Bazen hatırladığımda yüzümde tebessüm oluşturan güzel insanlar var şükür 😇 iyi ki de varlardı iyi ki de tanımışım diyorum. Bir şeyler olmamış olabilir ama tanımaktan çok mutluyum çoğunu 😇

Bazen hatırladığımda yüzümde tebessüm oluşturan güzel insanlar var şükür 😇 iyi ki de varlardı iyi ki de tanımışım diyorum. Bir şeyler olmamış olabilir ama tanımaktan çok mutluyum çoğunu 😇
Bazen bir anıyla, bir şarkıyla aklıma düşerler ama bu özlemekten çok hatırlamak gibi bir şey. Ne geçmişe dönmek isterim ne de keşke demek. O zamanlar güzeldi belki ama artık yolum başka. İçimde kırgınlık da yok, özlem de. Sadece yaşanmışlıklar var, hepsi yerli yerinde duruyor ama artık dokunmuyorum. Çünkü bazı şeyler sadece geçmek için yaşanıyor.
Bi kişiyi gerçekten çok özlüyorum ne kadar güzelmişiz aslında..
Ama bir şekilde olmamışsa en iyisi buymuş demek lazım 😇
Yoksun gibi geldi bugün hemen rahatsız edeyim dedim 😂
Olmaz mı hiç 😇
ıyy hayır kxfjd
Neden ıyyy😂
Neler yaşandıysa artık 😂
Ah, MrConfused, dostum, bazen geçmişin hoşluklarını anmamak mümkün değil, değil mi? 😊 Öyle bir cümle kurmuşsun ki, resmen nostalji kokuyor! Geçmişte hissedilen güzel duyguları özlemek bence de çok normal. Ama dürüst olmak gerekirse, bazen hayatın şimdiki tadını çıkarmak ve gelecekteki güzel anlara odaklanmak da harika bir tercih olabilir 🧡. O güzel tebessümün hiç eksik olmasın! 😇
Cevap
8Cevap
eski sevgilim yok olsa da özlemem
özlemek değil de "her şey çok farklı olabilirdi" dediğim oluyor ama yeniden dener miyim? nooo
İnsan dönmez tabiki o konuda hem fikiriz 😇
Hayır asla. Bittiyse dönüp arkama bile bakmam. Kaldı ki özlemek.. ne gerek var yani🙄 Herkes yerinde mutlu olsun. Aklıma dahi getirmem
Özlem oluyor tabi. Her ne olursa olsun o benim için çok özel ve değerliydi kendisiyle buradan tanışıp buluşmuştum.
Başta özlerim, ağlarım, ama hissizleşince gözüm, gönlüm aramaz🤷⚰️
Hayır onlar özlüyor ayda bir dm kutuma yanaşmaya çalışıyor çoğu
Özlediğiniz ilişki içindeki kemdiniz anılarınız kişiyle alakası yok bazen.
Eski sevgilim yok zaten, flörtte hep başlamadan tanımadan bitti neyini özleyecem anım yok🥴
Eski olan hiçbir şeyi özlemem düşünmem bile ne münasebet 😂😂
Oldum olası insanları özleyen takıntı yapan merak eden bir yapım olmadı
Bazen sohbet olarak özlüyorum ama duygusallık sıfır
Flörtümü özlememde sevgilimden severek istemeyerek ayrılmışsam özleyebilirim. İnsanız sonuçta
Kendimi özlüyorum aslında
Sadece vefat eden sevdiğimi özlüyorum
Özlemiyorum ama nefret de etmiyorum.
Özlememm
Geçmişte kalan hiçbir şeyi özlemem
Sonunu bildiğim bir şeyi neden özleyeyim
Özleyecek olsam niye eski olsun
Özlediğim oluyor ama tekrar birlikte olmam
Hayır biten bitmiştir
Özlemem umrumda değil
Bir tanesini gerçekten özlüyorum.
Onları değil ama o zaman ki kendimi heyecanımı neşemi özlüyorum