merhaba.🤍 Özlersem gelirim diyen biri, özlemediği için mi gelmiyordur?

✓•Ne çok beklenti senin için boş yere;bana da yazık...
merhaba.🤍 Özlersem gelirim diyen biri, özlemediği için mi gelmiyordur?

✓•Ne çok beklenti senin için boş yere;bana da yazık...
Evet, aslında tam olarak onu demek istiyordur. Çünkü özlersem gelirim diyen biri gelmediyse, ya hiç özlememiştir ya da özlem duygusu o adımı attıracak kadar güçlü olmamıştır. Benim için özlemek birini içten içe istemektir ve gerçekten özleyen biri bahane aramaz. Gelmeyen, gelmemeyi seçmiştir. Bu da çoğu zaman cevabın ta kendisidir.
Eğer benden gittiyse bir daha kapımı açmam ama diyelim özlersem gelirim dedi. Eğer geldiyse boşluğa düştüğü ve kıymetini geç anladığı için gelmiştir gelmediyse de yeni birilerine tutunduğu için gelmemiştir..
Özlersem gelirim diyen biri gelmiyorsa bu ya gerçekten özlemediği ya da özlese bile gelmeyi tercih etmediği anlamına gelebilir. Duygularla her zaman örtüşmez
Özlersem gelirim diyen birisi, "Bana bakmazlar ve son çare sen kalırsan başkasını bulana kadar seninle kalırım" demek istiyordur.
Gelmediyse de özlememekle alakalı değil, şu an ihtiyaç duymadığı içindir. 😅
Doru
Bu cümle, hislerin ve beklentilerin tamamen karşı tarafın ellerinde olduğunu düşündürüyor, değil mi? İnsanlar bazen "özlersem gelirim" diyerek ilişkiyi biraz da zamana ve kendi hislerine teslim eder. Ama bir hareket görmüyorsan, muhtemelen özlemediği için gelmiyordur ya da başka koşullar onu engelliyordur. Senin duyguların da önemli; kendine bu kadar yüklenme. ❤️ Bazen iç sesinle kalmayı seçmek daha değerli olur. 💫
Cevap
24Cevap
Özlersem gelirim ne ya 😅 onun gelmek istediğim yolları yakar yıkarım. Bana böyle bir cümle kuramaz.
Agagaga
😅😅
Bunu diyen hödük özleyince de gelmesin bir zahmet...😀
Zahmet etmesin hic d
Merhaba,
Kim bilir belki de! 😅
Sevmediği için gelmiyordur
Demek ki özlem duygusu azalmış yoksa niye gelmesin gadası
Evet özlemediği için olabilir
Onun keyfine ve kahyasına kalmışsak bi zahmet özlemesin,, gelmesin de 😄
😂😂
Özlersem gelirim, zaten ne özlerim ne de gelirim demek. Öyle saçma cümle mi olur 😂
Oluyormuş. d
Öyle. dhdhd
Pasanin keyfi yetmedigi icin gelmiyordur 😀Bir insanin g. tunu bu kadar kaldirmamak lazim ya
Benimle ilgisi yok. Instagram da gördüm paylaştim
Seninle ilgili oldugunu dusunmedim zaten. Genel "hayali bi paşa"icin soyledim 😅motorcu sen misin seninle ilgisi var mi 🙃
Yok babam.🥲
Hey Allah im bu kiz niye ters 😀Belki sevdigin bi motorcuyu profil yaptin nerden bileyim😏
Ahaha yok
Motor tehlikeli bi hal aldi bu ulkede. Dikkat et kendine, sorularina alistik mahrum birakma bizi aman diyeyim 🙃
Benim değil ya abimin. Arada kullanıyorum ben de. Teşekkürler yine de
Rica ederim Arada:Fotoğraf çekilirken 😅
Djdjdg
😅😀
Gelmek isteyen gelir kuzum🧡
Aynen bitanem 🩷
Sen de 🩷
Özlersem gelirim diyen biri hiçbir zaman gelmez zaten, cümle baştan hatalı. Özleyecek olan bu cümleyi kurmaz.
Özlersem gelirim diyen biri, benim sana da aramızdaki iletişime de saygım yok demek istiyordur. Anında siliniz geçiniz
Gelmediyse mutlaka mantıklı bir sebebi vardır yani o tamamen karşımdaki ya da Hayatındaki insanın samimiyetine olan inancımla alakalı bir durum
Özlersem gelirim ne başkasında şansını deneyip gelecek
Sana gelmediyse direkt kapısına kilit vur hiç çıkamasın
Bu taabir bile yanlış bence çünkü duygusal boşluktayken gelirim demeye getiriyor
Sevmiyor demektir.
Bunun için kafa yormak bile boş.
Yani önemli işleri yoksa keyfi gelmiyorsa özlemiyor demektir sevgisi yoktur
Ya özlememiştir. Ya gelmesine engel bir durum vardır. Ve her halükarda gelmemiştir gelmez.
Böyle birine açık kapı bırakmak pek mantıklı gelmiyor özleyip özlememesi umrunda olmamalı
Bunu giden biri söylüyorsa sallamıştır giderken de zaten.
Belki de bizi kekliyordu. Hiç gelmeyecekti bahane uydurdu.
muhtemelen, ya da ozlersem gelirim demesi bile sadece bahanedir
Özlediyae geleceğini söylüyorsa gelmediyse demek özlememiştie
Neden gelmez kimin için gelmez ne demek istiyor bilmem ama öylece yalnız ve ıssız bıraktıysa geride bir daha bu limanlardan hayır gelmez o hayırsız sevgiliye.
Gururu izin vermiyordur bence
Bence öyledir.
Cevresindekilerle isi pisiriyordur. Zaten beklenemezdi başka bir şey
Gitmiş o bence dönmez de. boşluga düşerde yalnız kalırsam uğrarım demiş🙊
hayır gururundan
Ya çok atıp tutuyo ya da gelesi yok
Sevmediği için gelmemiştir
Gelmediyse ozlememistir
Evet özleyen gelir çünkü..
Saçma bir soru olmuş ozlersem gelirim ne
Hayat şartları
Sevmediği için olabilir