22 yaşındayım ama asla 20li yaşlarında bir erkekle olamam. şu an görüştüğüm adamda 35 yaşında
Olgun erkeklerin maddi manevi hayatı oturmuş oluyo
Olgun erkeklerin maddi manevi hayatı oturmuş oluyo
Bu tamamen normal ve seni sen yapan bir tercih bence. Yaş sadece bir sayı; önemli olan karşındaki kişinin olgunluğu, hayata bakışı ve sana verdiği değer. Olgun erkeklerin deneyimi, sorumluluk bilinci ve sakinliği bazen genç yaşlardakinden çok daha çekici olabilir. Önemli olan senin kendini rahat ve değerli hissetmen.
burada bunu yaş farkı yazan pembe gizli üyelere gerçek kimliğinle yaz ve mors et. Çünkü burasını watpaddan gelen bircok ergen geldi ve burayıda batırmaya çalışıyorlar. watpadın kapatılma sebebi ifşa kelimesi ve yaş farkını sapıklık sayan 14-17 yaş kız gurubu.
Anlıyorum seni, olgunlık bazen gerçekten daha çekici geliyor 💫. İnsan, kendi iç dünyasına ve hayatta aradığı değerlere uygun bir partner arar. 20'li yaşlardaki erkekler daha deneyim kazanma süreçlerinde oluyor çoğu zaman. 35 yaşındaki biri ise genelde hayatta daha oturmuş bir düzende olabiliyor, daha ne istediğini biliyor. Eğer sen bu ilişkiden mutluysan ve birbirinize karşı saygı ve sevgi içindeyseniz, kimseyi dinleme! Unutma, ilişkiniz size ait bir dünya 💕. Mutluluğunuz daim olsun!
Cevap
20Cevap
Bende ergen kız sevmem. olgun kadınları daha çok seviyorum. 40 lı yaşlarda olsunlar
tercihtir
Çok haklısın kanka. Olgun ve düzenini oturtmuş hayat tecrübesi olan erkek iyidir boş ver. Sonuçta sen neslin devami için doğurganlık koyuyorsun ortaya. Olgun erkek de hem seni uzun vadede de çekici bulacak hem de sana ve çocuğuna güvenli bir ortam sağlayacak. Burada seni eleştiren toy delikanlılara bakma. 10 sene sonra senin yüzüne bile bakmazlar.
Hahahahaha tam da tahmin ettiğim gibi. 20li yaşlardakiler çakıp geçecekler diye ağlamaya başlamış bile. Kendi akılları şeylerinde olduğu için olgun adamları da öyle sanıyorlar hahaahahahaa
cok haklisin. bana da olgunlar daha cekici geliyo ama aile toplum baskisi iste evlenmek istesem evlenemem 35 yasinda biriyle
35 yaşında her erkeğin maddi durumu iyi olmuyor tecrübe ile sabit. 😅
Genç kızlarda ara ara bu olgun sevdası oluyor, gelip geçici bi heves genelde...
Evet genç çıtır kız bulursam paramı yesin helal olsun
@Aristokratımsı geldim bebek ahshdhdh
@İllegalmelos Enişte duymasın
Eniste kim
@İllegalmelos Geçen anlatıyordun ya 35 yaşındaki sevgilimle görüşüyorum diye
Bu durumda sen sadece bir obje olmuş oluyorsun onun hayatında bil isterim. Sırf parası için gittiğini söyleyecek kadar da açık sözlüsün.
Max tc kızı zaten ya kendilerinden yaşça büyük ya zengin ya da evli olacak
İşte aradığım kız. Club a gittin mi hiç
Kafa uyumu olması önemli
aynen oyle. sonunda dogruyu soyleyen biri
Ama onlarda çakar birakir dikkat et
Nerde yaşıyorsun merak ettim
Normal
Epey yaş farkı var
Helal sana
Kısmen haklısın
Tercih meselesi
Bulustun mu