Aşk İlişkileri Kadın olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ve neden fakir ama eğlenceli biri (aşıksınız) zengin ama boş sıkıcı biri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadın olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sıradanbiridiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Boş sıkıcıysa biz eğlendiririz ne kafa yoruyorsn 0 1 Yorumla Soran 10 ay bu soru erkeklere😭 Yorumla
CooL3434 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 71% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sıkıcı hayata hiç gelemem benim neşeli olmam gerek 😀 0 0 Yorumla
Oguuzzhan Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Kime aşıksam onu tercih ederim. Sıkıcı insanlarla hiç yapamam. 0 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben zenginim zaten yeter 0 5 Yorumla mandalinalımuz 10 ay Evlenek mi ❤️❤️💙🧡💙💙💛🤍💙🖤🩵🩷🩵 Yorumla adımsevimli 10 ay @mandalinalımuz hayır 💅🖕☺️😅👩🏻💻☺️ Yorumla Soran 10 ay oha evlenelim Yorumla mandalinalımuz 10 ay Sırf fakirim diye ha faşik burjuva Yorumla adımsevimli 10 ay @mandalinalımuz hahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boş sıkıcıysa biz eğlendiririz ne kafa yoruyorsn
bu soru erkeklere😭
Sıkıcı hayata hiç gelemem benim neşeli olmam gerek 😀
Kime aşıksam onu tercih ederim. Sıkıcı insanlarla hiç yapamam.
Ben zenginim zaten yeter
Evlenek mi ❤️❤️💙🧡💙💙💛🤍💙🖤🩵🩷🩵
@mandalinalımuz hayır 💅🖕☺️😅👩🏻💻☺️
oha evlenelim
Sırf fakirim diye ha faşik burjuva
@mandalinalımuz hahaha
fakirle eğlenir zenginle evlenirim