33 yaşından sonra koca nasıl bulunur? 33 yaşından sonra iş nasıl bulunur?

İki konudan da muzdaribim çünkü 20'li yaşlarım, geçirdiğim trafik kazasından dolayı çok verimsiz geçti. Aslında aklımı kullanabilseydim, verimsizde geçmezdi, güzel işler denk geldi ama ben devam edemedim. Tıkır Makina ambalaj Fabrikası vardı güzel işti servisi de vardı, oturduğun yerden karton temizliyordun. 😳 Başka hep markette çalıştım. Neyse işte o kadar da güzel İşler denk gelmemiş. Bursa'da yaşıyorum Zaten Bursa'nın yüzde 70i Tekstil bende tekstilde yapamıyorum. Oksijen sorunym var. Şimdi 33 yaşındayım bu saatten ⏰ sonra tekstil dışında iş 🕴 bulmam imkânsız mı?

İkinci soru ben artık evlenmek istiyorum ya Etrafımdan da kısmet çıkmıyor. 33 yaşından 👴 sonra nasıl bulacağım. Sosyal medyamda da sorun ⁉️ var. Instagram bozuk zaten uç günde bir kapanıp askıya alınıyor. Nasıl hayırlı kısmet bulcam. Bulmadan önce de mahallede yeni Telefoncu açıldı. 🔓Çocuk tam benim ℹ️ ergen iken hoşlandım tiplerden. Koca bulmadan önce onunla biraz takilcam sorun ⁉️ olur mu? Hatta Bugün bana bir şey yaptı onu öğrenmek isteyenlere anlatcam.
33 yaşından sonra koca nasıl bulunur? 33 yaşından sonra iş nasıl bulunur?