı haksız demeden her olayda trip attıysan, şu anda haklı olsan bile erkek arkadaşın triplerine katlanmak istememiştir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. azıcık tribine katlanamıyorsa , nasıl yürüyecek bu ilişki?
04 Yorumla
Soran10 ayYürümedi zaten bu saatten sonra dönse bile ben kabul etmem ki sizce haksız mıyım ben haksız oldugumu düşünmüyorum benim triplerim bana şunu al bunu al değildi çünkü benimle daha çok ilgilen mesajlara daha erken bak vs tarzı seylerdi
Soran10 ayAynen öyle ki trip dediğim onu al bunu al değildi mesajlara erken bak ne biliyim benimle daha çok ilgilen vs
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
10 ayTribini çekmeyen insanla ömür mü geçer boş ver kurtuldun
01 Yorumla
Soran10 ayHaklısın ki bitirmedi bile ghostladi resmen
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
10 aySenin yaptıgın trip Delki bence öyle düşünen uzasın
08 Yorumla
Soran10 ayUzadı zaten görüldü attı gitti
- 10 ay
Sen onu sevdin yaptıgın çok güsel bişe sana yapılan yanlıs bence bu nasıl bir erkek 10 dk kadardamı değerin yok
Soran10 ayAslında ilk zamanlar böyle değildi son bir kaç gün ilgisi azalmaya başladı ilk zamanlar çok ilgiliydi
- 10 ay
Sana dönücek ama affetme ayrıl
Soran10 ayBana da dönecek gibi geliyor ama bakalim
- 10 ay
Sen bişe yapmafın
Soran10 ayAma ghostlandim
- 10 ay
:) bir insan neden böyle haksız yere biri ni üzer
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Senden uzak olduğu yerde başka haltlar karistiriyor demekki
05 Yorumla
Soran10 ayBana da bahane etti gibi geliyor
Soran10 ayYani işteyken vs anında yaz diyemem tabi ama evdeykende bir zahmet o mesajlara erken bakması lazım
Soran10 ayHaklısın
Gizli Üye(30-35)10 aysevmiyor bacım seven adam beyninden vurulsa yoğun bakımdayken yazıyor. terkedesi varmış bahanesi olmuş
02 Yorumla
Soran10 ayAynısını düşünüyorum biliyor musun
Cevap sahibi10 ayboş ver daha yakışıklı ve kariyerlisini bulursun 😂
Gizli Üye(36-45)10 ayYaptığın şeyde abartı yok. Tabi ne kadar ileri götürdüğüne bağlı ama her şey dozunda güzel. Uzayınca, abartılınca bir yere kadar.
01 Yorumla
Soran10 ayOnun için ertesi gün ufak bir ima bile abartı işte beyefendi saniyesinde uyarayım bitsin istiyor
Gizli Üye(18-24)10 ayFazla trip ask usandırır boşuna demiyorlar ya al beğendin mi yaptığını
14 Yorumla
Soran10 ayAlakası yok istese çekerdi
Cevap sahibi10 ayİnsan neden trip çekmek istesin ne kadar saçma bir yorum..🙄🤦♂️
Soran10 ayKonuşarak cozebilirdi kaçarak değil
Cevap sahibi10 aySen konuşmuyorsun trip atıyorsun..
Gizli Üye(18-24)10 aySizin ilişki bitmiş adam zaten bitirecekti ama tutuyordu işte
02 Yorumla
Soran10 ayZaten ilk kez gitmedi sürekli işine gelmeyen bir olayda sessizce ortadan kaybolup sonra geri dönüyordu ama bu sefer dönse bile kabul etmiycem
Cevap sahibi10 ayBence de etme adam bekar gibi zaten sanki sevgilisi yokmuş gibi hiçbir şey söylemiyor yazmıyor
10 ayAyyy haklı kız benim sevgilim yok arkadaşların tirip atıyor onlardan bile bıktım düşün adam napsin
01 Yorumla
Soran10 ayBilmiyorum haksız yere değildi ama hiçbiri
10 ayseninki soğumuş senden bence öyle görünüyor.. seven adam teip çeker
13 Yorumla- 10 ay
@Perfectgirl_01 ama sizin yptıgın kotüluķ bunu bilin
- 10 ay
@Yoldaştamer aa niye adam yapmış kçtülüğü benim suçum ne
Soran10 ayBence de yoksa normalde de ayniydim ama o gün niyeyse öyle davrandı
sohbet ettiğim biriyle Aynısı bana da oldu ama o terketmedi ben terkettim... bu sebebten
01 Yorumla
Soran10 ayNe gibi triplerdi
Gizli Üye(30-35)10 ayOndan değildir demekki muhatap olan kişiler soruda anladığım kadar yazıyor oraya yazılmaz ozaman insan söylerdi diyorum
simdi varya sağda solda adetten falan soylenirr zıng zınkkk00 Yorumla
10 ayLisedeyken bı sevglm de beni bundan bırakmıştı
14 Yorumla
Soran10 aySence onlar mi haklı biz mi cok abartiyoruz
- 10 ay
Ergendik bilemedm ikiside olabilir 😄
Soran10 ayBende azıcık abartmış olabilirim ama napim hep sevgidendi dbhhdjdjd şimdi geri adım da atamıyorum
10 ayBirileri ile takılır döner öyle yapıyorlar
01 Yorumla
Soran10 ayTrip çekmemek ne ya
10 ayAtacaksın tabii kadınsın
03 Yorumla
Soran10 ayAttım ve terkedildim
- 10 ay
Sevmiyordur
Soran10 ayKurtulmuş oldum o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayYaşlar kaç sizin ponçik
06 Yorumla
Soran10 ayBen 27 o 28
- 10 ay
Trip atmamalisin ama hatun artık
Soran10 ayNeden
- 10 ay
Artık olgunlaşma aşamasına geçmelisin piremses. Atar gider ergence çünkü
Soran10 ayBen buyumiycemmm
- 10 ay
Ah bu içinde tatlış bir kız çocuğu barındıran kadınlar. Çok tatlışlar.
Hele bir de 34 bedenli kalem etek stiletto giyimli iseler
10 ayBence çok haklı usanmış.
01 Yorumla
Soran10 ayBen haklı bulmuyorum valla
10 ayHaklı sabah akşam trip mi çekcez
011 Yorumla
Soran10 ayHakediyorsaniz evet
- 10 ay
Hak ediyorsak evet de sabah aksam absürt bahanelerle trip atılıyo
Soran10 ayAbsürt bahaneye bir örnek versene
- 10 ay
Kız :Demek ki aramızda hiç gerçek bir bağ yokmuş… Çünkü ben sana 4 saat önce storimdeki şarkının sözünden içimin kırık olduğunu anlatmaya çalıştım, ama sen anlamadın bile.
- 10 ay
Erkek düz mantıktır böyle seyleri anlamaz
Soran10 ayKız ben rjjdjdjjdjdd
- 10 ay
Erkek beyni öyle çalışmaz düzdür tek işlem yapar mesela kadın erkekle kavga ederken genelde erkekler neden cevap vermez biliyırmusun erkek dinlesin mi cevap mı versin
- 10 ay
Kadın beyni ise genetik ve evrimsel düzeyde çoklu işlem (multitasking) için evrimleşmiştir. Duygusal tonlamayı, söylenmeyen alt metni, vücut dilini, ses tonundaki değişimi, geçmiş olayları ve geleceğe yönelik sezgileri aynı anda işler. Kadınlar bu yüzden kavga ederken hem konuşur, hem suçlar, hem ima eder, hem geçmişi hatırlatır, hem de karşı tarafın yüzündeki mikro mimiği analiz eder.
- 10 ay
Erkek ne yapar?
“Ne dedi şimdi bu?” diye kalır.
Sistem meşgul.
Ve bu da şu sahneyi oluşturur:
⸻
Kadın:
“Konuşsana bir şey desene!”
Erkek sessiz kalır
Kadın:
“Yani sustuğuna göre haklıyım demek! Sürekli kaçıyorsun bu konuşmalardan!”
Erkek içinden:
“Lan daha ne olduğunu anlamadım ki…
Soran10 ayAnlamanız için konuşuyoruz zaten ama siz yine de anlamıyorsunuz
- 10 ay
Konuşmanız boşa
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Haklı adam bazı kadınlar tadını kaçırıyor işin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayTripten kime fayda gelmiş?
02 Yorumla
Soran10 ayHaketti ama
Cevap sahibi10 ayO zaman niye üzülüyorsun?
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. çok atarsan evet
01 Yorumla
Soran10 ayGereksiz değildi hiçbiri
10 ayAdama bahane vermisssin seni düşündüğü yok
01 Yorumla
Soran10 ayEvet bahane etti
10 ayHaklııı
02 Yorumla
Soran10 ayNe konuda haklı
- 10 ay
Sana neden mesaj atamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
10 ayHAKLİ bende etim çok trip adamı usandirir
02 Yorumla
Soran10 ayKız naz yapar erkek kızın nazını çeker kural böyle trip çekemeyen de prenses erkektir
- 10 ay
kız naz yaparda ota boka naz trip atan kız çekilmezzz adami soğutur denge denen bişi var yoksa yarimin nazinida çekerim tribinide bazilari çok abartiyor
haksiz
04 Yorumla
Soran10 ayHerkes haklı diyor baksana
Soran10 ayBende öyle düşünüyorum
- 10 ay
aynen bak sen bir kadinsin nazlanacaksin karsindaki hödük kaçiyosa senden trip attin diye ondan adam olmaz adam olan sevdasina sahip cikar benim gibi nazinada tribinede herseyine katlanacaksin ha baktin katlanmiyor kapiyi açacaksin güle güle abicim diyeceksin bizim raconumuzda kadina kotu davranmak yazmaz
10 ayErkekler tripçi kızlardan nefret eder
01 Yorumla
Soran10 ayYooo işlerine gelene köpek oluyorlar emin ol
Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. İyi yapmış
01 Yorumla
Soran10 ayNe alaka
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayHaksız
01 Yorumla
Soran10 ayBende öyle düşünüyorum ama haklı diyen de var
10 ayUğraşamam sende anan uğraşsın git anni em
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAldatmış o zaman
09 Yorumla
Soran10 ayNasıl yani
Cevap sahibi10 ayDenize gittiğinde neden konuşamasın ki
Cevap sahibi10 ayNe kadar yorgun olursa olsun telefon hep elimizde.
Cevap sahibi10 ayMesela ben dün geceden beri uyumadim. Ama bak soruna cevap yazabiliyorum.
Cevap sahibi10 ayBi benzinloge saptiginda vs yazablr.
Yatarken yazablr
Soran10 ayArada yazıyordu ben zaten sürekli yazmasını istemedim ama eve geldiğinde mesela evde olduğunu bilmeme rağmen bir saat sonra falan döndü mesajıma denize günlük gitmişti zaten bir kaç saat için
Cevap sahibi10 ayE canım sen de bırak bi bi saat yatsın uyuyaklasin
Cevap sahibi10 ayUyuyakalsin
Soran10 ayAma çok özlemiştim napim zaten erken uyuyor hep ben bir şey demiyorum uyku saatin geliyor gel biraz konuşalım uyumadan dedim sadece birde sabah mesela uyanmıştı bir gün ama günaydın yazmamisti ona çok bozulmustum 😒
Gizli Üye(18-24)10 ayKadın olmayı öğrenirsen Trip atmana gerek kalmaz
02 Yorumla
Soran10 ayHmm anlatta öğreneyim
Cevap sahibi10 ayÖncelikle onun yaptığı terbiyesizlikleri unut kendine odaklan ve seni mutlu eden ne varsa kıyafetler makyaj malzemeleri spor sanatsalına ne geliyorsa. Biraz flörtoz takıl kız arkadaşlarınla bile sohbet ederken seksi ol gerçekten kendini kadın gibi hissettiğinde erkekler sana çekiliyor. Ki doğamız gereği biz de böyle mutluyuz
Gizli Üye(25-29)10 ayBahane seni sevmemiş
01 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle bahane etti
Gizli Üye(36-45)10 ayNe is yapıyorsun
02 Yorumla
Soran10 ayNe alaka
Cevap sahibi10 ayCok alaka, iyi bir kariyerin olsa böyle ezikce davranmazsin
Gizli Üye(25-29)10 ayTipsiz mısın
01 Yorumla
Soran10 ayHayır
Gizli Üye(18-24)10 aySeni sevmemis
01 Yorumla
Soran10 ayBence de bahane etti gibi hissediyorum
10 aysıkılmıştır
01 Yorumla
Soran10 ayGelmez mi daha
Haklı değil
03 Yorumla
Soran10 ayBazıları haklı diyor ama bence de haklı değil
- 10 ay
O bazıları boş yapmış. Haklı hiçbir tarafı yok
Soran10 ayBana gorede öyle ama işte üç gün oldu görüldü attı gitti
İyi yapmış her kimse
08 Yorumla
Soran10 ayNe alaka benimle ilgilenmesini istediğim için mi haklib
Soran10 ayİlk zamanlar yirmidort saat ilgileniyordu zaten son bir iki gün bu şekilde davranmaya başladı bende şüphelendigim için üzerine gittim ki zaten ilk gidişi de değil Max 2 güne geri döndü hep
Soran10 ayGorucez
Soran10 ay27
Mantıklı
01 Yorumla
Soran10 ayNesi mantıklı
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!