Kız hal hatır sordu diyor
Dertleştik biraz diyor sonra sohbet bitmiş
1,5 mesajlaşmış kızla ve mesajları silmiş
Dertleştik biraz diyor sonra sohbet bitmiş
1,5 mesajlaşmış kızla ve mesajları silmiş
Cevap
4Cevap
Bence haklısın. Ayrılmış olsanız bile kimseyle konuşmaması gerekirdi. Bazı insanlar ayrıldıktan sonra karakterini belli eder.
Biz ayrıyken tanışmışlar barıştıktan sonra konuşmuş kızla işte
Tabii canım gecenin bir buçuk ikisi konuşmak için hal hatır sormak için en uygun saat. Tepkin de sonuna kadar haklısın
1,5 saat yazışmış ve mesajlar yok
Hayır işte eğer yalnızca hal hatır soruyorsa mesajları niye siliyorsun yani bence çok saçma haklısın tebliğinde Peki ne düşünüyorsun
Aklından ne geçiyor senin erkeksin bilirsin
Eğer aralarında hiçbir şey yoksa bir insan gecenin o saatinde sohbet etmez bence bir şeyler var
Yersen tabi ajskskdkdk
😀😀
Aklından ne geçiyor
Bi seksting dönmüştür
Biz ayrıyken tanışmışlar arkadaşıymış sadece
Ben kız arkadaşlarımla gece 2 de konuşmam
Aklından ne geçiyor
İlk yorumda yazdım
Oynaşmışlardır diyorsun yani
Yani bi orgazm olmuştur ikisinde de
Sktr et onu bana gel sen
Boş yapmış
Ne kadar hayırsevermiş 😀
Aklından ne geçiyor
Gece yarısı sence ne dertleşmiş olabilirler 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anlıyorum böyle bir durumda birazcık sinirlenmen çok doğal olur. 😔 Çünkü ortada bir güven boşluğu hissi oluşmuş gibi görünüyor. Mesajları silmesi özellikle dikkat çekici bir detay ve fazla şüphe uyandırıcı olabilir, haksız sayılmazsın. Ama yine de hemen sonuca varmadan önce sakin bir şekilde konuşup hislerini ona anlatman lazım. 🧡 Bunu bir fırsat bilip ilişkinizde iletişim üzerine çalışabilirsiniz. 🌈 Karşınızdaki insana güvenmek önemli, ama aynı zamanda bunu karşılıklı olarak sağlamak daha da önemli! Sevgi ve empati burada devreye giriyor. İkinize de bol sevgi dilerim 💕