2 haftalık asker manita?

biz aynı yerde yaşıyoruz askerde ve öyle tanıştık bana istek atmıştı neyse tanıştık ettik flört olduk geldiğimde sevgili oluruz felan tm dedim günde beni 6 kere arıyor sürekli yok diyo sesini özledim felan filan bunlar cicim ayları tabi 2 3 gün geçti aramamaya başladı şirinlik yapıyorum ona bağırıyor ben şımarıklıktan hoşlanmıyorum her şey yerine göre felan filan demeler beğenmiyorsan engelle o zman herkes yoluna gitsin demeler hani seni seviyorum diyordun :)) şimdide cinselliği başladı daha sevgili olmadan benim psikolojik probemlerim var diyorum anlamıyor kavga edince iyice üstüme geliyor yüzüne kapatıyorum telefonu kaç kere yaptın şu hareketi yeter artık boğuldum diyo bana sanarsın karısıyım bana çok kötü davranıyor bu gece hiç aramadı instagramdada sürekli takipçisi artıyor 2 kadın var birisi diş hekimi öbürü kapalı ve ikisininde fotoraflrını beğenmiş diğerleri akrabaları aliesinin v. s soyadlrına baktım araştırdım veeee en komiğide kendi ablası açık saçlı birisi ve evlenirsek kapanacaksın diyo benim sözümü dinleyeceksin diyo bana köle gibi bakıyor sizce beni avucuna mı aldı samimi söyleyin bide sevgiliyken fotoraf koyarız dedim hakkımda kısmımızada tarih felan atarız dedim yok ben nazara inanıyorum felan filan dedi sonra yakın arkdaşlara açık story atarız dedi gizlemek istiyo
takip ettiği arkadaşlları sevgilileriyle profil koymuşlar takipçin neden arttı dedim başlamış sorgular dedi ben ciddilik istiyorum işte ilişkimizde öyle laylaylom değil bu ilişki diyor

2 haftalık asker manita?