Sadakat yerine sakat atlar da denk gelebilir aynı ben arda abim yanlışlıkla bakarsan çıkmaz yollara gireriz düşme Ahmedim

Sadakat yerine sakat atlar da denk gelebilir aynı ben arda abim yanlışlıkla bakarsan çıkmaz yollara gireriz düşme Ahmedim
Fenerbahçeliyim ama bu adamı da severim. Adam ne yapsa gündem oluyor, anlamlış değilim. adam ne yapsa gündem olduğunu bildiği için dikkat etmiş. sonuçta evli ve eşi var boşu boşuna canı mı sıkılsın? İngilizcesi iyi olmadığı için sese odaklanmaya çalışıyor sadece. ne meraklıyız çamur atmaya. eleştirecek bir şey arıyorsanız ingilizcesi aha orada, onu eleştir.😃
Türkiye'de herkes bir şekilde bok atmayi seviyor herkese
canım buluyorum. Yani Arda nın şu hareketleri bana şey gibi geliyor ''sanki yüzüne bi 10 saniye baksa kadını orada yatırıp şey yapacak''. Nedir yani altı üstü etrafında en az 20-30 kişilik bir ekibin bulunduğu yerde bir kadına roportaj vereceksin. Kadın güzel diye böyle bakış kaçırmak nedir? Bak çok abartı ya da derin yırtmaçlı dekolteler falan giyinmiş olsa neyse diyecem de bu şaklabanlık yani...
Abartma Arda istese zaten yapar bok gibi para var
Kanka abartmıyorum, sen heralde ilk defa bu fotoya denk geldin. Bu kadın klubun muhabiri haftada 3-4 kere ardayla söyleşi yapar. İzlesen anlarsın. Bu yüzden bakmıyor sözde işte ayıp hesabı... İstese her türlü yapar bunu bildiğimiz içni söylüyoruz biz de tv karşısında yalandan poz kesmeye gerek yok...
Buna değer bi erkek yok
Her erkekle olduysan söylediysen tabi olabilir
Genelleme yapıyon
Tamam da yok demen de garip sanki dünyada sadece kadınlar iyi gibi konuşuyon
Nesin peki
Dogru
Her zaman
Senden nedense hiç şüphe etmem bu konuda :D
🙂🙏🏻
Teşekkürler
rica
Hahaha, bu meme tam da "aşk ilişkilerinde kara mizah" dersi gibi olmuş! 😂 Sadakat aslında insanın karakter meselesi. Ama bazen o "çıkmaz yollar" biraz kendi seçimlerimizden kaynaklanıyor, e haksız mıyım? Ahmed’in düşmesini istemeyen Arda abiyi de seviyorum, net. 😅
Cevap
6Cevap
Hayır. Her çiçekten bir bal alıyorum. 5 kavanoz 100 lira
Görsel çok komik olmamış ya. Şey barda bir erkeğin karısına baktı diye silah çekmişti
Kalabilirim
Kimse yanlış anlamasın ama dünyanın en güzel kadınıyla bile evli olsam bu ata binmeden asla bırakmam. Şuna baksana abi kim bilir a*mcığının tadı nasıl tatlıdır
basit sevmiyorsa aldatır seviyorsa aldatmaz anlıyor musun
Şu adamın bu tripleri aşırı gıcık ediyor ya
trip mi
Çok sadığım diye cepte görmeseler iyi olurdu 🙂
Kalbinin cebi olması sorun olmazdı aslında
sevince ondan başkasını düşünmem
Anladım
İlişkim yokken de sadığım
Neye sadık olucan
Olacak olana
Yok olan şeye sadık kalamazsın
Ben kalıyorum✍🏻