Valla ben birebir yasadim cidden kacan kovalaniyor sen onun ustune dusersen surekli msjlar falan atarsan o geri cekilecektir ama sen biraz geri durdugunda bu sefer o gelecektir ki bu isin icinde birazda gizemli olmanin faydasi var gizemli ol, ilgi cek fazla konusma gibi gibi...
15 Yorumla
Soran+1 yılGizemli olan cool olan bir kızın gözünde niye daha değerli ki? Biz erkekler için tam tersi.
Soran+1 yılBu defa da çok burnu büyük biri diyebilir ama
Soran+1 yılTamam bundan sonra öyle davranacağım
En İyi Cevaplar
Tam benim olayım :) O bir taktik tabi kıvamında güzel
123 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim kıvamında derken biraz daha açsan
Soran+1 yılPeki kaçtığın kişiyi seviyor musun ya da beğenmek. Yoksa egonu mu tatmin ediyorsun
Soran+1 yılGerçek amacından kasıt yani seviyor mu yoksa gönül mü eğlendiriyor anlamında mı?
Soran+1 yılEğer niyeti iyiyse düzgünse yine de kaçmaya devam eder misin?
Soran+1 yılBurada bir yerden sonra adamın bıkmasından çekiniyorsun değil mi?
Soran+1 yılNe kadar zamandır ilgisini belli ediyor peki?
Soran+1 yılPardon şöyle sorayım o zaman. Genelde ne kadar zaman peşinde koştular. Hemen havlu mu attılar yoksa mücadele mi ettiler?
Soran+1 yılKonu değişecek ama peki ilk gördüğünde ilgini çekmedi yani beğenmedin, daha sonra senin gözünde şansı olur mu?
Soran+1 yılYani düzgün biriyse şans veririm diyorsun. Peki kardeşim şimdiki kızlar niye bu kadar dış görünüşe bakıyor. Eskiler erkeğin güzeli çirkini olmaz derler Bakımlı olsa yetmez mi?
Soran+1 yılTeşekkür ederim aydınlatıcı yorumların için.
- +1 yıl
Bakımlı temiz ama İlyas salman gibi bir adam olsa yine aynı fikir de mi olurdun @haskafkas😊
Soran+1 yıl#asivetutkulu sen anlayamazsın
bu kovalamasi beklenen kisinin kisilik tarzina ve hoslandigi seylere gore degisir. Kimi kacani kovalamayi sever, kimi kactimi bosver baska bulurum der.
14 Yorumla
Soran+1 yılAbi peki sence kovalanmalı mı? Yani işe yaraması garanti değil. Ona rağmen kovalamak
- +1 yıl
kadinlari tatmin etmek cok zordur. imkansiza yakindir. hep daha fazlasini isterler. Soyle bir dusun. ayakkabi dolabinda eminim senin 3-4 cift ayakkabin vardir. ancak bir bayanin ayakkabi dolabinda 20 ciftten az degildir ve sorarsan ayakabbim yok derler. sana sorarlarsa var dersin. Simdi bir kizin pesinde kovalarsan senin gibi kac kisi kovalar ve tabiri yerindeyse (g*tleri kalkar) tatmin olma duygulari olmadiklari icin hep daha iyi bir kovalayan ararlar. eger kovalayanlar icinde en iyi sensen senin olur. degilsen kovaladigin gosterdigin caba bosa gider. Kimse kovalamasin bakin o zaman ne oluyor.
Soran+1 yılDoğru diyorsun abi günümüzde genelde seven değer veren değilde sevmeyen insan elde edilmeye çalışılıyor
Eski bir sevgilim kıskandırmak için elinden geleni yapardı bende bastım tekmeyi totosuna acı içinde yol aldı :)
17 Yorumla
Soran+1 yılKaçan kovalanır mı oynamak istedi?
Soran+1 yılO zaman iyi yapmışsın. Peki sence ciddi manada ne bekliyorlar bir erkekten?
- +1 yıl
Bütün kızlar ne bekliyo biliyomusun evlenmek.. işleri güçleri evlenelim çocuk yapalım sana bir oltayı taktımmı evlenmek için olmadık takla atıyolar anlamıyorum ben ne bu evlenme ve çocuk sevdasını arkadaş ya ne güzel eğleniyoruz işte ben evlenmeyi düşünmüyorum desen varya 1 günde değişiyolar ertesi gün tanıyamıyosun başka biri oluyolar tabi gennelleme yapmayayım evlenmeyi düşünmeyende var ama oda sevgilinin parasını yeme peşinde
Soran+1 yılZaten dediğin gibi bir yerden sonra kabak tadı veriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
genelde geçerli olan bir söz..
siz birini seversiniz o sizi istemez veya nazlanır ama ısrarcı olursun.. yılmadan sözlerinle, tavrınla sabrınla devam ettirirsin... sonuçta bazen kazanan olursun.. :)19 Yorumla
Soran+1 yılgenelde kaybediyoruz ama :)
Soran+1 yılPeki sınır ne. Yani tamam seviyorsun ama sonuçta karşıdan bir yanıt yoksa nereye kadar devam etmeli?
Soran+1 yılSen ne düşünürsün mesala. Karşındaki insan düzgün biri ve seninle ilgileniyor. Şans verir misin? Yoksa yoksa en baştan kestirip atar mısın?
Soran+1 yılEn başta dış görünüşünden elektrik alamadın ama seninle ilgileniyor iyi de biri temiz yani şansı olur mu?
Soran+1 yılElektrik yoksa olmaz yani
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Hiç sevmem öyle şeyleri hatta ilk erkeğin aramasını bile beklemem aramak istersem ararım seviyorsam seviyorum derim sevmiyosam sevmiyom
29 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim peki diğer kızlar niye böyle yapıyor? Bu defa da çocuk bıkınca onlar koşuyor ardından
Soran+1 yılPeki bu defa geri dönmesi çok tuhaf değil mi?
Soran+1 yılEvet gerçekten biz erkekler çözemiyoruz böyle kızları demek ki sizde anlamıyorsunuz :)
Soran+1 yılBen erkek kız ayrımı yapmadım ki sadece her iki cephe içinde anlamaya çalışıyorum
Soran+1 yılBen hem kızlarda hemde erkeklerde bu durumu merak ediyorum. Açıkçası çok saçma geliyor. Onu irdelemeye anlamaya çalışıyorum
Var tabiki. Sen yazmazsan ilgilenmzsen o daha çok üsteler. Ulasilmazms gibi hissettirsen senden iyisi yok 😆
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok politik geliyor. Tamam böyleleri daha prim yapıyor ama ikiyüzlülük değil mi
Soran+1 yılO zaman dediğin gibi yapacağım, ulaşılmaz ve mesafeli
+1 yılKesinlikle katılıyorum kaçan kovalanır elde edene kadar hersey sonra seviyorsa devam eder sevmiyorsa gülegüle bu işlet böylr
11 Yorumla
Soran+1 yılBir süreden sonra kovalayan sıkıldığında durum tersine dönüyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun. Bu defa kaçan kovalamaya başlıyor. Çok ilginç değil mi?
cok doğru bır soz kacan daıma kovalayana farklı gelır nedense
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki yaş olarak benden daha büyüksünüz daha tecrübelisinizdir. Sebebi ne olabilir?
Soran+1 yılSanki kaçan daha gizemli geliyor gibi
Soran+1 yılKötü gözle bakarım tamam ama günümüzdekiler biraz kantarın topuzunu kaçırıyor ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri beni kovalasa kacarim tabi *amk :b gsgshaj ya da biber gazıni boca ederim yüzüne.:b
Kaçan kovalanmaz her zaman her kuşun eti yenmez sacmaladim ben iyice ilişki konusuna o kadar uzagim yani :b dsbjsjak11 Yorumla
Soran+1 yıl:) ilişki konusunda uzaksın ama çevrende örnekler görmüşsündür. Gözlemlerini merak ediyorum.
+1 yılOnce ilgi gosterip sonra takmayip umursamazsan o zaman gecerli :-)
13 Yorumla
Soran+1 yılAbla peki o zaman karşı taraf ne düşünür böyle bir durumda?
- +1 yıl
Bu arda yasim 16ya abla deilim sonralikla ilk once ilgi gosterince eminim gotu kalkcak a bu beni seviyo diye sonra bir kac hafta sonra ilgiyi kesince baskasiyla takilinca bu beni sevmiyomuydu ya diye sinirlenicek ama emin ol awik olcaktir kizlar icin ulasilmaz erkek daha onemli
Soran+1 yılPardon ben 43 görünce kusura bakma. Her zaman ulaşılmaz olmak önemli diyorsun yani
Yoldan geçen kıza ufak taş atıyosun sonra kaçıyorsun sfgdhfhg
15 Yorumla
Soran+1 yıl:) Ciddi olarak fikirlerini merak ediyorum
Soran+1 yılBu şekilde yapıpta işe yarayan kızlar anormal midir peki?
Soran+1 yılPeki kovalamak nereye kadar yani sonuçta hayat akıp gidiyor. Belli bir yere kadar devam edip daha sonra bırakmak mı?
Var tabii ki. Ama işin cılkını çıkarırsan başka. Dengeyi sağlamak lazım.
17 Yorumla
Soran+1 yılDengeden kasıt nedir? Gerçi bir noktadan sonra vazgeçtiğimizde bu defa da siz geri dönüyorsunuz. Bunu nasıl yorumluyorsun
- +1 yıl
Ben genel konuşuyorum. Çok arkadaşım var cevremde, çocuk yüz vermediği için ağzının içine düşen. Kızlar kaçıyor erkekler kovalıyor diye bir şey yok yani. Dengesi de bence şöyle, karşındakinden hoşlanıyorsun diyelim. Bunu hem ona belli edip hem de kendini çok ağzının içine düşmemek, ona bir adım atıyorsan iki adım geri gitmek 😄
Soran+1 yılAnladım dengeli ve cool olmak. Olursa zaten olur değil mi?
Soran+1 yılNasıl davranmalıyım sence?
Soran+1 yılAnladım ortalama olarak desek mesala
+1 yılKaçanı kovalamam öyle kezbanların egolarını şişirmeye hiç gerek yok
14 Yorumla
Soran+1 yılGünümüzdekilerin çoğu bu yöntemi izliyor ama
- +1 yıl
Evet kızlarimiz sırf egolarıni tatmin etmek için bu yöntemi izliyorlar
Soran+1 yılNe önerirsin peki kardeşim
- +1 yıl
Eğer biri senden gerçekten hoşlaniyorsa kaçmaz kaçması için bir sebebi olmaz
Evet var baya işe yarıyor kesin bilgi yayalım rt lütfen :))))
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) Niye kaçarlar ki veya kaçtıktan sonra kovalayan bırakınca bu defa niye geri dönerler?
Soran+1 yılBu şekilde yapan kızların yatacak yeri yok :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHep bir . Koşuşturmaaaa
11 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar peki yani belli bir süre ilgini belli ettin ama halen kovalamanı bekliyor sınır önemli değil mi
seven üzülür sken sevilir mantığıyla eşdeğer bir söz
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet genelde böyle diyorlar onun için umursamaz mı davranmak gerekir
Soran+1 yılDediğin doğru gerçekten diğer türlü iyi davranınca prim yapmıyor
Soran+1 yılBu durum çok ilginç gerçekten.
Evet var ama ayarinda birakmak lazim fazla naz asik usandirir
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir noktadan sonra kovalamayı bırakınca bu defa onun sana dönmesi hakkında ne düşünüyorsun
+1 yılergence tavırlar. net olmayan hıç bır şeyı sevmem.
28 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kaçmam diyorsun yani. Peki niye kaçarlar ve kaçtıktan sonra tekrar niye çark ederler
- +1 yıl
kaçmam. kaçıyorsam ya guvenmedığımden , temkinli gıtmemden ya da istemedığımdendır. bılmıyorumkı neyın kafasıyla yapıyorlar
Soran+1 yılBir erkekte senin için en önemli etmenler nelerdir?
- +1 yıl
net olması. ne ıstedığını bılmesı. bır oyle bır boyle davranmaması
Soran+1 yılGünümüzdeki bayanlar genelde dış görünüşe bakıyor. Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda. Erkeğin güzeli çirkini olmaz derler bakımlı olsa yeter mi bir de kararterli
- +1 yıl
dış gorunuş önemlı değil dıyen bırı yalan soyler. onemlı. karakter ıkısıde olacak. ama kışıye gore değişir bu guzellık kavramı. ben severım ısterım başkası bunu mu sevmış der:):)
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
rıcaederım:)
Varrr )) çok işi yaryo yani =D
118 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim çok saçma değil mi ama?
Soran+1 yılDaha evvel başına geldi mi kardeşim. Peki sence niye böyle oluyor. Acı çektiren daha mı değerli oluyor
- +1 yıl
Başma gəldi , halada gelio , 3 yıl bir ərkeyi sevdim delicesine.. konuşuyoduk söyledim ona , hiç bişey söylemedi , yine konuşmaya devam ettik , ama sonra vazgeçmiç gibi yaptım o benimle sevgli olmak istedi kabul etmedim , halada etmiyorum yani -_- ama sevmek konusuna gelirsek deli gibi seviyorum )
Soran+1 yılPeki sence niye birden çark etti :) Bu arada tebrikler
Soran+1 yılArtık o seni kovalamıyor mu? Onun için tebrik etmiştim
Soran+1 yılDönünce kovalamaya kaldığı yerden devam eder :)
Soran+1 yılEğer kovalamazsa yani asker dönüşü ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılGemileri yakacağım diyorsun yani
Soran+1 yılNedir bu hediye çok merak ettim :)
Soran+1 yılİnşallah mutlu olursun kardeşim :)
+1 yılSacma buluyorum abi seviyosam niye kaciyorum ya.
15 Yorumla
Soran+1 yılGenelde sevmeyenler mi kaçıyor diyorsun yani
- +1 yıl
Ego bunlar ego sevip sevmemeyle alakasi yok
Soran+1 yıl#celibunbun peki sence ne zamana kadar kovalamalı sonuçta sınır ne sence
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle doğru ve yüzde yüz ise yariyo yani
19 Yorumla
Soran+1 yılKaçan her zaman daha değerli oluyor ama ya elde edildikten sonra
Cevap sahibi+1 yılO zaman da hersey daha kötü oluyo cidden git gide sana değer verdiğini farkettikce uzaklaşıp sevgide bitiyo
Soran+1 yılO zaman elde edildikten sonra herşeyi dozunda yaşamalı diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle çok değer verdiğini belli etme sakın çok sevdiğini belli et ama çok değer verdiğini hiç belli etme sen kaç ki o daha çok sevsin
Soran+1 yılÇok değer verdiğini belli edince yani çok sevdiğini filan karşı taraf nasıl duygular içine giriyor peki. Yani genelde bu şekilde yapan insanlar genelde sevdiklerini kaybediyor
Cevap sahibi+1 yılIste diyorum ya nede olsa ben ne yaparsam yapıyim beni seviyo bırakmaz düşüncesiyle daha rahat davranıyorlar kaybetme korkusu olmuyo onun için belli etme fazla
Soran+1 yılTamam bu defa da beni sevmiyor mu acaba diye düşünmesin?
Cevap sahibi+1 yılBak sevdiğini belli et ama çok değer verme veya verdiğini belli etme
Soran+1 yılTamam peki
+1 yılBiraz var ama aşık usandırır fazlasi
11 Yorumla
Soran+1 yılFazla naz aşık usandırır mı demek istedin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kesin seviyosa. Çok seviyosa. Çok işe yarar.
13 Yorumla
Soran+1 yılAksi durumda işe yaramaz mı
Soran+1 yılPeki madem seviyor o zaman niye kaçıyor
Cevap sahibi+1 yıll*n yok seni seviyosa sen kaçacan daha çok bağlanıyolar. Kaçıyosa senden sevdiğini anlamış demektir. Koş çabala bana bağlan diye kaçıyo :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDusunmuyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyorum derken. Cidden seninde dikkatini çekmedi mi?
- +1 yıl
Kacani kovalamam
Soran+1 yılTamam peki kaçan niye kaçar sence
- +1 yıl
Malsa
Soran+1 yılAnladım
+1 yılher zaman yemez
19 Yorumla
Soran+1 yılBu yöntemin işe yaradığı kızlar veya erkekler hakkında yorumun ne peki?
- +1 yıl
saftırlar
Soran+1 yılPeki sen kovaladın mı bu zaman kadar? Peki sonuç aldın mı?
- +1 yıl
kovala denmez--yapışırım sülük gibi--pes ederler
Soran+1 yıl:) Sonuç aldın yani
- +1 yıl
hepsinden
Soran+1 yılBiraz taktik versen.
- +1 yıl
sigaramı içip geliyorum
Soran+1 yıl:) Tamam
+1 yılYalan ya
26 Yorumla
Soran+1 yılYalandan kasıt her zaman işe yaramıyor anlamında mı
- +1 yıl
Evet o anlamda dedim
Soran+1 yılPeki günümüz insanları niye yaparlar sence
- +1 yıl
Deger vermedikleri için seven deger veren insan kacma
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederm
Ceylanı kovalayan aslan düşün öyle bir surum
07 Yorumla
Soran+1 yıl:) Aslan kovalamaktan vazgeçerde bu defa ceylan onu peşine düşerse peki:)
Soran+1 yılŞimdikiler öyle değil mi? Erkek kovalıyor bir yerden sonra yoruluyor daha sonra bu defa kız koşmaya başlıyor veya tam tersi
Soran+1 yıl:) İstemeden oluyor ama
Soran+1 yılİnşallah bir gün olur
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne