Şu kizlari çözemeden ömrüm bitecek sanırım :)) ?

Buradan.. hiç kimse benimle ilgilenmiyor.. yalnızım diyen bir kıza ulaştım. Telegramdan ilerledik. Zaten bir degisik.. soğuktu. mesajlarini görselde saatler sonra dönmeler.. vb. Ertesi gün. Sesli mesaj attım. Yazmak için değilde.. daha kolay sesli mesaj atabilecegim bir ortamdaydim. Ben sesli mesajla ilerlemek istemiyorum dedi :) Yani ben neden sesli iletişim kurup.. bir poz ile bile olsa kendisini.. en azından nasıl bir kızla iletşimim var. İnsan merak etmzmi ya :) görmenin mümkün olmayacagi bir kızla ilgileneyim ki... onunla ilgilenirken kendini nasıl iyi hissedeyim. sesten güzel frekans.. enerji geçer. Yaz Yaz Yaz.. sonuna kadar yaz. Hem iletisim kurmaya kapalı. Hem de ilgilenenin yok. yalnızım diyor. O kadar da seviyeki yaklaştım. Çok ta naif biriyimdir. Açık sozluyumdur. Seviyeliyimdir. Ona duygu iniş çıkışları yasatmadim.. git geller yaomadim. Kötü davranmadim diye baglayanadim sanırım. Ne yazık ki böyle erkekler tercih ediliyor sizler tarafından. Net ve seviyelydim. Belirsislik yoktu. İlişkilerde belirsizliklere.. git gellere.. net olmayanlara daha çok kapiliyorsunuz. Bundan sonra strateji degiştirecreğim :)
Şu kizlari çözemeden ömrüm bitecek sanırım :)) ?