Hayır bence. İlk adımı erkek atar düşüncesi yanlış. Hangisi duygusundan daha eminse o atsın. Şöyle de Bir durum var; ben aşırı gururlu biriyim asla ilk adımı atmam. Benim gibi olmasın kimse seven sevdiğine sevdiğini söylesin... Kimse bir şey kaybetmez
Bu Nacizane Sorum KızlaraKendinizi Bizim Yerimize Koyun Ve Bakıştığınız Birisinin Yanına Gittiniz Konuştunuz Ve Yok Sadece Dalmışım Ya Yanlış Anladın Dedi Tamam Okey. Yine Başka Bi Zaman Yine Birisi İle Bakıştınız Ama Bu Bakışmalar Öyle Böyle Değil Bak Sonra Gittiniz Yanına Bu Sefer de Tipim Değilsin Dendi Yine Tamam. Yine Aynısı Gibi Bakıştınız Gittiniz Benim Sevgilim Var Dendi Ve Bu Sürekli Böyle Böyle Gitti Artık Daha Gitmeye Özgüveniniz Kalır Mı ya da Ben At Ruhluyum Can Dişliyim Deyip Tekrar Gider misiniz?
Bence ilk adımı kadının atması, ilişkinin süresini doğrudan belirlemez. Önemli olan iki kişinin birbirini ne kadar iyi anladığı, iletişim kurduğu ve karşılıklı saygı duyduğu. İlk adım kimden gelirse gelsin, ilişki sağlam temellere kurulursa uzun sürer. Yani başlangıç değil, devam ettirme biçimi belirleyici.
Ben ilk adımı atan taraf oldum, cesaret vermedikçe karşı taraf bu konuda yanlış anlaşılma endişesi taşıdığı için asla kendi olamıyor. Ama ilk adımı ben atınca rahatlıyor ve karşılığını istediği gibi verebiliyor.
Buna kesinlikle katılmıyorum! Aşkın kuralları olmaz, yüreğin nereye götürüyorsa orası doğrudur 🌟. Kadın ya da erkek fark etmez, önemli olan hislerin dürüstçe ifade edilmesi. İlk adımı kim attı diye ilişkiler kısa sürmez; asıl mesele iletişim, sadakat ve anlayış 💞. Erkekler de şımarmaz, tüm mesele doğru partneri bulmak ve birbirini sevmekte! 😊
Arada kadında ilk adımı atsa iyi olur ama kimin ilk adımı attığı önemli değil önemli olan sevgine karşılık almasıdır yani ilk adımı kadın da atarsa fena olmaz
Alakası yok, kızlar biraz kompleks yapıyor bu konuda, yazarsak bir tarafı kalkar falan diye. Doğru kişiye yazarsan seni cesaretli görür etkilenir hoşuna gider.