Kocamın aşırı sosyal hali beni rahatsız ediyor?

Merhaba, 24 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim. Kocamla evlenmeden önce sevgili değildik aslında ama ben ona ilk görüşte aşık oldum uzun boylu, yakışıklı, karizmatik bir adam ve o da beni çok sevdiğini söylüyor her zaman yani hir şey dışında hiçbir isteğimi kırmaz bana mükemmel davranır hep ama o hir şey çok sinir bozucu ve beni deoresyona sokup ağlatıyor.

Sorun şu ki kocam aşırı sosyal bir insan ve sürekli lüks mekanlarda, gece kulüplerinde, barlarda vakit geçiriyor. Daha kötüsü, oralarda başka kadınlarla samimi bir şekilde iletişim kuruyor ve hunu açık açık Instagram'da paylaşıyor. Onların fotoğraflarına yorum yapıyor, hikayelerinde etiketliyor, bazen mesajlaşmalarını bile görüyorum. Bu tavırları beni çok üzüyor.

Ben kocama aşkımı her zaman belli ediyorum. Ons güzel sözler söylüyorum, ilgi gösteriyorum, ama o beni sevdiğini söylese de davranışları bunu hiç yansıtmıyor. “Ben böyleyim, gece hayatını severim, sosyal bir insanım, bunu kabul etmelisin” dedi evlenmeden önce ama ben değişir sandım heo değişmesi için uğraştım ama bir gram değişim yok. Onunla konuşmaya çalıştığımda ya konuyu geçiştiriyor ya da “Abartıyorsun, bunlar normal” diyerek beni susturuyor. Geceleri eve geç geliyor, alkol kokuyor hep. Bazen nerede olduğunu bile açıklamıyor.

Geceleri gizli gizli ağlamaktan yoruldum. Âşık olduğum adamın beni bu kadar incitmesi kalbimi kırıyor. Evliliğimizi kurtarmak için ne yapabilirim? Onun bu hayat tarzını bırakması için bir şans var mı, yoksa aşkım yüzünden kendimi mi yıpratıyorum? Çaresizim, lütfen bana yol gösterin.

Kocamın aşırı sosyal hali beni rahatsız ediyor?