Sevgili çok önemli bakınnn?

Şimdi benim sevgilim var aramızda 3 yaş var ve ben bunla scden tanıştım snap attım hesabı kapatıyorum zaten kullanmıyon neden kapatıyon dedi bende okul için dedim çıkardım 6 ay sonra tekrar ekledim hem scden hem igten neden 2 yerdende ekledin hayırdır dedi bende scden ekledim ayıp olmasın diye burdanda ekledim dedim sonra bunla konuşmaya başladık 2 temmuzdan bu yana konuştuk napıyon nasılsın günaydın mesajı falan filan amasevgili değildik 16 temmuzda çıkma teklifi etti benim aklımda ilişki yoktu yksye hazırlanıyorum o yüzden tereddütlü kabul ettim ayrıca çok güvenemiyordum çocuğa hem sc kullanıyor kızlar var 456 gün seri olan kız bile var ardından igte 4000 takipçisi var dedimki işte niye kızları takip ediyon bana dediki partnerine güvenmeyi dene ve tüm sohbet kutularını attı temizdi açıkçası ama sc kirli ondan korktum ve bizim ilişkimiz şöyle gitgelli ben hem yks ve güvenemediğim için ayrılmak istediğim en az 10 kez yazdım 1 kez ayrıldık o günün gecesi scden isteğini kabul ettim ben seni seviyorum barışalım yazdı barıştık o günden sonra ayrılma mesajlarımı görmezden geldi ya da geçiştirdi ayrılmadık böyle devam ediyor ilişki mesajlaşıyoruz fabrikada çalışıyor wpye giriyor benim mesajıma bakmıyor neden bakmıyon diyom müsait değilim işle ilgili konuşuyorum diyor birde privine istek attım kabul etmedi yani hala istekte kaldı bende sildim ne yapmam lazım derslerimi etkilermi malum yks önemli birde şey diyor okuma ticarete atıl ben öyle yapıcam birde dediki belki daha iyisi karşına çıkar illa benle evlencem diye bir şey yok zaman ne getirecek belli değil aşkın gözü kördür sonra demicekmisin ben boşuna çocuk bakmak için mi okudum diye bu emsajı okucam diyince yazdı ne yapmam lazım cidden seviyor mu ne yapmam lazım

Sevgili çok önemli bakınnn?