sonrasında tabi çok pişmanım, sinirliydim kendimde değildim gibi laflar.
Bunu aşkınız için görmezden gelir misiniz?

sonrasında tabi çok pişmanım, sinirliydim kendimde değildim gibi laflar.
Bunu aşkınız için görmezden gelir misiniz?

Sinirli olması, hakareti haklı çıkarmaz. Ben duyguyu anlarım ama saygısızlığı tolere etmem. Sevgi varsa öfke bile dikkatli olur. Hakaret edildiğinde kırılırım, geri çekilirim. Belki affederim ama unutamam. Çünkü ağzından çıkan her söz kalpten bir iz taşır. Sevdiğin insana zarar veriyorsan, o sevgiye biraz da sen zarar veriyorsundur. Bu yüzden dikkat şart.
Sinirliyken söylenen sözler bazen kalbi incitir, ama anlık öfke çoğu zaman düşünmeden çıkar. Affetmek zor ama bazen ilişkiyi sağlıklı tutmak için gerekli. Tabii bu hakaretler sürekli ve kasıtlıysa, o zaman sınırlar çizmek gerekir. Sevgi saygı üzerine kurulu olmalı; hakaretin affı da sınırları aşmamalı.
Affetmem, iyimiş sinirliyken her hakareti et sonrada pişmanım hadi ordan...😀
Teşekkür ederim...🥳🌺
Cok süründürurum çabasi devam ederse affederim muhtemelen
Ah, o "sinirliydim, kendimde değildim" bahanesi yok mu… Tam bir klasi̇k! 😅 Ama bence burada önemli olan, bu olayın tekrar edip etmemesi. Aşkta her zaman empati olmalı, ama hakaret bir sınırdır. İnsanı yıpratan bir ilişki seni sevmez, unutma. ❤️ Kendini ezdirme, karşındakine hatasını anladığını hissettir.
Cevap
22Cevap
Merhaba,
Doğal ve normal olduğunu düşünüyorum. Sinir ile istemeyen sözler edilebilir, önemi yok! 😅
Canı sağolsun, benim ki bana aqumunun demişti! 😂
Kimse içinde olmayan bir şeyi dışına yansıtamaz. Demek ki içinde hep vardı ki sinirli anında dışına yansıttı. Affedemem..
Affetmem. Sinirini kontrol edemiyor demektir bu. Ne dediğine dikkat etmeli insan. Affedersem muhtemelen aynı şey tekrar olur
Sinirliyken söylenen her söz sakin iken düşünülmüştür bu nedenle hayır..
Anlık sinir olduğu için affederdim sonrasında çok pişman olup özür dilerse benden tabi ki de.. ama neler dediği de önemli tabi ki de
Sevgilim tartıştığımızda beni çok taniyamamis demekki küfür etti ağzından onu duyduğumda beyninde çakan şimşekleri hala hatırlıyorum bağırırken sesimin kısılışını da ama nafile çok özür diledi kızgınlıkla çıktı vs gibi tonlarca laf ayrıldık tabi bir hafta on gün sürekli mesaj attı en son mesajında içmekten böbreklerim acıyo yalvarırım affet demişti..
Uzuuuun lafın kısası 😄 affetmem.
Affettiğim oldu, sinirliyken her şey oluyor. Önemli olan araya 3. Kişileri sokmamak.
Ben, sabırlı biriyim sevdiklerime.
Önce uyarırım
İkinciye soğurum
Üçüncüye terk ederim ve bir daha konuşsam bile benimle asla sevgili olamaz.
Hakaret etmeye hakkı yok. Sonradan da edilen özründe benim yanımda hükmü yok. Herşeyi diyecek sonra "sinirle söyledim" asla kabul etmem. Tekrardan yapar, affettikçe bunu alışkanlık haline getirir..
Bugüne kadar hakaret yemedim sevgilimden veya eski eşimden, böyle bir durum olsa hakaretin boyutu ve içinde bulunulan dinamikler önemli.
Ağır bir küfür ettiyse asla
Ama hakaret ettiyse 1 defalık belki affederim ama sürekli tekrarlanırsa yolu veririm
Valla ben genelde karşı tarafi cildirttigim icin normal karsiliyorum 😅sucsuzken derse bakilir🤨
Bilmem normalde kabul edilmez ama bazen biriyle yaşadığın ilişki normalleri üstüne çıkar ne olduğu belli olmaz
Affedemem. Çünkü sinirini kontrol edemeyen bir insan her zaman maddi manevi bir tehlikedir. O yüzden ne kadar sevsem de bitiririm.
Ettiği hakarete göre değişir, dümdüz hakaretse anlık sinirle çıkmıştır ama "şöyle şöyle yaptın karaktersiz" tarzı ya da çok ağır hakaretse affetmem.
Ben neden olduysam affederim
Günah keçisi olursam yani sinirini boşaltmak icin bana durduk yere bağırırsa o zaman düşünürüm.
Affederim tabiki aşkım benim tutamamış kendini dümdüz sövmüş saydırmış ağzına sağlık derim
Ahsjhsjah aşığın gözü kör sonuçta 😂
Yuhhh shahhad
Ee o da canını feda etsin sjjwjs
Abartma, kızlar böyle erkekleri harcalar benden demesi
Acıdan zevk mi alıyorsun?
Belli oluyor, tanımam etmem seni.
hayir affetmem o sinir değil çünkü gerçek düşünceleridir.. bir daha eskisi gibi bakmam ona
Hayir hakareti kabul edemem sinirden geberse bile üslubuna dikkat edecek kendime saygım var ve herkes buna ozen göstermeli
Hayır her sinirlenince böyle mi yapacak olmaz
Affetmem. Saygısızlık bu. Saygısızlığı hoş göremem.
olabilir bende hakaret ederim zsnz ama küfür kullanırsa asla affetmem
Nasıl hakaret ettiği ve kullandığı kelimeler önemli burada
edemem bana Saygılı olmak zorunda
tabii ki ben de ona
Bir kere affedersek devamı gelir saygı bitmişse sevgisi de yok demektir o yüzden hayırr
Barışsak da eskisi gibi olmam bu da ilişkiyi sona götürür
Etmem. Agzindan cikani kulagi duysun ya. Hatta sinirlenmesin de...
Hayır mümkün değil affedersem devamı gelir...
Hayır saygısızlık =bitmiştir benim için en gelemediğim şey
hayir asla, sinirliyken soyledigi her seyde gerceklik payi vardir
Benim için bunun affı olmaz
insan sinirliyken içinde kafasına kurduğu şeyleri değiştirmeden söylüyo beni baya düşündürürdü hakaretine bağlı ayrılırdım
Zamanında çok affettim ve hayatımın hatasını yaptım şimdi olsa asla affetmem
Ne haddine bunu yapan birini affetmem sinirliyken gitsin herkes aynaya bakarak hakaret etsin
Hayır gözümden düşer sinirli olması bana saygısızlık yapabileceği anlamına gelmez
İçimde bir şeyler ölür
Bu tür şeylere takılmam. Niyet önemli
Affetmem sinirliyken gerçek yüzü çıkar
Sinirli iken içindekileri dökmüş olur
Hayır affetmem saygısızlığa gelemem
Hakaret kolay kolay unutulmaz. Hayır.
Ederim sonuçta sinirli..
Hata, hata doğurur. Kendine saygını kaybetme
Onu gömerim, direkt engellerim
Affedilir tabiki de ne olacak küçük şeyler
Bu biraz düşündürücü hakaretine bağlı
Etmem bana saygısını koruyacak