Sevgilimle aram biraz limoni aklımı ordan alamıyorum, havuza da gidicez ama kafam dağılır mı emin değilim ne yapmam gerek?

Lila seninle konuşma kotamız doldu o yüzden sen cevapla, Sevgilim sabahları eve geçerken haber verir normalde dünden önceki gün ne yaptın diye yazdım instagramda 1 saat çevrimiçi durdu ama mesajıma dönmedi muhtemelen çok yorgundu ama evdeyim yazmak zor değil, ben sonradan ona “Cevap alamadım, demek ki işler çok karışık, neyse bebeğim sana iyi takılmalar, Benim de planlar var zaten 💋” yazdım sonra uyanınca bana koca dudak 😘 planların neee falan yazdı, bende biraz mesafeli davrandım akıllansın diye bir gün anlatırım belki falan dedim, sonra açıklama yaptı dedi Sabah arabada uyudum 6bucuk gibi evdeydim uyudum direk, sen planlarını anlat dedi güldü falan, akşamda nelerelerdesin dedi oturuyorum arkadaşımla otele geçtiğimde yazarım dedim, ben mesafeli davranınca oda mesafeli moda geçmeye başladı, anladım işlerim var müsait olursam yazarım tarzı konuşmaya başladı beni taklit etti yani 😂 ama bu sefer sabah eve geçtiğinde haber verdi eve geldim haberin olsun yazmış beni mi taklit ediyor yoksa akıllandı mı artık bilmiyorum, Tamam 😘 bu arada havuz planı yaptık arkadaşlarımla gündüz gitcez haberin olsun akşam birini özlersin sende belki :) dedim, oda haberleşiriz akşam yorgun olmazsan konuşuruz 😘 dedi, ben bunu yanlış anladım yorgun olmazsan değil “ yorgun olmazsam” diye okudum : ( lila özelden sana soruyordum ne cevap versem dşye sende buna karşılık Bende enerjini topla derim malum bana ayak uydurmak İçin formda olman lazım :) hadi bakalım iyş uykular sana da 😘, yaz diye önerdin, bu önerdiğin mesajı yazdım ama sana yanlış aktarmışım sonradan farkettim pişman oldum, yani adam yorgun olmazsam değil yorgun olmazsan diye yazmış, dogru aktarsaydım başka bir cevap verirdik durumu toparlandık belki, ama sevgilimle hala mesafeliyiz, aklım onda kalıyor rahatlamak İçin ne yapmam lazım lila sen yardımcı ol bana özellikle bana, bi de o yanlış yazdığım kelime sana yanlış aktardım ya cok önemli bir detay mı yoksa bişey olmaz mı? Doğru aktarsaydım yorgun olmazsan diye yazdığını söyleseydim ne cevap vermemi önerirdin?
Sevgilimle aram biraz limoni aklımı ordan alamıyorum, havuza da gidicez ama kafam dağılır mı emin değilim ne yapmam gerek?