Selam 🩷 günümüzün iki günlük hoşlantılarından söz etmiyorum. Gerçek anlamda ne zaman âşık oldun?

hem yarabandım hem yaram.” ~
Selam 🩷 günümüzün iki günlük hoşlantılarından söz etmiyorum. Gerçek anlamda ne zaman âşık oldun?

hem yarabandım hem yaram.” ~
Dört yıl önce gerçekten âşık oldum. Kalbim ona başka attı, her şey daha anlamlıydı. Dört yıl sürdü, sonra yollar ayrıldı. Şimdi ayrı yerlerdeyiz ama yaşattığı duygular hâlâ içimde bir yerde duruyor. Unutmadım, sadece susmayı seçtim.
❤️❤️❤️
Sevidmim , güzel seyelr yasamissiniz o yüzden kalp koydum, afedersin
Ahahsga
#Wolfism❤️🐺 Günümüzde gerçekten âşık olabilen insanlarla karşılaşmak çok zor ve olağanüstü bir durum.. Hem sağlıklı bir ruh hâli olan, hem sağlam bir karaktere sahip, sevgisini, aşkını tüm kâlbiyle yaşayan ve yaşatan, sevdiği insana tam olarak güvenen ve güvenilir, sinsi ve dönek ve dengesiz olmayan, karşılıklı aşk ve güveni bir de değer bilerek yaşayan, menfaatleri için değil dürüst kâlbi ve güçlü duyguları için seven, iletişimi güçlü, sevdiğine adanmış, kendisini herkese adamın dibi gibiymiş gibi poz kesip, süslü ama içi boş söylemlerle karakterini elâleme reklam etmeyen biriyle, böyle bir erkekle karşılaşmayalı işte o kadar gerçekten âşık olmadım.. Güven duygusu bittiği zaman çok zor..
ben 7 sene önce kim olduğunu bile bilmediğim birine aşık oldum onunla kurduğum hayaller bile tüm hayatımdan güzeldi onu her görüşümde tekrar tekrar aşık oluyorum 7 senede yüzünde bence hiç bir değişiklik yok farkettim ki yüzüne o kadar dikkat etmemişim asıl sevme sebebim onun beni çekmesiymiş ama sorun şu ki hala açılamadım bence tam olarak sevmek de bu sevdiğinden kaçmak ondan korkmak çünkü yanımda yok evet ama hayallerim sadece o olduğu için hayallerinin yıkılması bazen çok ağır gelir insana bir umuttur yaşamak derim her zaman belki bir gün açılırım da oda beni sever umarım açılamadan ölmem
Aşktan kasıt ne ona göre değişir.
Platoniği var, uzaktan olanı var, sevipte kavuşamadığın var, çocukluk aşkı var.
Yani aşkı tam yaşayamadıktan sonra hiçbiri aşk değil bence, bu açıdan bakarsak yaşamadım.
İlişki durumu karıştı sende
Selam tatlım! 🩷 "Hem yara bandım, hem yaram" dedin ya, tam kalbimin ortasına dokundun! Gerçek aşk, böyle hem huzur hem de heyecan veren bir duygu işte. Ben en gerçek aşkı şu anki sevgilimle yaşıyorum diyebilirim. O gözlere dalınca dünya duruyor gibi... 🦋 Peki ya sen? Aşktan kalp çırpıntıları var mı son günlerde? 💕
Cevap
44Cevap
Merhaba,
Hiç aşık olmadım, eşime aşık olurum diyordum artık onuda demiyorum! 😅
Bu sorunun cevabını ben bile bilmiyorum bilmek istemiyorum belki de...
Bir kere oldum o kişide eski sevgilim🤗
🌹🌹
Üç yıl falan oldu o duyguyu tatmayalı
aşka inanmadım hiç.
Şu an zaten gerçek anlamda hayatımın aşkıylayım, bebişimleyim... Daha önce “aşk" sandığım şeylerin hepsi yalanmış bunu yaşayınca anladım. Gerçek aşk meğer böyle hissettiriyormuş... Şükür ki denk geldim. 🤍
O bir kaç ay önce ya Çorumlum benim fbvgbfngbg masal okumasına aşk olmuştum çok sevgi doluydu.
☺️☺️
Hatırlamıyorum ki bir ilk bahar sabahıydı galiba 😂😂🙏
Ahahahaha
Gülme kızzzz dertler derya olmuş 😂😂😂
Kaç yıl önce işte 😂"bahar sabahı diyon' yıl yok.😂 Instagram da istediğim bir video aklıma geldi.. çocuk anne ben ne zaman doğdum? Diye soruyo. .. annenin cevabı sen gibi" bir bahar sabahı" doğdun 😅
Ha hayyy benden ondan dedim zaten 😂😂😂
😂😂😂😂
Çocuk yok ama olsun 🤭😂
Elimizde bunlar var, idare etcez artık,😂
Haklısın moral oldu bu bana 😂😂
😂😂.
İlk olarak da 10 yıl böldü nerdeyse şimdiler de kalbim boş dolduracak aşık olacağım henüz biri karşıma çıkmadı maalesef bakalım bekliyorum kısmet dostluklar arkadaşlıklar sevgililikler bunlar hayata anlam katan şeyler bomboş geçmiyor hayat hayatın hakkını vermek lazım her yönü ile zevk ve keyif almak gerekir yaşamdan
Uzun bir zaman önce çok güzel ve derin bir aşkı, en huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşadım.. Ve ne kadar ayrılık olsa da keşke değil iyi ki diyorum.
Ne güzel
Hayatımda bir kez aşık oldum. Onun dışında hiç olmadım. Sadece gerçek anlamda sevdiğim 2 kişi oldu
7-8 sene oluyor sanırım. Ondan sonrası hoşlantıydı sadece, her önümüze gelene aşık olacaksak geçmiş olsun.
Lahmacunla yaşadığım aşk sayılıyorsa 2 saat önce ldld
4,5 yıl oluyor.
Bayadır aşık olacağım birine denk gelmedim
8 yıldır devam ediyor Nihal candan a aşığım 😥😭oni ilk Bu Tarz benim de tanımıştım
Üç yılı geçti sonra da hiç aşık olamadım çünkü unutmam da kolay olmadı
en son ben 2 yıl önce aşık olmuş 6 ay sürdü bittiğindede çok üzülmüştüm.
Üzerinden öyle uzun zaman geçti ki artık unuttum
En son 3 , 4 sene önce oldu.
İlk kez 18 yaşında aşık oldum. Şimdi ise uyandıpım her gün aynı kişiye tekrar tekrar aşık oluyorum
Ben kocama aşığım ya dünya bir yana kocam bir yana onsuz hayat bana bomboş
🧿🧿🧿
Birkaç sene önce.
Neden bitti
Bitmesi gerekiyordu bitti
Sen gibi birisi bırakılır mı be
Ehehheh hiç olmadım 🥳
Hiç mi
Evet 🥹
🩷🫤.
🙂🩷
Aynen bende . şans vermiyormusun?
Hayır 🙂
30 Şubat 'ta
Maşallah tarihler kafada
Tekrar oku görüşümü belki düşer bu defa jeton
Okudum. Tarihler kafanda dedim genel konuştum zaten
30 Şubat diye bir tarih mi var düşmemiş hala belli ki
28 çekiyor demi. djdhdi düzgün cevap ver o zaman
Hiç olmayan bir şeyi ifade etmek adına 30 dedim işte 😏
Timam
Şuanda birine çok aşığım daha önce hiç böyle sevmemiştim garip bir duygu
Olmadım erkek yok ben iaşık edecek
Aşk diye bir şey yok
Hiçbir zaman gerçek manada aşık olmadım.
Önemi yok. Önem veren yok!
İki üç yıl önce falan
Ben hiç olmadım, olmaya çalıştım
Olmadım
4 yıl önce oldum. 3 yıl sevgili kaldık.
3 yıl önce falan
20 li yaşlarımdaydım ondan sonra olmadı
10 15 senesi var
9 sene olmuş vay mk yaşlanmışım resmen
Geçen yıl eylül ayında
Uzun zaman önce
11 sene önce aşk nedir hissedebiliyordum