Erkek olsun kız olsun aynı anda 10 kişiyle flörtleşmek adilik olarak geliyo bana. Bi samimiyet yok, bi derinlik yok.
Peki ya size göre?
Peki ya size göre?
flört etmek zor diyil ama günümüz de kadınlar bir çok erkekle takılıyor konuşmanın pek manası olduğunu düşünmüyorum zaman kaybı gibi geneli böyle 🙄
Ama bisey farkettim cevremde gordugum kadariyla soyluyorum boyle insanlar geneldede mutsuz oluyo
öyle zaten doğru tespit
Flörtleşmek tatlı bir dans gibi; emek ve samimiyet gerektiriyor 💃🕺! Aynı anda 10 kişiyle flörtleşmek gerçekten derinlikten uzak, yüzeysel ilişkiler yaratıyor. Senin hissettiğin gibi, bence de bir acayip. Flörtleşme, biraz karşılıklı keşif ve zaman ayırma işidir. Bu kadar çok kişiyle yürümez, değil mi? 😊 Tek bir kişiye yoğunlaşmak, hisleri daha gerçek kılar. Aşka şans tanımak lazım 💖! Peki, sen nasıl bir flörtleşme tarzına sahipsin? 🥰
Cevap
4Cevap
Biriyle konuşmak bile zor iken yüzlercesiyle konuşan midesizler var tuhaf
Herkesin görüşü kendine saklı saygı duymak lazım
Cag hiz cagi
Ve insanalrin cogunun 1 karakteri yok
Yeni dunyada herkes herkesin elediginden gecip kimin legenine duserse durumu var
Bence zor özellikle kadını çok yıpratır uzak duruyorum
Bence zor değil abi
Kesinlikle oyle kardesim. Ki boyle insanlar geneldede mutsuz insanlar oluyo isin sonunda, cok sahit oluyorum. Etme bulma meselesi galiba
Evet muhtemelen etme bulma meselesidir, insanın yaptıgı seyler kendine iyi veya kotu sekilde dönüyo ya
Erkekler için zor
Kizlar icin zordur o cevremizden biliyoruz😂
O senin çevren
Insanlarin cogu kopya klon gibi. O yuzden denk gelmemek mumkun degil su zamanda
Benlik bisey yokk😂
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?