Yaklaşık 1,5 ay önce biriyle konuşmaya başladım. Kendisi polislik okuduğu için şehir dışındaydı böyle yaklaşık 1 ay akşamları konuştuk. Konuşurkende gelince date yapalım dedi tamam dedim. Sonra okulu bitti geldi. Bu süre zarfında çok yazmadım çünkü yeni geldi bir yıl ailesinden uzak kaldı diye sıkıştırmak istemedim çok sık olmasa da yine konuştuk. Neyse biz date gününe karar verdik buluştuk. (Biraz bu kız islerine meraklı birisi ) Bana kibar ve nazik davrandi hiç öyle Allah için sarkması dokunmaya çalışması olmadı. Kahve içtik sonra biraz sahilde yürüdük sonra onun karnı açmış yemek yedik ve hiç bana ödetmedi. Neyse biz yemekten sonra ayrıldık. Beni otobüsüme bıraktı kendi metroya geçti. Ondan sonra eve geçtin mi diye yazdı. Sonra biraz konuştuk bitti. Sonraki gün çünkü o şehir dışında gidecekti daha doğrusu gece yarısı. Sonra ki gün benim doğum günümdü (ben ona bir kaç gün öncesinden bir video atmıştım belli eden ama gün bakanamisti) sonra da unutmuş işte napoyorsun dedi bende söyledim aaa neden demedin dedi bende anlattım özür diledi sonra ki gün ben yazdım biraz geç cevap verdi (zaten belli de ) bir kaç gün geçti ben akşam yazdım yeniden 1,5 saat oldu cevap gelmedi bende sildim göremedim ne yazdın dedi herkes mesajı anında görüyor önemli değildi dedim kusura bakma dedi (bu arada daha çalışmaya başlamadı) ben anladım da işte biri sevsin değer göreyim diye belli zaten buraları geçtim. Bugün instagramdan çıkarttım bi anlamı yok çünkü ama çok üzüldüm ağladım hala daha biraz ağlıyorum. Cevaplarken çok sert yazmayın zaten üzgünüm. Kalpleriniz hiç üzülmesin.
.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer