Yunan tanrısını reddettim?

Evet arkadaşlar bu çocukla dört yıl önce memlekette tanışmıştım. Çocuk insanüstü derecede yakışıklı , filmlerde bile göremeyeceğiniz bir yakışıklılıktan bahsediyorum. Öyle ki yolda yürürken bir çok kadın ve erkeğin göz kırptığını gördüm düşünün… Neyse biz iki hafta kadar flört ettik ve beni ghostladığı günün ertesi günü başka kızla el ele gördüm. Sallamadım memleketten İstanbul’a döndüm ve tam dört yıl sonra bana yazdı , seni hiç unutamadım seni görmeye gelicem üç günlüğüne dedi ve üç gün boyunca beraber vakit geçirelim dedi, ben de tamam dedim. İstanbul’a geldi biraz gezdik tozduk ama o , ben ve kuzeni beraberdik, gece kuzeninde kalmıştık (Merak edenler için: aramızda ufak bir şey geçti sadece ) Ertesi akşam partiye gittik ve orada asla benimle ilgilenmedi sürekli biriyle mesajlaşıyordu. Parti çıkışı Kadıköy’de bir cafeye oturduk kahve içtik ve benimle ilgilenmediğini söyledim , farkında değilim twt de takılıyordum dedi. Ayrıca bu çocuğun instagramı yok (öyle söyledi). Bu kadar yakışıklı olup nasıl olmaz dedim hatta inanılmaz yani nasıl olmaz …Her neyse cafeden çıktık kıyafetim dekolteliydi ve ayakkabılarım topukluydu beni rahatsız etti, arabayı uzak bir yere park ettikleri için yürüyemeyeceğimi söyledim, kuzeni ben kızla kalayım etraf kötü ve saat geç dedi. Ama bu çocuk hayır sen illa benimle geleceksin o bekler dedi kuzenini alıp gitti. Tam yarım saat gelmediler ve 50 kişi bana laf attı , arabaya binsene diyenler, kaç bin tl diyenler.. Korkudan ellerim titriyordu. Geldiklerinde arabaya bindim hiçbir şey söylemedim. Kuzeninin evine eşyalarımı bırakmıştık eve girince o banyoya girdi. Ben de hemen eşyalarımı topladım, kuzenine bir teşekkür edip çıktım. Beni defalarca aradı sonunda açtım. Beni ne kadar değersiz hissettirdiğini ve bu yüzden gittiğimi söyledim. Bana dediği şey şu , senin için kilometrelerce yol geldim ve bu yaptığın ayıbı unutmayacağım. Peşinden koşmamı bekleme dediği an yüzüne kapattım. O da ben de numaraları sildik. Nedir yorumunuz?

Güncellemeler
11 ay
Sevgili hemcinslerim neden kıskançlık yapıyorsunuz , adam peşimden sokak sokak ter içinde koşturuyordu reddettim diyorum. Destekleyeceğinize ezmeye çalışıyorsunuz. Gerçekten pes
Yunan tanrısını reddettim?