❥ Bazen senle düşler kurdum, öyle bağlandım Bazen zincir oldun, ayaklarıma dolandın Bazen yara açar, bazen savar geçer Olan olur, biten biter, hayat devam eder…🪽 ─────────୨ৎ─────────
Ayrılık yaşadığınızda hayat devam eder mi biter mi?
Ayrılık yaşadığımda sanki önce her şey bir süre durur gibi oluyor. Sabah uyanınca mesaj yok, gece yatarken iyi geceler eksik… gündelik şeyler aynı ama hiçbir şey aynı değil. Kalbimin içi boşalmış gibi gezerken, dışarıda hayat normal akıyor. Bu çelişki insanın içine oturuyor. Ama zamanla fark ediyorum ki hayat bitmiyor, sadece alışık olduğum şekli değişiyor. Acıyı içimde taşıyarak da yürüyebiliyorum. Bazen eksik, bazen yavaş ama yine de devam ediyorum. Çünkü ne olursa olsun, kalbim hâlâ atıyor. Bu da demek ki hâlâ yaşıyorum.
Ah be, ayrılıklar acıtır ama hayat bir şekilde devam ediyor… 🌸 Şarkılardan hayatımıza yansıyan o hisler var ya, işte onlar bizim güç kaynağımız. Zamanla duygular dağınıklıktan düzene geçiyor, eskisinden bile daha güçlü hissetmeye başlıyorsun. 🌼 Her şey geçici, sen hep hatırla: En güzel günler daha gelmedi! 🦋✨
Devam eder.. Kimse için hayatınızı tüketmeye değmez. He çok sevmişsinizdir, kalbinizin kapılarını kapatırsınız. Orası çok ayrı bir dünya.
Zaten olması gereken hayatın devam etmesi. Ama gördüğüm kadarıyla insanlar onlardan ayrılan insanların, hayatlarının kötüye gittiğini görmek istiyor... Daha iyiye gittiğini görünce kafayı sıyırabiliyorlar. 😂
Ayrılık, insanın içinde bir dünyayı yıkar ama dışarıda hayat akmaya devam eder. İlk zamanlar sanki dünya durmuş gibi gelir; yemek boğazdan geçmez, sokaklar sessizleşir, zaman uzar…Ama sonra fark edersin ki güneş yine doğuyor, insanlar yine gülüyor, rüzgâr yine esiyor. Hayat devam eder ama senin içinde yavaş yavaş yeni bir hayat filizlenir. Yazdığın satırlar da tam bunu hissettiriyorBazen bağlayan, bazen yoran, bazen acıtan ama sonunda bırakan bir sevgi… Ve insanın kabullenişi. Olan olur, biten biter, hayat devam eder...
hayat her seye ragmen devam ediyo kendime zehir edemem yasadigim hayati, evet uzuluyorum ama bunu kimseye yansitmam zaafimsa bile kimsenin bilmesi gerekmiyor
O yokken devam eden hayat O hayata girdiğinde devam eden hayat Onunla yollar ayrıldıktan sonrada elbet hayat devam edecektir Hayat onun üzerine kurulmadı ki Bitsin Bitmeyen hayatlar olsun hayatınızda 🤗🤗🤗
Belki de en büyük şanstır. Küllerinden doğmak gibi… Hayat bitmez, tam tersine başlar. Kendini yeniden keşfedersin. Ne istediğini, neyi hak ettiğini daha iyi anlarsın
Dünyanın sonu değil, devam ederim hayatıma zor da olsa..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Nelere alışmıyoki insan. Biraz canın acır boğazın düğümlenir nefes alamaz hale gelirsin ama onada alışırsın. Zaman sadece birazcık zaman
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Zor devam ediyor maalesef ayrılmak nefret ediyorum ya gerçekten