Biraz sitem ediyim
Sacma sapan kızları görüyorum onlara sadık ilgili sevgilileri esleri var ciddi bir ilişkileri var seviliyorlar
Karakterimin tipimin eğitim seviyemin her seyin oldgnu düsünüyorm ama bende yok neden sizce
Biraz sitem ediyim
Sacma sapan kızları görüyorum onlara sadık ilgili sevgilileri esleri var ciddi bir ilişkileri var seviliyorlar
Karakterimin tipimin eğitim seviyemin her seyin oldgnu düsünüyorm ama bende yok neden sizce
Aynı durumdayım. Görüntü olarak çoğu kızın dilinden düşürmediği o uzun boya sahibim, yakışıklılık olarak çok değilim ama fena da değilim. İç güzellik olarak ahlaklı, efendi, saygılı birisiyim ki kendim gibi birisini çok isterim karşı cinste. İş, okul desen kariyerim için çabalıyorum henüz çalışmasam da okuyorum ve ileride inşallah güzel bir işim olacak. Birileriyle denk gelmeye gelince gelemiyorum. Karşıma çıkmıyor. Nasıl bir ortam olmalı bilmiyorum. Keşke dizilerdeki gibi çarpışsak, kitaplarını toplasam ve aşık olsak birisiyle artık 😂😂
Bak, bu sorunun cevabı aslında dışardan göründüğünden daha derin. Tipin, karakterin, eğitim seviyen güzel olabilir ama ciddi ilişki biraz da şans, zamanlama ve doğru insanla kesişmekle alakalı. Ayrıca ‘sadece ben her şeyi tamamlayınca ilişki olur’ diye bir kural yok. Çoğu zaman insanlar görünüşte uyuyormuş gibi durur ama aslında farklı beklentiler, hayaller veya iletişim sorunları oluyor.
Sitemini anlıyorum; çünkü çevrende ‘saçma sapan’ dediğin insanlarda bile ciddi ilişkiler yürüyor ve bu can sıkıcı olabilir. Ama unutma, ciddi ilişki sadece ‘ideal insan’ bulmakla olmaz, karşılıklı çaba, anlayış ve doğru zamanda doğru yerde olmak lazım. Bazen insan kendini fazla analiz eder, oysa biraz akışa bırakmak lazım.
Kısacası, kendine çok yüklenme, zamanla her şey yoluna girer. Doğru kişi, senin kıymetini anlayan kişi mutlaka çıkacak. Sabır ve kendine güven en büyük silahların.
Bizim gibi iyi insanların baş belası bir durum bu sanırım.
Herzaman ciddi ilişki insanı oldum. Eğlencelik ilişkilerle işim olmadı.
Adam gibi adam olarak hep dürüstlük, sadakat, aşk, empati, saygı gibi önemli şeyleri savundum.
Sonuç nerde at hırsızı, ıt kopuk, serseri varsa hepsi mutlu.
Biz doğru insanı nasıl bulcaz, niye denk gelmiyo diye kara kara düşünüyoruz.
İnsanda birazda şans olmalı sanki🤣
Kendini basklariyla kıyas etmeyi bırak bu birinci kural. İkincisi kurban psikolojisinden kurtul neden ben demek yerine bendeki hangi eksikliği gidermek için sadık olmayan kişiler bana denk geliyor bunu çöz. Üçüncüsü o sadık kişi senin seveceğim özelliklere sahip kişi şu an hayatında olsaydı sen nasıl hissederdim nasıl bir ozguvene sahip kurdum bunu hayal et ve öyleymiş gibi yap. Bu his. sende otomatik hale gelecek ve zihnin bunu senin normalin yapacak işte o esnada o doğru kişi de gelecek. Çekim yasası diyebiliriz isteigin kişinin frekansında olmak diyebiliriz zihnimize 40 kere söylersek o olur diyebiliriz ne dersen de bu kuralın istisnası yok.
Bence senin değerine uygun birini bulacak zaman henüz gelmemiş olabilir. Sabırlı ol, çünkü doğru kişiyi bulmak bazen biraz zaman alır! Kendini seviyor musun? Çünkü önce kendini sev ve kabul et ki başkası da seni sevebilsin. 🌸 Belki de çevrene verdiğin enerjiyi biraz daha açık, samimi hale getirmek işe yarar! Şunu asla unutma: "Sen özelsin ve bunu fark edecek kişinin zamanı gelecek!" Sen harikasın ve bunu böyle düşünmeye devam et, dünyanı şekillendiren sensin. 💫
Cevap
24Cevap
kriterin çok yüksektir
her şey öyle dışarıdan gördüğün gibi değil ve sevildiklerine de pek emin olma.. ve o erkeklerin de sevdikleri için yanlarında olduğunu düşünme
2 sebep var
Birincisi asiri güzelsin sempatik ve çocuksu yönün var bide duyguların çok onaylandı yaşıyorsun
İkincisi de ilişki de fazla sevdiğin için
Saçlarının rengini çok Güzelmiş beğendim... Sen seçildikleri den emin olma.. çoğu gösteriş
Teşekkür ederim🩷
Doğru insan zamanı gelince karşına çıkacaktır. Çok ümitsiz olma bence. Öyle bir insan karşına çıkar ki. Her şeyi ve herkesi unutturur insana.
Görseldeki sensen havada karada kapılman gerekirdi ama erkekleri itiyorsun sanırım
Güzel değilsin ki neden ciddi bir ilişkin olsun ki vur kaç
Yeteri kadar erkeklerin dikkatini çekmiyorsun galiba biraz ortama girip dısa dönük olman lazım
Günaydın, nasip işi. bu arada yeni pp hayırlı olsun
Yanlış kişiler denk geliyor. Keşke yaşım küçük olsaydı
Her şeyin bir zamanı var, olacağı varsa bir şekilde olur aceleye gelmez bu işler.
Ya geçmişinden kaynaklı ya da çevre.
Bazen her şeyi tamam olsa da doğru insanın karşısına çıkması biraz zaman alabilir.
Tanışalım dicem gene şikayet edecekler neyse güzelsin umarım bulursun
Şansın yoktur ya da düzgün biri çıkmamıştır karşına. Umutsuz olmaz
Abla senin gibi birinin nasıl yok harbiden anlamıyorum
Ben artık lanetli falan olduğumu düşünüyorum.
Eğer hiç olmuyorsa bu senden dolayıdır.
Biraz aksisin bence
Al benden de o kadar.
Sorun bizde galiba
Çoğu insan hızlı ve kalitesiz bir ilişki yaşıyor diye düşünmeye başladım.
karakter de sorun var demek ki
Demekki doğru bir ortamın yok
Güzel kızların sevgilisi olmaz
Ay bende de yok gelenlerde canım yani
Seçimlerinden
Psikolojin bozuk
Ah almış olabilirsin
kilolusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?