25 yaşındayım. Anne babamdan bir yere giderken izin almıyorum. Şahsen şu şekil bir muhabbetin içine girsem kafayı yerim😅 erkekler kadınların bu tarz davranışlardan hoslandığını sanıyor olabilir ama köpek ve sahip ilişkisi gibi. Git gel, otur kalk, uyu uyan falan..
Cevap iyi ama neden bu tepkiyi verdiğini açıklarsan belki sonraki ilişkilerinde öğrenirdi.🙂
Şahsi fikrimi soracak olursan sorduğunuz için yorum yapıyorum. Sevgilim de bende izin almıyoruz fakat çıkarken bilgi veriyoruz. Gece bir kadın olarak dışarı çıkmıyorum, sadece iş çıkışı avm de işim varsa iş çıkışı işimi halledip otobüs ile evime dönüyorum geç kalmamak şartı ile. Gündüz çıkışıma asla karışmaz bende karışmam. Ben kadının ve erkeğin gece dışarı çıkmasına karşıyım. Neden diyeceksiniz çünkü herşeyin vakti ve saati olmalı, şahsi arabam varsa evimin yakınlarında bir cafe de ya da kendi evimde arkadaşım ile oturup tabikide sohbet edebilirim, ya da çıkarım bilgi verip buna asla bir şey demez. Fakat hayatımda ki adam da buna dikkat ediyorsa (ki dikkat ediyor) Gece dışında gündüz ikimizde karışmayız birbirimize. Biz birbirimizi sevdiğimiz ve evleneceğimiz için tabiki bu kurallar geçerli. Gece hariç dışarı çıkarken izin almayız, sadece bilgi veririz. Gece sadece onunla dışarda zaman geçirir biryerlere giderim. Dediğim gibi herşeyin bir vakti saati var dışarısı gerçekten birşeyler için güvenli değil artık. Bu herkesin fikrine göre değişebilir. Evlenince ben bir kadının gece eşi evde iken de dışarda tek başına ya da arkadaşları ile çıkmasını da çok mantıklı bulmuyorum çünkü gündüzün ya da akşamın suyu mu çıktı derler adama :) Ben kız arkadaşlarım ile gündüz ya da haftasonları buluşuyorum. Bu evlenince de böyle olacak. Senin erkek arkadaşının üslubu da yaklaşımı da iğrenç bu arada :)) Ben kendi ilişkim ve yaklaşımlarımıza göre yorum yaptım. Çıkanlara da saygım var herkesin kendi hayatı.
Sevgili daha sanki evli hanımı. 😀 Oldu olacak boyna tasma da taksın. Hemcinsimde gezip tozuyor oysa... sende ona işten eve evden işe de bakayım ne diyecek? 😀
Ya sevgilin kim oluyor ki sana bu şekilde davranıyor. Herkes haddini ve yerini bilmesi lazım. Sende kesinlikle yüz verme. Ondan mı izin alacaksın bir yere giderken. O kadar müdahale etmeye hakkı yok ki.
Vay bu nasıl bir ültimatom, sen yetişkin bir insansın sonuçta. Kimse, senin ne yapacağını bu şekilde dikte edemez. İlişki dediğin karşılıklı sevgi ve saygı üzerine kurulur, kontrol değil. Bu tarz baskıcı davranışlar gelecekte daha büyük sorunlara yol açabilir, net ol. Kendini ezdirme canım! 💪✨
Maço erkek değil, efendi erkek değil, keko hırt (dark triad) erkek değil, "maskülen erkekler" ile eşleşin. Yoksa başınız ağrır, kandırılmayı istemek yerine rasyonel tercih yapın. Sizi etkileyeni seçmek yerine rasyonel düşünerek, o sizi etkilemeden önce siz onu seçin ve ondan sonra etkilemesine izin verin.
@Uskskdks Ayrıca eve erkek arkadaşlarını getiren o feminist karakter ise arrada bir eve dark triad özelliklere sahip erkekler getiriyor. Haluk ise "anaaa bababababab" diyor.
Çok maskülen erkeksi bir adam tanıdım hiç kimseye bakmaz sezdirmeden gözüne kestirirdi etrafında dolaşır ama asla yüzüne bakmazdı egosu yüksekti herkesi beğenmezdi
@Uskskdks öyle maskülen olmaz, maskülanite başka bir şey. centilmen olur, saygı değer olur, duygusal kontrol sahibi olur, ağlayıp sinirlenmez falan. Senin o adam değişik bir model
@Uskskdks işte kadına en yüksek değeri maskülen adam verir, onu korur ve duygusal olarak aşırı besler. böyle efndi erkek gibi mıymış vıcık vıcık tarzda değil. bir tutan bana bir tutam abi, hatta bir tutam anne ile beraber kendi erkekliğini de hissettirir.
@Uskskdks Asıl efendi erkekler narsisttin. "kırılgan narsizim" var onlarda. Kadına baştan yoğun ilgi ve yatırım yapar. Sonra egosu kırılınca öfke patlaması yaşar. Çok tehlikeli tiplerdir. Başta melek zannedersin
Yok efendi erkekler değil atılgan dışa dönük kendini beğenmiş her kızı elden geçiren serseri kaba erkekler narsist egoludur sen efendi erkek değilsin herhalde
Bunu cidden göze alabiliyor musun? Kocam dese hadi oradan lan derim kaldı ki sevgili? Sen kim köpek izin vermiyosun derler adama. Aklınızı başınıza alın kızlar
Bugün bunu diyen yarın calişma da der, ailene de gitme der kısacası tüm hayatını kontrol etmek ister.. Ozguvensiz. Ha senin takildigin ortamlar , kişiler nasıl o da önemli tabi..
@Uskskdks Tartışılır, kişiye göre değişir. Nasıl kadın bana sahip çıksın diyerek kekoya gönül veriyorsa erkek de bol bol kayayım diye biraz motorunu buluyor, sonra da o ilgiyi başkasında bulamayınca ona aşık oluyor. Değişik mevzular
En iyisini yapmışsın sen köpek misin kedi misin. Ayrıl direkt uğraşmaya değmez birisi. Düzgünce neden çıkmanı istemediğini beyan etse zaten ortak yol bulunur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Yanlış anlama ama şu cevaptan adamın saç traşını tahmin edebiliom
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
10 ay
Hayır yanlış yapmışsın. Direkt ayrılman gerekirdi. Kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
İyi demiş. Sen önce evliliğin ne demek olduğunu öğren. Bilmiyorsan öğren.