Anlamıyorum bu devirde alkol kullanmayan insan yok gibi. Ben içki sigara kullanmıyorum. Ama karşıma çıkanlarda içki kesin oluyor. Arada içiyorum, özel günlerde içiyorum, arkadaş ortamım olunca içiyorum diyorlar. Bu neden böyle ya. Kaç kişi ile bu yüzden konuşmayı kestim. Bu çok üzücü oluyor. Tanımadan bitiyor bir şeyler. İnsanlara da ilerde içme desem kavga çıkar diye düşünüyorum. Bu durumda sizce ne yapmak lazım tolerans göstermek mi? Asla sarhoş olmuyorum ayarımı biliyorum diyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlenirim çünkü ben de arada içiyorum. İçip içmemesinden ziyade bence kendini ne kadar kaptırdığı önemli. Tolerans gösterebilirsin bence tanıma aşamasında. Bazıları misal kendini bile tanımıyor 1-2 duble içince. Ya da sapıtıyor, ne dediği ne yaptığı belli olmuyor. Onlardan direkt kaçacaksın. Ama keyfine ya da derdine kendini bilip de içen adamdan zarar gelmez.
Benim kız arkadaşım da alkol kullanmıyor neredeyse. Benim nadir de olsa içtiğimi biliyor. Ben de söylediğin gibi genelde arkadaş ortamında içiyorum sadece. Tek içtiğim çok nadirdir. Bunu hiç sorun etmedi. Bununla ilgili bir şey ağzından duymadım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayAlkol kullanımına göre meşhur Eğer gerçekten karşı taraf ağzıyla içmeyi biliyorsa ki bunu bugün toplum gerçekten çok zor derecede başarıyor Maalesef ki etrafta yapılan taşkınlıkları görüyoruz yukarıda bahsettiğim gibi eğer ağzıyla içmeyi bilmiyorsa sorun yok ama içip içip gerçekten sapıtıyorsa başkalarına zarar veriyorsa ve bana zarar veriyorsa Tabii ki böyle bir duruma asla ve asla izin vermem ki normal bir insan zaten izin vermemeli
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı.
11 ayDolabım 50 şişe alkol dolu, balkonumda da bir kasa biram var yaz olduğu için serinlemek amacıyla. Ağzına alkol sürmeyeni tarikatçı olmadığı sürece bulamazsınız, öylesini bulacağınıza zil zurna sarhoşu yeğlersiniz emin olun. Herkes ağzı ile içmez bu bir gerçek, şu alkol fiyatları ile içen sayısı ve miktarı azaldı ama bu kadar takılmayın. Birini içtiğinde tanırsınız, duracağı yeri bilirde sıkıntı yoktur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Hepsi yalan söylüyor. Yalandan kim ölmüş!
Ben karşıyım alkole bir tek sigaram var! 😅
Ayrıca çoğunluk uyuşturucu da kullanıyor...
Bırakırım diyenlere de inanma köprüyü geçene kadar bırakırım derler!00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, duygularını tamamen anlıyoruz. Evet, bir şeylerin daha başlamadan bitmesi gerçekten üzücü olabilir. Ama belki de mesele, "alkol" değil, insanların alışkanlıklarına farklı gözle bakabilmekte. Bu durum, kişisel sınırların ve karşılıklı saygının dengesiyle alakalı. Kendi değerlerinden ödün vermek istememen çok normal, ama belki biraz tolerans; karşılıklı konuşmayla bir denge bulunabilir. Klavuz: İletişim! Eğer o kişi samimi ve alkol konusu dışında sana iyi geliyorsa, sahici bir diyalog, mucizeler yaratabilir 🧡. Önyargıları bir kenara bırakıp konuşmak bazen gerektiğinden fazla anlam yaratır… Ne dersin? 🤔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
11 ayİçilebilir yani arada ne bu kuralcılık.. içtiği zaman gtü başı dağıtmayıp birilerine zarar vermiyorsa sorun yok arada içmenin.
12 Yorumla- 11 ay
Hem içiçek hemde evine ekmek getiricek öyle mi saçmalama istersen
- 11 ay
@bubirmucize_ her zaman mı içsin dedim ben? Nerenden anladın
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ben 1-2 ayda en fazla 1-2 defa kullanıyorum nadiren, onun için sıkıntı olmazdı galiba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
11 ayValla alkol kullanan bitoylede birlikte olurum.. 5 vakit namazında da benim için önemli değil.. Önemli olan anlaşmak ve uyum. Karşımdakinin nasıl biri olduğu.. Ben eskiden baya kullandım alkol.. Şu anda yılda ya da 2 defa içiyorum.. Onun dışında kahve çay içiyorum ortama gitsemde arkadaşlarla.. Her alkol kullanan kötü ya da her namazkilan iyi diye bir denklem yok bu hayatta :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBol bol dua et. Sana uygun olmayanada bağlanmadan yol ver.
114 Yorumla
Soran11 ayYaş ilerliyor (25) artık birini tamı diyorum kendime. Çok dua ediyorum ben gibi birini çıkar diye ama yok çıkarmıyor
- 11 ay
seni tanımak isteri.
Cevap sahibi11 aySana uygun olmayan biriyle evlenip hayatını berbat edecegine sabırla dua et. İyi gozlemle sonra çok pişman olma. Duanda kötü alışkanlıkları olmayan (İçkisi, sigarası, kumarı olmayan) ahlaklı, edepli, merhametli biri diye de belirt. Her anlamda uyumlu olacağım iyi gecinecegim... diye dua edebilirsin.
- 11 ay
öyle erkeklerin değerini kızlar bilmiyor
Soran11 ayVallahi hep öyle dua ettim. Allah’ın planı ne bilmiyorum ama o tarz biri çıkarmıyor. Hep bir sorun
- 11 ay
Senin hiç ilişkin oldu mu.
Cevap sahibi11 ay@Organicchemist1919 kimi?
Soran11 ayOna hiç bakma zaten her şeye yorum yapmış
Cevap sahibi11 ayÜmidimizi kaybetmeyelim napalım. Başka çaremiz yok.(İmanlı gibi gözüken de dikkat et. Onlar daha da bozuk çıkabiliyor.)
Karşindaki en azından içki kullandığını söylemiş. Bazilari kendini cok daha farklı anlatıyorlar.
Soran11 ayOnunla da karşılaştım. Aşırı dindar gösterip her şeyi yapıyordu korkunç bir devirdeyiz
Cevap sahibi11 ayGerekirse salat-i tefriciye çekip öyle etkili dualar yapabiliriz. İstedigimiz özellikleri soyleyip. Sakın kişi üzerinden dua etme. Ben biri için öyle dua ettim. Bana uygunsa diye. Uygun degilse uzaklastir benden dedim. Telefonunu Allah tarafından açık unuttu. Çok ahlaksız biri olduğunu öğrendim.(alkol, karı, kız her şey varmış. Bir de çok güzel mesleği vardı. Toplum içinde saygin biri...)
Yani nasıl birini istiyorsan özelliklerini söyle... Kişi üzerinden sakın dua etme. Allah pisliklerini sana gösteriyor ama sende travma etkisi yapabilir.
Soran11 ayÖyle zaten kimse tanıttığı gibi değil. Kişi üzerinden etmiyorum direkt duamı ediyorum. Şöyle olsun böyle olsun diye
Cevap sahibi11 ayRica ediyorum 24 saat sonra bu soruyu silebilir misiniz? Özelimizin buralarda kalmasi beni rahatsız ediyorda. Kimisi alkolü n iyi bir şey olduğunu söylüyor...
Soran11 ayTabii sıkıntı yok ama zaten gizliyiz
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kendini taşıyarak içen insan cok azdır
Başta az içiyorum sonra derdim cok ondan içiyoruma dönüşebilir
Bence alkol tüketen biriyle çıkmayın
Baştanda şunu sıkıya sıkıya tembihleyin eger alkole başlarsan seni terkederim diye
00 Yorumla
11 ayİcip sapitmiyor ve aile icinde icmiyorsa sıkıntılı bir durum gorunmuyor illaki icen oluyor bunu sizden saklayip gizli gizli icmesi daha mi iyi olurdu
012 Yorumla
Soran11 ayGizli nasıl içecek ki anlaşılmaz mı
- 11 ay
Disarda gider icer sakiz karanfil falan atar kokusu cikmaz anlayamazsin
Soran11 ayKafa yapmıyor mu bu şey illa ki hareketleri değişir
- 11 ay
İckiye aliskinsa anlayamazsin icipte sapitan tiplerden değilim diyor
Soran11 ayEvet öyle diyor, seviyorum diyor
- 11 ay
Ozaman anlayamazsin
Soran11 ayÜzücü ya. Arkadaş ortamı bulunca bırakamayacak kadar önemli bir mevzu. Karlındaki insandan vaz geçecek kadar önemli bir mevzu… bu çok saçma
- 11 ay
Kim kimden vazgeciyor sacmalama
Soran11 ayŞöyle insanlar içkiyi yanında olmasını istedikleri insana tercih ediyorlar
- 11 ay
Sacmalamayin bu nasil bir on yargidir
Soran11 ayÖn yargı değil. Ben içerim bana ilerde içme dersin bu olmaz. En iyisi konuşmayalım diyorlar
- 11 ay
Niye kisitliyorsun ki sende senin gormedigin bi yerde gizli gizli icecegine karsinda oturup icsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayEvlenirim, bende kullanıyorum arada onunda kullanmasından yana sorun olmaz. Ha her gün içip içip sızıp abartıyorsa elbette olmaz ama beraber içtiğimi sürece dozunda neden olmasın?🙃
00 Yorumla
11 ayNası anlamıyon la, benim de gördüğüm, ben dahil büyük çoğunluk bıraktı :)
Var bi ciddi boyut farkı sizinle var.
02 Yorumla
Soran11 ayİfade tarzınız rezalet
- 11 ay
Bu mahallede böyle. diplomatik olmam gereken bi yer değil. Zürafa sokaktan hallicesiniz ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
11 ayAlkol kullanan biriyim ve abartmadığı sürece çok da güzel olur. Ne anlamı var beraber kafayı bulamayacaksak.
00 Yorumla
11 ayEvlenmem. Ben kullanmıyorum, kullanan birini de istemem. Alkol kullanan insanla zihniyetim farklıdır uyuşmayız..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 11 aySen kullanmıyorsan kullanmayan birini istemek hakkın. Ben kullandığım için kullanan birini istiyordum
02 Yorumla- 11 ay
Buldum ablacım
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır evlenmem mesela az çok olması da değil tercih etmem
04 Yorumla
Soran11 ayBen de etmiyorum ama böylesi denk geliyor. İyi insan olmasına mı baksam diyorum sonra da
Soran11 ayO kadar haklısınız ki. Bir de benim bu isteğim neden basite indirgeniyor. Hemen bana sen de açıksın diyorlar aman aman açık biri de değilim
- 11 ay
Açık olman bôyle birşeyi istemeyeceğin anlamına gelmez her açık alkol içiyor demek gibi birşeye gidiyor bu sen takma öyle diyenleri ne istediğini biliyorsan onların ne dediğinin bir önemi yok ateist de olsan alkol kullanmayan birini isteyebilirsin herkesin bir hayat tarzı bakış açısı var ve bence evlilik en ideali seninkine yakın kişilerdir
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayarada sirada olabilir ama aliskanlik halinde cekilmez
02 Yorumla
Soran11 ayİşte bunu da bilemem ki çok riskli geliyor bana
- 11 ay
haklisin tabi ki hic kullanmayan cok daha iyi
11 ayBen sigara dahi kullanmıyorum alkol kullananlamı evlenicem olmaz o iş
012 Yorumla
Soran11 ayBende de ikisi yok. Ama bu devirde denk gelemiyoruz ikisini de kullanmayana
- 11 ay
ben varım ne içki içerim ne alkol
- 11 ay
Bende de ikiside Yok ama nasibimiz nerede ne zaman karşıma çıkacak bekliyorum
Soran11 ayMillet şak şak buldu evlendi ben hala bunlarla uğraşıyorum
- 11 ay
nerede yaşıyorsun?
- 11 ay
Benim çevremde evlendi hep bekar ben kaldım
Soran11 ayBen de o yolda gidiyorum
- 11 ay
Tek takılıyorum artık evli arkadaşlarım yanıma bile gelmiyor
Soran11 ayAynısı oluyor
- 11 ay
Kaderimiz aynı seninle galiba
Soran11 ay🥹 bilmiyorum
- 11 ay
Galiba öyle
İçsin zaten her günde bize farketmiyoo içmezse evlenmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayKarşıklıklı rakı içemeyeceksek kalsın zaten 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
11 ayİçkisi , sigarası olmayan biri olarak kendimi tebrik ediyorum
12 Yorumla- 11 ay
Çok teşekkür ederim. 🙏🙏❤
11 ayBen kullanmıyorum onunda kullanmamasını tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBende alkol alıyorum. Dozunda özel günlerde. Arkadaş ortamında nadir. O kişiyi tanımaya çalış. Bunu abartan bağlı olan alkolikler var. Kendini kaybedenlerden hele koşarak uzaklaş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İstemiyorum… ama büyük konuşmakta istemiyorum… artık bazı şeyleri bulmakta zorlaşıyor…
00 YorumlaArada bir alkol kullanmasına karışamam ama sürekliyse istemem
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayNasibini her seferinde içkili mekanda mı arıyon ak?😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySosyal medyadakiler genede içiyor içmeyen de çok var
00 YorumlaBu konuda rahatsızsan keskin çizgilerin olmalı. Ve içmeyen de bir çok kişi var aslında
00 YorumlaÇok nadiren içmek ile alkolik olmak çok farklı. Ben çok nadir içerim.
00 YorumlaHayır.
Alkol ve sigara kullanmıyorum, eşim benim gibi olmalı.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Suyunu çıkarmıyorsa sorun etmem
025 Yorumla
Soran11 ayAma içmeyen biri misiniz
Soran11 ayŞöyle düşün ilerde çocukların da babam içiyor biz de içeceğiz diye evi meyhaneye çevirebilir
Soran11 ayGüzel şeyler yapmak varken özentilik yapmaları acizce olur bence
Soran11 ayBiz de gördük ama hiç özenmedik. Aileden uzak kaldık yine özenmedik. Normal şeyler içmek varken aşırı saçma
- 11 ay
Benim çocuğum da babasından görüp özenmeyebilir. Ayrıca cips, kola da sağlıklı değil ama çocuklar bunları da tüketiyor ve eminim bu işlenmiş gıdalardan bir yere kadar çocuklarınızı koruyabilirsiniz eninde sonunda onları da yiyecekler. Dediğim gibi önemli olan bu tarz şeylerin tüketiminin kontrolünü sağlamak
Soran11 ayTabii ki onları da tüketme alışkanlığı yaratmayacağım inşallah.
İçki dinen de haram, o yüzden düşündürüyor.
Soran11 aySizin düşünceniz. Sağlıklı olsa oturup ben de içsem ama neye fayda
- 11 ay
1. Kırmızı şarap:
İçeriğindeki resveratrol sayesinde kalp sağlığını destekler ve damarları koruyabilir.
2. Bira (özellikle koyu bira):
B vitaminleri ve antioksidanlar içerir, böbrek taşı riskini azaltabilir.
3. Şampanya:
Flavonoid içeriği sayesinde hafızayı güçlendirebilir ve beyin sağlığını destekleyebilir.
4. Likörlü bitki içkileri (örneğin Fernet, Jägermeister):
Sindirime yardımcı olabilir ve mideyi rahatlatabilir.
5. Tekila (100% agave olanlar):
Prebiyotik etkisi olabilir; bağırsak florasını destekleyebilir.
6. Sake (pirinç şarabı):
Amino asit açısından zengindir, cilt elastikiyetine ve kolajen üretimine destek olabilir.
Kontrollü olduğu sürece için tavsiye ederim
Soran11 ayİçen ve karşıma çıkan insanlar da yararlı deyip duruyor zaten
- 11 ay
İçkinin faydadan çok zararları var. Akıl melekesini kullanamaz hale getiriyor. Akıl olmayınca her türlü kötülüğe kapı aralıyor. İçki bütün kötülüklerin anasıdır. İcki eğlence değil aksine yüzleşilemeyen acılardan kaçma aracı diyebiliriz.(Diziler ve filmlerde eğlenceli gibi gösteriliyor.)
- 11 ay
Allah'ın yasakladığı her şeyde insanlar için pek çok hikmetler vardır. Kötulugun anası olan bir şeyi sağlıklı yemeklerle bir tutamayız. Saglikli yemeği fazla yersen sadece sana ve çocuklarına zararı olur. Bu ise tüm topluma zararlı.
- 11 ay
Allah'ta yararları var diyor. Ama zararları yararlarından çok çok fazla diyor.(Allah yarattığını bilemeyecek degil. Bilimden daha iyi biliyor.)
Basit bir çorba bile kendi kendine olamıyor. Allah'ın olmadigini iddia etmek nasıl bir tutarsızlık olur. İnan inanma seni ilgilendirir. Ben sadece söylemek istedim. Yazılarinizi okuyup inanacak insanlar olabileceği için. - 11 ay
Sen icmedende kendinde değilsin zaten. Evet evrim geçirmişsin. Deden maymundu herhal.
- 11 ay
Ablacım sen önce neyi savunduğunu öğren. EyvAllah.(Pardon sen kendi kendine olmuşsun. Haşa bir yaraticin yoktu. Allah deyince rahatsiz olursun yine. Ne acı. Allahıni silen kimi silmez ki...)
- 11 ay
Ben neyi savunduğumun çok farkındayım. Madem senin mantığın ile bakacağız Allah nasıl var oldu? Allah'ın yaratıcısı kim? Allah hep vardı ve hep var olacaksa belki senin Allah dediğine ben evren diyorum. Benim Allah'ım senin allahının aksine insanların bacak arasına bakmıyor, benim Allah'ım kendine fethettiğin topraklarda babasını, kocasını öldürdüğün kadını kendine cariye yap. Evlenemezsenngit o cariye ile ol demiyor. Eminim kimse babasını kocasını öldüren birine bacak açmaz yani Allah alenen tecavüz edin diyor. Benim Allah'ım evlatlığının karısına gözün kayarsa git evlen demiyor. Kusura bakmayın ama benim Allah'ım sizin allahınıza kıyasla çok daha merhametli, çok daha iyi. En azından bana yasaklar koyup koyduğu yasakları cennet denen yerde meşrulaştırmıyor. Aklımızla değil kalbinizle iman ediyorsunuz bu yüzden kimsenin aklına laf edecek kapasitede değilsiniz. Savunamayacağınız tanrının avukatlığını yapmayın.
İçmesini biliyorsa gerçekten güzel olur
00 Yorumla
11 ay43 yaşıma geldim alkol almadım henuz
00 Yorumla
11 ayO acı iğrenç tadı nasıl seviyorlar ilginç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tanıştığın kişiler hep ceapeli sanırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayAyyaş gibi dolaşmadığı sürece sıkıntı yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı.
11 ayBende kullanıyorum niye evlenmeyeyim.
00 Yorumla
11 ayAlkol ve sigaraya karşıyım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
11 ayBirlikte içeriz işte ne güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYo ben alkol sigara içmiyorum alkol icinlede evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayIciyorsa iciyordur ozel gun hikayesi uydurmasinlar
08 Yorumla
Soran11 ayBana da bu hikaye olarak geliyor
Cevap sahibi11 ayAynen. Sonra evlenirsin hergun dibi gorur ictigimi biliyodunder
Soran11 ayİşte bundan korkuyorum kendimi güvende hissetmek istiyorum
Cevap sahibi11 ayBu konuda hassas san baskasini bul sonra sorun yasarsin
Soran11 ayHassasım ailemden kimse içmiyor ben böyle görmedim
Cevap sahibi11 ayAnladim. Zaten bu durum genelde aileden gorerek ogrenilen birsey. Bizim ailedede boyle bisey yok icende yok.
Soran11 ayAilesi içmese de içen insanlar var. Arkadaşlarına uyup
Cevap sahibi11 ayOlabilir. Ailesi guzel egitim br ahlak vermisse genelde dikkatli olur o cocuklar. Icmenin sebebi yok. Icer icer arkadasina uyar ortama uyar uyarda uyar.
Gizli Üye(18-24)11 ayKendimde içiyorum farketmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayalkol sigara kullanmayan bi ben kaldım 😆
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kullanmayan var, alkol de kullanmıyorum sigara da
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı. Var ben kullanmıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Ayda kaç mesela
09 Yorumla
Soran11 ayİçen arkadaşlarını bulunca
Soran11 ayAlıp eve gelmem diyor. Ortamım olmadığı sürece içmem diyor ama esprisine sen de başlasan rakı masası kursak fena mı olur dedi
Soran11 ayYani kısmen
Soran11 ayYok
neden evlenmeyeyim ki?
10 YorumlaEvet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
11 aysanmam
00 Yorumla Hayır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
11 ayEvlenmem
00 Yorumla
11 ayHayır..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Asla haramdır
00 Yorumla
11 ayarada olur
00 Yorumlaİstemem kalsın
00 Yorumla
11 ayHayır
00 Yorumla
11 ayHayır :)
00 Yorumla
11 ayickim. yoksigaram. yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben içmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHayır evlenmem
00 Yorumla
11 ayHayır evlenmem
04 Yorumla
Soran11 ayBen de istiyorum ki içmesinler ama içiyor insanlar bu da üzücü. Saygı duysan ne güzel olacak diyorlar
- 11 ay
Maddi manevi her türlü zarar neden saygı duyayım
Soran11 ayDeğil mi ya. Benim gibi düşünen erkek çok garip
- 11 ay
Saygı güzel bir şeye duyulur bu istedikleri şey özgür bırakın beni. Ben istedim hayatı yaşayım sizin hayatınız beni bağlamaz demek.
Hayır
00 Yorumla
11 ayBağımlı değilse evet
00 Yorumla
11 ayHayır
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi