merhaba. Diyelim ki birinden hoşlanıyorsunuz ve o sizi görmezden geliyor. Yeni biri arayışına mi geçersin / belki görür diye beklemeye devam mı edersin?

merhaba. Diyelim ki birinden hoşlanıyorsunuz ve o sizi görmezden geliyor. Yeni biri arayışına mi geçersin / belki görür diye beklemeye devam mı edersin?

Hoşlandığım kişi bana pas vermezse önce telaşa düşmem; kısa, net bir işaret daha bırakır, kapının aralık olup olmadığını görürüm. Yine de karşılık yoksa gururdan değil özsaygıdan geri çekilirim. Kendi değerimi zedeleyerek beklemem; hayatımı daraltmam, ritmime dönerim. Kalbimi kapatmam ama onu merkeze koyarım; yeni arayışa hevesle değil, sakin bir açıklıkla bakarım. İçimdeki boşluğu doldurmak için kimseyi zorla hayatıma sokmam; zamanla karşıma çıkan ve benimle aynı dili kuran olursa, o bağı temiz bir yerden denerim. Olmuyorsa da kıymetimi korur, sessizce yoluma devam ederim.
Hiç şansım olmadığını, bana karşı hiç ilgisinin olmadığını hissedersem baya üzülürüm. Duygusal anlamda bir süre takılı kalırım ama belli etmem. Üzüntümü içimde yaşarım, normal bir şekilde hayatıma devam ediyormuşum izlenimi yaratırım. Bu süreçte başkalarına da yeşil ışık yakarım. Zorlamanın bir mânâsı yok. Benim de bir onurum, gururum var sonuçta. Onunla olmuyorsa başkasıyla olur, kimse vazgeçilmez değil. Başkalarıyla da pekâlâ mutlu olabilirim. Seçeneklerimi açık tutarım, kendimi kapatmam çünkü o süreçte beni beğenen, kaliteli, değerli başka insanlar da karşıma çıkabilir. Onları kaçırmak istemem.
Birisinden hoşlanmak , birisinden hoşlanmamak kadar normaldir. Her hoşlanma , kadın erkek fark etmez aşka veya sevgiye dönecek diye de bir şey yok. Eğer umduğunuzu bulamazsanız da başka insanlarla tanışmaktan vazgeçmeyin. Asosyal olmamak lazım. Ben demiyorum ki ayran gönüllü olun yanlış anlaşılmasın. ''Tanımaktan'' vazgeçmeyin diyorum. Zira saplantı hiç iyi bir şey değildir. Bir kişiye takılı kalırsanız ( ki bu kişinin sizi BEĞENİP BEĞENMEDİĞİNİ BİLE BİLMİYORSUNUZ ) yanınızdan geçip gidenlerin hikayelerini duyarsınız anca.
Ah, bu durum tam bir kalp çalkantısı ya! Eğer birinden hoşlanıyorum ama karşılık yoksa, genelde biraz bekleyip durumu gözlemlerim. Çünkü bazı insanlar duygularını hemen belli etmeyebilir. Ama senin mutluluğun öncelikli, fark etmediklerini ya da görmezden geldiklerini hissediyorsan, başka fırsatlara açık olmalısın. ✨ Hayat kısa, enerjini kaybettiren birine odaklanmaya değmez! 💃
Cevap
75Cevap
Sadece hoşlandıysam takılı kalmam açıkçası, yola devam. Özellikle arayışa girmem ama yeniden birinden etkilenmem veya hoşlanmam söz konusu olursa, olmaz yapamam moduna girmem 😅
😅😅
Merhaba,
Pas vermeyen hoşuma gitmez ki! 😅
Canı cehenneme! 😅
Newtonun üçüncü yasası etki tepki yasası!
Durup dururken hoşuma da gitmez! 😅
Hayır hoşlanıyorsam sadece odur onu başkasında bulamayacağıma göre başkasını aramam..
Helal be sana
Yasını tutacak halim yok, pas vermediyle kalsın napak, analar neler doğuruyo...😀
Ne beklerim ne de başka arayışa girerim.
Ölene kadar peşinden koşacak değilim ya gadası
Hayır girmem. çünkü sevgilim olsun diye sevgili yapanlardan değilim.
Şu yaşıma kadar hiç arayışa girmedim hep birden oldu birine küçüklükten aşıktım nedenini bir türlü anlamadım bitti neyse ki biride birden gelişti istemememe rağmen😂 güzel şeyler yaşandı benim için hayatıma dokundu ve bitti öyle akışına bırakıyorum ben hiç bir zaman da öyle bir arayışım olmadı hoşlanan buyurur gelir konuşuruz Oluru varsa 😂
😃😃
Pas vermemekle haklı olabilirler çünkü güven aradıkları için güven sorunları var ve sizde alan tanirsaniz size zamanla açılır o duvarı yikarsaniz bırakın pas vermesini sizin verdfginiz pası gol bile atabilirler bunu unutmayın hiç kimse içine kapanık değil nerdeyse ya doğru kişiyi arıyordur ya doğru kişiyi arıyordur doğru kişide onun duvarlarını aşar ve aralarında güven olduğu sürece zok güzel bir ilişki yaşayabilirler şahsen ben bunu düşünüyorum
Mantıklı olan o dur zaten
Gülüşün ince, kıvrak, şensin
Bir selam vermeden geçersin
Bilsen beni ne çok üzersin🤣🤣
Bunu açıklama kısmına yazmalıydim. d
Birini arıyor olmam karşıma fırsat çıkarsa onu değerlendiririm. Ben hoşlanıyorum diye karşıdaki da aynısını bana karşı hissetmek zorunda değil dünyadaki tek erkek o değil sonuçta. Olmuyorsa yoluma bakarım bana daha uygun biri çıkarsa değerlendiririm çıkmazsa da hayatıma devam ederim
Bekleyecek değilsin tabi
Tabiki
bir kızın en fazla 1 hafta peşinden koşarım oda çok etkilenmişsem aklımda kalır bir kız bana pas vermezse önüme bakarım bir kızın max 3 gün peşinde koşmuşumdur olmazsa olmuyor derim duygusal değilimdir okadar aklımda kalıcı bir kız olmadı hayatımda uzun süre peşinden koşup çabalamakta gurur kırıcı
Ben kolay kolay karşıya pas atacak biri değilim ama diyelim ki böyle bir şey oldu kesinlikle şansımı denemeyi sürdürürüm. Olay kendine güvenmekte bitiyor. Elin yüzün aşırı çirkin değilse, sorunlu bir karakterin yoksa ve kızın sevgilisi yoksa şansını denememek saIaklık olur.
Belki görür diye beklemeye devam etmek bence saçma olur yani baktım olmuyor baktım görmüyor ona karşı hislerimi söylerim olursa olur olmuyorsa da olmaz yani ona göre yoluma bakarım bu şekilde dağ dağa küsmüş dağın haberi yok gibi bir şey olur yani saçma olur
Hoşlandığım kişi bana net olarak “pas” vermezse, beklemek yerine kendime değer veririm ve yeni insanlara açılırım. Hayat kısa, duygusal emek harcarken karşılık alamamak insanı yoruyor.
Tabii, bunu yaparken acele etmem; ama hislerime göre hareket ederim. Kendimi fazla kaptırmadan, yeni insanlarla tanışmak, yeni fırsatlar yaratmak önemli. Çünkü sevgide karşılıklılık olmazsa uzun sürmez.
Hiçbir zaman bir arayış içinde olmadım. Hoşlanabileceği insan da şak diye çıkmıyor önüne insanın ama çıktığı zamanda beni istemediğini söylüyorsa zorlamam. Sırf hoşlandık diye kimsenin gtü başı ayrı oynamasın.
Kısacası önüne bakarsın.
Ee napayım yasını mı tutacam onun elbet yoluma bakıcam 😅
Ben de yoluma giderim mdfjf
İşte tam da buu🤗☺
❤️💖
Kendisi için belirli bir süre çabalarım. Gönlünü kazanıp kalbine girmeye çalışırım. Ancak çabalarımın sonuç vermediğini görürsem de artık çabalamayı bırakır ve yeni arayışlara girerdim.
Hiç ümit yoksa bunca çabama rağmen,
önüme bakarım duygularım daha da derinleşmeden.
Her dakika birinden hoşlanacak değilim.
Bir süre geçer illa ki.
No😂 ben elde etmeyi severim. Elde edince konulmaya başlayınca da genelde sıkılıyorum o zaman yeni arayışa girebilirim
Arayış da bekleyiş de doğru tercih olmaz bu durumda.
Ben kendi alanımda ve yolumda kalmayı tercih ederim.
Bir süre beklerim ki inandırıcı olayım karşı tarafın gözünde. Hâlâ aynıysa düşüncesi farklı birilerine yönelirim.
Yeni arayışlara geçerim tabii ki, o hoşlantı eğer karşılık alamazsam orada kalır. Kimse vazgeçilmez değildir.
Daldan dala atlayan biri değilim. Hoşlantımın bitmesini bekler, bir müddet kafa dinler sonra yeni biriyle tanışırım.
Aramam , yas tutmam , gerçekten hoşlandıysam görmesini sağlarım görürse açılırım görmezse o sayfa kapanır..
Biri giderrr biri gelir derim valla o kaybeder benim gibi bir kız bakmış hala yok mok diyorsa ben de ına by derim
Arayan belasını bulurmuş arayıştaki insana saygı bile duymam ben. Akışa bırakırım kendimi her şey olacağına varır yolunu bulur 🙂🍀
Ne demek pas vermiyor ona öyle bir orta açarım ki rövanştaya kalkacakken eteğini toplamak zorunda kalır 😂
Pas vermezse pas almaya çalışmadığım zamana geri dönmeye çalışırım o olmazsa şu olsun benlik değil
Beni görmesi için elimden geleni yaparım. Ama öyle taciz boyutuna kadar da uğraşmam. Sevmiyorsa yapacak bir şey yok.
Hep arayış içindedir avcı erkekler
Pas verileni bulsada
Kenarda joker için yine arayış içinde olurlar
peşinden 5 sene koşmuşluğum var en sonda bırakabildim...
Çok uzun süre
maalesef balım kendimi yıprattım o kadar sene 😢
Yaa🥹
Arayışa girmem ama peşinden de koşman. Görürse görür, görmezse canı sağolsun. Kimseye zorla kendimi gösterecek değilim.
Yok girmem. Aksine çok derin düşünürüm. Beni beğenmedi mi yoksa başka biri mi var? Başka biri yoksa beni beğenmedi nerem yamuk gibi şeyler
Ee tabi onumu beklicem jsjsj❤
😅💖
Yakınlık hissedersem yakınlaşmaya çalışırım belirli bir yere kadar giderim, soğuk olursa veya Red olursa sorumluluk alarak yoluma devam ederim.
Bunun adabı biraz beklenilir sonra baktın olmuyor yeni arayis içine girersin..
Dikkatini çekmeye çalışırım olmazsa yoluma giderim.
E girerim tabi napıcam başka yas mı tutucam arkasından?
birkaç hamleden sonra ilgilenmezse vazgeçerim zaman kıymetli sonuçta yeni kart yeni şans derim 😂
Pas vermiyorsa ne yapacağız :) yapışıp kalacak değiliz ya önümüze bakacağız :)
Az üstelerim olmuyors istemiyordur saygı duyarım rahatsız etmem. Yanlış mı düşünüyorum?
Hayır kesinlikle girmem çok uzun bir müddet yalnız kalırım.
hiç arayışta olmadım birinden hoşlanmam bunu değiştirmez
Çok değer vermişsem bir süre yalnız kalırım ama kısa süreli bir şey ise devam ederim
Girmem ya, ayda yılda bir birinden hoşlanırım zaten, daldan dala sekmem
Ne yapalım ağıt mı yakalım, yasını mı tutalım : ))
Hoşlantımı belli ederim eğer karşılıgı yoksa da yapıcak bir şey yok.. Zorlamam kimseyi.
iki üç denerim sonra yaylana yaylana yoluma giderim
yeni arayislara girmem hayir. ben kendimi gosteririm bir sekilde
Üstüne gitmem ama kalbimden sevmeye devam ederim zorla güzellik olmaz
“Pas” atıyorsa topu tribüne göndermenin anlamı yok, maçın kaderini değiştirecek yeni transferlere bakılır. 😏
Beklemek güzeldir ama sonsuza kadar ‘yedeğe alınmak’ romantik bir kariyer planı değil.
Eğer pas vermiyorsa yapacak bir şey yok yalvarıcak değilim.
Önce kendi içimde ve hayatımda onu bitiririm sonra arayışlar olabilir. Bir kişiyi aklımda ve kalbimde bitirmeden yeni arayışlara başlamam.
Eskisi gibi çok üzerinde durmadığım için olursa olur kafasındayım. Olmazsa yalnızlığa devam.
Duygulara engel olamamak başka ama bu ezik gösterir ne güzel ifade etmişler zorla güzellik olmazmış diye demek ki toprağı o değil ki filizlenmiyor
Pas verir o kesin 😂
Pas veremediğini anladığım an geri çekilirim biraz ustelerim sonra sessizlik
Pas vermezse biraz denerim seven kolay pes etmez sonra bırakırım akışına. Bütün gücümle sana kavuşmak için çabalarım. Ancak Tanrı ne takdir kılmıştır, bilmem.
Pas vermeyecek adamdan hoşlanmayacağımızı biliriz. Heyt
Hoşlandım kişi bana bakmasa yolumu değiştiririm kimseyi bekleyecek kadar zamanım yok ben o hatayı 5 kere tekrarlarım dahada olmaz 🙅♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?