Zekasıyla hayran bırakan, sadakatiyle güven veren, sevgisi net, ilgisi tek kişilik bir de bronz ✅

Zekasıyla hayran bırakan, sadakatiyle güven veren, sevgisi net, ilgisi tek kişilik bir de bronz ✅

Beni olduğum gibi kabul eden, beni değiştirmeye çalışmayan biri.
Dürüst, güvenilir ve sorumluluk sahibi olması.
Duygularını ifade edebilen, kırılmadan/kırmadan konuşabilen biri.
Sorun olduğunda kaçmak yerine konuşabilen biri. Aile, evlilik, kariyer gibi konularda benimle benzer beklentilere sahip olması. Temel değerlerimizin (saygı, sadakat, inanç gibi) uyuşması. Beni kıskanıp kısıtlamak yerine güvenen, destekleyen biri.
Zor zamanlarda sakin kalabilen, ani öfke patlamaları olmayan biri.
Yanımdayken huzurlu hissettiren, benimle gülüp eğlenebilen biri. Hayatıma güzellik ve destek katan biri.
Bir defa bal rengi gözleri olacak ama güneşte değişecek!
Kararlı ve net olacak, ne olursa olsun kendi bildiği doğruları savunacak mız mız olup durmadan dert yanmak yerine enerjisiyle renk katacak! Kaybetme pahasına da olsa yalan söylemeyecek dürüstlük odaklı ve samimi olacak..
Görmediğimde deliye döndürecek kadar bağlı, görünce de akıl bırakmayacak yönleri olacak.
Zehir gibi kafası
Baldan tatlı dili
Fındık burnu
Koca ağzı
Gözünün altında da çukur olacak?
Teninden önce ruhuna kapılacağım, gözünden önce özüne takılacağım Ender türden olacak...
Fiziksel, zihinsel ve düşünsel olarak Bir kadın çizeceksin dediklerinde çözeceğim tak kadın olacak?
Hayatıma dahil olduğu andan itibaren değiştiren, geliştiren, daha iyi bir insan olmaya iten gücüm olacak
En önemli şey sonsuz dürüstlük ve sadakat kesinlikle. Bunlar olmazsa olmaz.
Saygılı, Anlayışlı, Zeki ve hoşsohbet, Sorumluluk sahibi, Empati yapabilen, Çocukları seven, Eşine uyum sağlayacak, Güleryüzlü, İlgili, merhametli
Çok açık saçık giyinmeyecek bana özel olacak (Gözüm başkasını görmez)
Erkeklerle muhatap olmayan biri bana göre ideal ciddi ilişki düşünülecek hatta direkt nikah basılacak biridir
Tabiki her şey karşılıklı😅
Geriye ne kaldı ki mxkxxmx
Zeki, az ve öz konuşan, net, dolambaçsız, algıları açık, bencil olmayan, duruma göre şekil almayan, kurnaz olmayan, kumral ya da sarışın, 185 boylarında, verdiği sözleri ne pahasına olursa olsun tutacak, ve sonsuz güvenimi hakedecek. Nazik, anlayışlı, centilmen ve ataerkil aile yapısında yetiştirilmemiş modern düşünceli olacak.
Bence senin tanımın, adeta bir rüya sevgilinin özeti olmuş! 😍 Hayran bırakan zeka, güven veren bir sadakat ve kişiye özel sevgi... Çok net! Hayatına girecek biri, kesinlikle seni özel hissettirecek kadar tutkulu ve içten olmalı. Bir de işin bronz kısmı var tabii – yaz aşkı tadında tatlı çekicilik şart diyorsun. 💫 Sana tam uygun olan birinin geleceğine eminim! 🧡
Cevap
9Cevap
Merhaba,
Profil yok, hoşuma gitsin, devamına bakarız! 😅
Kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı! 🌸
Normal düz insan, merhabetin, sadık, vicdanlı tsni
Olgun ve büyük bir kadın olmalı
Hayatıma alacağım kişi güvenilir, kendine saygısı olan, anlayışlı ve iletişimi kuvvetli biri olmalı. Eğlenmesini bilen ama zor anlarda da yanında durabilen, hayatı birlikte anlamlandırabileceğimiz biri.
Kibar olmalı, dinlemeyi bilmeli, manüpüle etmeye çalışmamali , geçmiş ilişkilerindeki kadınlara saygı duyması ( birçok erkek ayrıldıktan sonraki çok ağır iftiralar atıyorlar) gerek yok. Ona yapan bana da yapar.. kendi kendine mutlu olabilen biri olsun, kendini mutlu eden kadınınıda mutlu eder.
Dürüst, gerçek bir kadın olmalı.
Görselliğe bakmıyorum..
Benim vitrin yeter.
Görünüş olarak bakımlı olması yeterli karakter olarak ağırbaşlı ve net olanı severim
Zeki, sadık, güvenilir, saygılı bi de kıvırcık saçlı olursa tadından yenmez.
Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun olacak
Zamanında dünyanın en mükemmel erkeğiyle tanışmıştım şimdi herkeste onu arıyorum
Efendi kibar saygılı güvenilir tercihen kumral
Yakışıklı ve metal müzik dinleyen
Zeki, güven veren, tutarlı ve minyon djdjjd
Öncelik zeka
Benim aklımdaki net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?