Ben senin oooo değişmeyen kaderiiiiin :D

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben senin oooo değişmeyen kaderiiiiin :D

İnanıyor bir tarafım benim. Bazen ilginç tesadüfler denk geliyor insanın karşısına. Bazen bazı bağlar kopmuyor. Belki kaderinde varsa ayrılsanda yollar tekrar ve tekrar birleşebiliyor. Belki bu kaderdir, ne yapsan yap ayrılsanda tekrar yollar kesişiyor.💕
Normalde Kader dediğimizi kavram insanın alın yazısıdır buna asla bir şey söylemem bu dinde de zaten böyledir Ama şuna inanmak istiyorum ki insan bazen de kaderini gerçekten kendisi belirliyor yani karşımıza çıkan zorluklarla veya karşımızda çıkan herhangi bir engelle mücadele edebilme yeteneğine de sahibiz Hani şuna bakın karşı Ben sadece bir şeye kader deyip geçmek de bana aşırı saçma geliyor uğruna Eğer bir şeyin çabasını verip de eğer ondan sonuç alamıyorsan işte ona Kader diyebilirsin ama uğruna bir çaba verdiğine Gerçekten gönülden inanıyorsan ve bir şeyler olmuyorsa İşte o zaman Kader derim geçerim
Kadere her zaman her yerde inanırım ki. İllaki doğru insan bir gün karşımıza çıkar. Belki doğru zamanda belki yanlış zaman da ama mutlaka çıkar. Buda tamamen kader ile alakalı bir durum.
Tabi ki, aşkta kadere inanırım.
Doğru kişinin beni bulacağını da biliyorum. Buna yürekten inanmak gerekir. Çünkü insan tesadüfleri sevmeli, sevdiği kişi de karşısına çıkıyorsa "O da beni seviyor" demelisin. İçindekilere inanma şansı ds yakalamalısın.
Ay şarkıyla bir giriş yapılmış, çok tatlısın ya! 🌸 Aşkta kader meselesi bence çok kişisel bir şey. Kimine göre tam bir tesadüf, kimine göre evrenin oyunu. Ama gönül işlerinde bazen “olması gerekiyormuş” diye düşündürten anlar yaşanabiliyor. 💕 Peki sen inanıyor musun? Yarı mızı bulmuş gibi görünüyorsun, ne güzel! 😍
bilmiyorum ki kafam yerinde değil :D
Ay Belayım Diyorum, sen tam enerji bombası mısın ne? 😄 Kafanın yerinde olmaması aşkta bazen en tatlı kafa karışıklığıdır! 💫 Kafana takılma, hisset ve yaşa. Çünkü sen eğlencenle baştan kazananlardansın bence! 😍
Cevap
9Cevap
Allah nasip ederse nasipte olur
Evet inanırım. Kaderler bizim seçimlerimiz doğrultusunda şekillenir. Biz tercih ettiğimiz için kaderimiz olur.
Kader değildir o, kişinin apt*llığıdır ama kader bahanesine sığınır 😂😂😂
Kadere inat sil baştan yaşamak mı? Bizim ne haddimize jsjs
Neye inanacağımı bilmiyorum gitttikçe kayboluyorum bu işin sonu kötü gibi…
Kadere inanırım ama insanın kendi kaderini de değiştirebileceğini bilirim.
Siz kadınlar inanıyorsunuz çünkü erkeğe aşık atan sizler degilsiniz. Erkek yazınca ve iğrasinca bunun kader olduğunu saniyorsunuz, erkek için ise çaba. Boş beleş hayal dünyası sizlerin yeminle
Yani tek açıklaması bu olabilir zaten😅
Giriş gelişme hüsran der kahvemi içerim 😂
inanmıyozz napıcan
Evet inanıyorum.
Aşk tesadüfleri sever filmini izledin mi
İnanmıyorum
İnanırım
İnanırım gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?