Kız çok iyi birisi ama aşık olamadım?

Benim liseden hoşlandığım bir kız vardı önce ben yazdım reddetti sonra tekrar o yazdı. Biz 1 hafta çok güzel sohbet ettik gecelere kadar felaket sardı ve 1 hafta sonunda sevgili olduk sonrasında 3 ay böyle geçti ve benim sonav dönemim geldi. ben aşık olmadığımı hissettim ve Sınav dönemimi riske atmamak için ayrıldım. Sonrasında okullar açıldı ben tekrar gördüm bu kızı aşık olduğumu hala boş olmadığımı hissettim ve tekrar yazdım oturduk konuştuk ve tekrar sevgili olduk bu böyle 10 ay sürdü ama bu 10 ayın sonunda ben kendimi o kızın çok iyi ahlaklı, zeki, bana hayvan gibi aşık, sonsuz güvendiğim bir insan olduğu için kendimi ona aşık olmaya zorladığımı farkettim. Ama ben aşık değildim çünkü o elektrik sadece o ilk heyecanla oldu ve devamı hiç bir zaman gelmedi. İlişkimizi düşünüyorum bana haftada 1 2 görmek yetiyordu onu hiç bir zaman aşırı özlemediğimi fark ettim. Bunları sınavdan sonra fark ettim çünkü sınavım benim için çok önemliydi kendimi o dönem boyunca aşıkmışım gibi düşündüm. Sınav bittikten sonra böyle düşündüğüm dönemlerde aramız otomatik olarak soğudu sürekli kavga etmeye başladık ve bende kıza üniversitede yapamayacağımızı söyledim kızda sen kafada bitirmişsin diyerek ayrıldı benden. Ve bende bu duruma felaket canım sıkıldı onu kaybetmek istemedim mi bilmiyorum 3 4 gün boyunca baya yalvardım kız en sonunda tamam dedi ama ben sevinemedim bile içimi bir huzursuzluk kapladı ve artık orada dank etti sen ne kadar bu kızı çok iyi birisi olarak görsende olmuyor aşık olamıyorum artık sonsuza dek bu işi bitiriyorum diye kıza ben yapamıyorum sevinemedim bile içimde bir huzursuzluk mutlu değilim diyerek ayrıldım. ama o günden beridir acaba ben bir daha böyle bir kız bulamaz mıyım aşkı çok mu abartıyorum ileride pişman olur muyum diye düşünüyorum ama aşık olamadığım bir ilişkiye devam etmekte mantıklı değil diye düşünüyorum. siz olsanız aşık olamadığınızı ama çok olmak istediğiniz bu durumda benim yaptığımı yapar mıydınız yaptığım mantıklı mı?( olumsuz düşünceleriniz bile varsa üzmeden söyleyin hassas bir dönemdeyim

Kız çok iyi birisi ama aşık olamadım?