Zaman geçse de, unuttum sansan da bazen birinin yokluğu hep seninle kalır. Başkaları girer hayatına ama o hissi tam olarak kimse veremez. İçinde hâlâ yerini koruyorsa, adını anmadan bile aklına düşüyorsa, kendine itiraf etmesen de içinde bir şeyler hâlâ sönmemiştir. Sence bu hâl hâlâ aşk mıdır?
Kalbinde yeri dolmayan biri varsa, sence o aşk hâlâ yaşıyor mudur?
Kalbimde yeri dolmayacak insanlar için acılar beslemeyi bırakalı uzun yıllar oluyor.. Benim için bir ilişki bitmişse bitmiştir. Arkasından ağlayıp sızlayıp yas tutmam. Biten ilişkiyle ilgili iç muhasebemi yapıp yoluma devam ederim..
Ben aşka pek inanmıyorum kalıcı olmayan bir hiss. sürkeli birini kafandan da kalbinden de atamıyosan psikolojik sorunu vardır kişinin. neticede kalıcı olmamış kişi belki evlenmiş belki başka bir şey olmuş yollar ayrılmış önüne bakmak gerek geçmişte kalmamak gerek
Evet uzun zaman geçtiği halde, o kişinin yeri bir türlü dolmuyorsa, bir hazine misali derinlerde o varsa, ismi anıldığında yüreğin titriyorsa.. O zaman o aşk hala dipdiridir.
Bence, o his hâlâ yaşıyorsa, tam olarak aşk kıvılcımı sönmemiştir... Ama bu his aşktan çok bir özlem, alışkanlık ya da yürekte derin bir iz olabilir. Bazen birinin bıraktığı boşluk o kadar büyük olur ki, başkasıyla doldurmak zorlaşır. Kendi kalbini dinle, belki o his onunla vedalaşmanı bekliyordur. 🌙❤️
Kalbimde onun bıraktığı bir boşluk varsa ve bu boşluğu başka kimseyle dolduramıyorsam, o kişinin benim için ne kadar özel ve vazgeçilmez olduğunu gösterir. Bu durum, aşkın bitmediğini, sadece farklı bir boyutta devam ettiğini simgeler.