Ne unutabiliyorum nede onu kabul edebiliyorum neden bu durumdayım bana istesem iki tatlı sözle istediği mi alırdım senden dedi😔?

Olmaz diyorum olmayacak bir ilişki diyorum o çok geldi reddettim çok konuştum çok yazdım bana sen ne istediğini bilmiyorsun dedi ki haklı da yanlış bir ilişki o rahat herşeyi yaşamak istiyor bende o konuda güvenimi kaybettim ona karşı ve tekrar o günaha girmek istemiyorum bana cilve yap gözüm başkasını görmesin diyo beni tatmin et diyor özel fotoğraf istiyor atamam dedim işte normal atayım ama öyle atamam diyorum bana soğuk trip atıyor istesem iki tatlı lafla istediği mi alırdım senden dedi ama oda çok kırıcı davrandı bana kullanmak istiyor gibi ama hiç vazgeçmiyor seviyorum diyor bende ne onla mutluyum ne de onsuz ne tamamen unutabiliyorum nede istediklerini verebiliyorum sürekli tartışma beni anlamıyorda günlerdir konuşuyoruz kendi kendimi yiyorum ama unutmak istiyorum nasıl baş edecem bilmiyorum gerçekten ne istiyorum bilmiyorum onu da istiyorum ama günaha da giremem e evlilik ciddiyet de Oda güya istiyor ama oyalamak istiyor beni ben evlensem de mutlu olamam belki ama ne yapayım psikolojim bozuldu ya bitti tamam ya da yok seviyorum devam diyemiyorum
Ne unutabiliyorum nede onu kabul edebiliyorum neden bu durumdayım bana istesem iki tatlı sözle istediği mi alırdım senden dedi😔?