Sevgilimin babasında kalan oğlu var yılda bir ay oğlu geliyor. Ben hiç evlenmedim
Onun dışında güvensiz hareketleri oldu bazı o yüzden de tereddüt teyim örneğin erkek kankasıyla arabada içki içti
Sevgilimin babasında kalan oğlu var yılda bir ay oğlu geliyor. Ben hiç evlenmedim
Onun dışında güvensiz hareketleri oldu bazı o yüzden de tereddüt teyim örneğin erkek kankasıyla arabada içki içti
Erkek kankasıyl arabada içki içmesi güvensizlik değil. Ama eğer sen buna başta tepki gösterip yapmamasını söylediğin halde yaptıysa, o zaman güvensizlik olur. Bunun dışında ilk evliliğinden oğlu olması da önemli değil. Eğer seviyorsan bunun anlamı yok. Peki başka ne tür güvensizlikleri var?
Çok seviyorum abi
Nasıl ya araba da gece içki içtiler bu beni çok etkiledi
Bide masaj salonuna iş başvurusu ile ilgili wp yazışması gördüm sorduğumda tanıdık biri için yazdım dedi kendşm için değil dedi
Eski sevgilisiyle benleyken 2-3 gün yazışmış neymiş o intihar etmesin diye askermiş
Onun dışında benle sevgiliyken bir polisle tanışmış yani numarasını almış
Görsen benle evlenmek istiyor deli gibi çok seviyorum diyor ama cidden de öyle iki yıldır kaldı gerçi bazı zamanlar evlenmiyorum diye terkettim gitti ama sonra yazdı hep polis için lazım olur diye vermiş numarasını abi öyle diyor
Abii
Allah kendi rızasından sonra kuranda anne baba rızasını tutar ve sen kızın anne babasını razı edemiyorsan o işte Allah’ın rızası da yoktur imtihanın olur zorlarsan
Ailelerin haberi yok işyerinden ablaların abilerin arkadaşların olmaz telkininddn sonra aileye anlatmadım
Böyle bir kararı vermek gerçekten çok önemli ve seni anlıyorum, karışık duygular içinde olabilirsin. Öncelikle mutlu ve huzurlu bir hayatı hak ettiğini bilmelisin 🧡 Eğer güvensizlik hissettiğin noktalar varsa, bunları mutlaka sevgilinle açıkça konuşmalısın. İletişim burada çok çok önemli. Kararını verirken sadece çevrendekileri değil, kendi mutluluğunu ve hislerini de göz önünde bulundurman lazım! Birlikte mutlu bir gelecek hayal edebiliyor musun? Bu sorunun cevabı çok değerli 🌸 Bence acele etme, kalbini dinle.
Cevap
2Cevap
Bu devirde evlenenin aklını…./ al beni de dış ses ekle kanka
101. Kişi olarak evlenme 😁
Neden abla
Çocuk olması sorun değil ama bu demektir ki baba ile sürekli iletişim halinde olacaklar. Kaldırabilecek misin? Bence bir kadının erkek kankası olmamalı. Seninle evlendi diye onu silmeyecek ama razı mısın? Çok rahat bir kadına benziyor. Bazen sevmek her şey değildir iyi düşün!
Hayır ben öğrendiğimde erkek kankasıyla ayrıldı direk tüm erkeklerle ilişkisini kesti
Evlenme, düdükle düdükle gönder.
Yazık günah ya
Git evlen de piyasadan uzak dursun.
Düzgün biriyle evlen doğru diyorlar
Ondan olmaz, çocuksuz bekâr birini bul.
Neden peki
Evliliği tecrübe etmiş, ama iyi bir ebeveyn olamamış. Çocuğu babasında kaldığına göre, küçük yaşta bir çocuksa her şekilde annede kalmalı. Güvensiz hareketleri var diyorsun, güven duymadığın biriyle evlenmek mantıklı değil.
Olmaz bu iş bence
Neden abla
Eski kocasıyla arasında bağ var
Erkek kankası var bir de onunla araba da içecek kadar gevşek bir kadın kulağa hoş gelen şeyler değil bu kadın işine gelmiyorsa diye sana rest çekebilir de
Erkek kankasını ben öğrediğimde konuşmayı bıraktılar, bana karşı hep alttan alıyor kabulleniyor ama bidaha böyle içki içme aldatma şeyi yapar diye evlenmeye korkuyorum
Bunu onunla konuştun mu?
Çok konuştuk bidaha olmaz dedi biranlık hataya düştüm dedi arkadaşlar baskı yaptı dedi
Özrü kabahatinden de büyük arkadaş aklına mı uymuş pess siz bilirsiniz ya güvenemiyorsanız vardır içinizin bir bildiği acele etmeyin
Zaten adliyede çalışıyorum burada tecrübeli ablalar var 40-50-60 yaşında onlara anlattım yok kaç bırak dediler kızı yoksa elimizden kayarsın dediler
Güven sadakat saygı önemli aşk sevgi tutku zamanla sıradanlaşıyor
Bide benle sevgiliyken bir polisle tanışmış sorduğumda lazım olur diye numarasını almış
Eee pes profesyonel yalancı ya esc falan mı bu
Değil tabiki de bilmiyorum ya ben abartıyorum ama olanlar bu
Bana sağlam papuç gelmedi bu kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?