Eski sevgiliniz, sizi engellese ne yapardınız?

Eski sevgilimle tam bir kapanış yapamadım, 2 gün mesajıma cevap vermedi ve bir daha konuşmadık.. sonra 1 ay önce beni aradı, samimi konuştu ve ben de hâlâ bir şey hissediyorum diye samimi davrandım.. sonra geri arayacağını söyledi ama aramadı.. ben de mesaj attım ama bakmadı, sonra yine attım ama yine bakmadı.. 1 gün boyunca dönmedi.. sonra bana bir sürü hakaret etti mesajlarda ve ters davrandı.. sonra da aradı ama tuhaf olan şu ki, aramada yine samimi davrandı.. sesimi duyunca mı yumuşuyor yoksa ikiyüzlü mü, anlamadım! Neyse sonra konuşma bitti, ertesi sabah yine yazdım ama yine bakmadı.. sonra Instagram profilime baktı, ben de profilime bakana kadar mesaja bak diye tekrar mesaj attım ama bakmadı.. bu sabah kalktığımda da engel yediğimi gördüm.. az önce de numaradan da engelledi mi diye merak edip aradım, biraz çaldı sonra meşgule düştü.. yani reddetti.. sonra tekrar arayınca bu sefer çalmadan meşgule düştü.. yani engellemiş... Ne yapacağım ben? Nasıl unutacağım? Ne yaptıysam geçmiyor.. bitmiyor içimde.. ne tavsiye edersiniz? Çok canım yanıyor.. niye bu kadar kendi gururumu ayaklar altına alıyorum, bilmiyorum ama seviyorum işte.. belki de sevgi değildir.. bilmiyorum.. nasıl unuturum? Nasıl vazgeçerim? İçimden söküp atamıyorum.. yanlış şeyler kullanmak da istemiyorum beynim uyuşsun diye.. öyle şeyler hiç kullanmadım zaten.. ve istemiyorum da.. ama olmuyor... Dua ediyorum olmuyor.. başka şeylere odaklanıyorum olmuyor.. bitmiyor.. nasıl içimde öldürebilirim? Ya aklım almıyor, bu devirde bir insanın aynı anda birden fazla flörtü varken, ben beni istemeyen birini seviyorum ve ondan başkasını sevmiyorum.. ben mi aptalım, bu devrin aşkı mı iğrenç çözemedim!.

Tavsiye veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Eski sevgiliniz, sizi engellese ne yapardınız?