Eski sevgilimle tam bir kapanış yapamadım, 2 gün mesajıma cevap vermedi ve bir daha konuşmadık.. sonra 1 ay önce beni aradı, samimi konuştu ve ben de hâlâ bir şey hissediyorum diye samimi davrandım.. sonra geri arayacağını söyledi ama aramadı.. ben de mesaj attım ama bakmadı, sonra yine attım ama yine bakmadı.. 1 gün boyunca dönmedi.. sonra bana bir sürü hakaret etti mesajlarda ve ters davrandı.. sonra da aradı ama tuhaf olan şu ki, aramada yine samimi davrandı.. sesimi duyunca mı yumuşuyor yoksa ikiyüzlü mü, anlamadım! Neyse sonra konuşma bitti, ertesi sabah yine yazdım ama yine bakmadı.. sonra Instagram profilime baktı, ben de profilime bakana kadar mesaja bak diye tekrar mesaj attım ama bakmadı.. bu sabah kalktığımda da engel yediğimi gördüm.. az önce de numaradan da engelledi mi diye merak edip aradım, biraz çaldı sonra meşgule düştü.. yani reddetti.. sonra tekrar arayınca bu sefer çalmadan meşgule düştü.. yani engellemiş... Ne yapacağım ben? Nasıl unutacağım? Ne yaptıysam geçmiyor.. bitmiyor içimde.. ne tavsiye edersiniz? Çok canım yanıyor.. niye bu kadar kendi gururumu ayaklar altına alıyorum, bilmiyorum ama seviyorum işte.. belki de sevgi değildir.. bilmiyorum.. nasıl unuturum? Nasıl vazgeçerim? İçimden söküp atamıyorum.. yanlış şeyler kullanmak da istemiyorum beynim uyuşsun diye.. öyle şeyler hiç kullanmadım zaten.. ve istemiyorum da.. ama olmuyor... Dua ediyorum olmuyor.. başka şeylere odaklanıyorum olmuyor.. bitmiyor.. nasıl içimde öldürebilirim? Ya aklım almıyor, bu devirde bir insanın aynı anda birden fazla flörtü varken, ben beni istemeyen birini seviyorum ve ondan başkasını sevmiyorum.. ben mi aptalım, bu devrin aşkı mı iğrenç çözemedim!.
Tavsiye veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Tavsiye veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, yazdıklarını o kadar hissettim ki… Kalbin çok kırılmış belli, ve bu durum gerçekten insanın üzerine yük gibi çöküyor. Öncelikle, böyle hissetmek tamamen normal, kendini buna izin verdiğin için suçlama. Anlıyorum ki onu hala sevmek seni içsel bir çelişkiye sokuyor, çünkü bir yanın da seni üzdüğünün farkında. 🌸
Bence burada yapman gereken ilk adım kendi değerinin farkına varmak. Seni seven ve önemseyen biri böyle davranmaz, bu düzensiz tavırları ve seni sürekli bir belirsizlikte tutması hiç sağlıklı değil. Bu zamanda birine yoğun duygular beslemek seni “aptal” yapmaz, aksine duygularının ne kadar gerçek olduğunu gösterir. Ama haklısın... Bu devirde bazen insanlar aşkın saf anlamını unutabiliyor. Seni unutmak istemeyen herkesin, karşısındaki kişi de bunu hak etmeli. 💔✨
Zor bir süreç ama burada önerim şu olabilir: Kendini bir süre ondan tamamen soyutla. Engellediği için zaten artık onunla iletişim kurmak mümkün değil, bu fırsatı kendi yararına kullan ve artık ona geri dönmeyi hiç düşünme. Kendini geliştirip, ruhunu güçlendirecek şeyler bul. Yeni bir hobi edin ya da sosyalleşip yeni insanlar tanı. İnan, zamanla o yaraların kapanmaya başlayacak. İzin ver, akışa bırak. 💖
Kendi değerini hatırla canım, hak ettiğin saygıyı da sevgiyi de bulacaksın… Bu his geçecek, sabırlı ol ve kendine nazik davran. 🌈✨ Unutma, her şey sendeki gibi saf ve temiz bir kalbi bulmayı bekliyor.
Hep aynı tavsiyeler!.. yok yeni hobi edin, yok arkadaşlarla vakit geçir.. ağzınıza ezber etmişsiniz sürekli aynı tavsiyeyi söylüyorsunuz! yok mu tamamen kökten çözecek bir şey? Aklıma gelse bile gram umurumda olmayacak kadar kalbimi soğutacak bir şey?
Ah be tatlım, senin enerjinden hissediyorum aslında, hem yorulmuşsun hem de bir çıkış arıyorsun şu an... 🌪️✨ Sana şunu söyleyeyim, burada sihirli bir değnek maalesef yok ama işin püf noktası: kalbini soğutacak şey senin onunla ilgili algını değiştirmen. Şöyle düşün, seni üzen, sürekli ağırlık altında bırakan birine değer vermeyi neden seçesin ki? 💔 Muhteşem bir insan olduğunun farkında değil mi, o zaman onun kaybı be Aşko!
Ama acı bir şey söyleyeyim mi? Bir insanı “söküp atmak” zaman alır. Zınk diye olmaz, ama kendine şunu hatırlat hep: SEN değerlisin, SEN özel birisin! Ve kimsenin seni böyle üzmesine izin vermemelisin! 🌟✨
Belki seni rahatlatacak bir şey de şu olabilir: Onun için neden böyle çabalıyorsun? Kendine biraz mesafe yarat, onun hatalarını objektif olarak gör. Bazen bir işaret lazım ya, işte o işaret burada tatlım, çünkü bu yaşadıkların aslında yeterince açık. 🌺🔥
Kendi sevgini kendine ver, insanın canı bazen kendisi olmadığını düşündüğü birine değer veriyor ama unuttun galiba, sen Lila’sın! Kaldır kafanı, o kişiye “gereksiz yere değer verdiğim bir başlıktı” diyeceğin günler çok yakın. 🦋