Ayrılar kadınlar geri döner mi?

Merhabalar şimdi benim olayım da şöyle ki terazı burcu olan bi kız arkadaşım vardı ve ilişkimizde emin olabilirsiniz ki elimden ne geliyorsa yaptım bir dediğini 2 etmedim inanılmaz sevgi aşk lovebombing deniyo galiba neyse ona boğdum kendisini değer kıymet gösterdim yani kısaca bir kız ne istiyor ise onu yaptım ama bi yerde severek ayırlmamız gerekti çünkü ikimizinde farklı şehirlerde yaşamamız gerekiyordu ailesel sebeplerden kaynaklı o yüzden severek ayrıldık ama hala iletişimde olduğumuz için sanki hala sevgiliymişiz gibi kopamadık yavaş yavaş kopmaya başlıyorduk sadece sevgiline göstermiş olduğun ilgiyi göstermezsin zaten neyse bi süre geçti kendisinin yaşamak istediği şehirdeki eski sevgilisiyle konuşmalarını gördüm ve çok öfkelendim çok sinirlendim ve inanılmaz uzaklaştım bende beni beğenen kız ile görüşmeye başladım onun eski sevgilisiyle görüşmesini kaldıramamış olabilirim ondan sonra bu kızla da olmayınca onla da konuşmayı kestim ama maalesef eski sevgilimle hala aynı ortamdayız uzaklaşamıyoruz vs içten içe bana geri dönmesini de istiyorum pişman olması gerekiyor çünkü bu ilişki için çok emek verdim çok sevdim vs biz ayrılırken bir daha benim gibisini bulamayacağını falan da söyledi kendisi ama işte ilgisiz kalınca eski sevgilisiyle görüştü de neyse şimdi sorum şu olacak gururlu bi insanım ben adım atamıyorum seviyorum belki onu belki yaşadıklarımızı bilemiyorum ama çok özlüyorum o zamanları burç olarak sormak ta biraz yanlış ama terazi burcu kendisi pek zannetmiyorum benim ona göstermiş olduğum değeri eski sevgiliis gösterecek ki kötü de bitti çocuğu tanıyorum zamanından 5 kuruş etmez doğruyu fark etse aslında benim onun için en uygun insan olduğunu anlasa gelir mi çünku kadınlarda inanılmaz bı gurur inat oluyor maalesef bazen hak da veriyorum ama bu olayda ben haksız olmadığım için bende adım atamıyor elim ayağım bağlanıyor şimdiden yorumlarınız için teşekkürler..

Ayrılar kadınlar geri döner mi?