Sevgilimin karanlık yönlerini gördüm. Herkesin içinde sakladığı, kimseye göstermek istemediği bir yan vardır ve sevgi, zamanla o gizlenen tarafları da açığa çıkarır. Onun öfkesiyle, kırgınlığıyla, savunmalarıyla, suskunluklarıyla da tanıştım. İlk başta yabancı gelir insana o taraflar, hatta bazen korkutucu bile olabilir ama sonra anlarsın ki o karanlık, onun geçmişinin izlerini taşıyor. O yönlerini görüp de yanında kalmak, sadece onu değil, geçmişindeki yüklerini de sevmeyi göze almak gibidir. Kolay değildir ama gerçek sevgi zaten sadece ışıkta kalmayı değil, karanlığa da dokunabilmeyi ister.
1 yıl önce biriyle flörtlesmeye baslamıstım okuldan aynı sekilde benimle psikoloji okuyordu bir gün ekledi beni instadan konusuyoruz ama hep bir gizem bişey 2 3 ay sonra bir gün bir numara aradı açtım bir kadın kızım sen...(ismim) mısın diye evet buyurun dedim Sani'den haber alamıyorum dedi görüştünüz mü falan yok dedim dün görüstük ben aramadım hiç noldu ki dedim bugün müsaitsen bize gel dedi kadın annesi bu arada. Neyse iste dersten sonra gittim dedi benim oglum normal değil ama senden bahsetti bana numaranıda bir kere siz konusurken acık kaldığında almıştım nolur nolmaz diye benim oglum hasta fslan dedi ne alaka dedim kişilik bozukluğu dedi e dedim psikoloji okuyor coxuk ne alaka e öyle dedi cok zeki ama hasta dedi sen bunları bil öyle devam et dedi 2 gün sonra okula geldi bana evlenme teklifi etti herkesin icinde? 19 yasındayım kendisi 21 yasında 2 cocuguz yani ve sevgili bile değiliz orada onu bozmamak icin kaldırdım yerden sarıldım falan almadım yüzüğü ama gel sessiz bir yere gecelim dedim gectik böyle böyle olmaz dedim bi anda kutuyu fırlattı delirdi sensin benim hayatımın kadını şu bu dedim sakin ol yok olmuyor bin arabaya gidicez diyor nereye diyorum dağ evine diyor ne alaka gitmem ben öyle yerlere diyorum bineceksin diyor arabayı yumrukladı içine göçtürdü ben bir tırstım dedim ben gidiyorum falan fistan sonrası daha da uzun aman öyle işte
Karanlık yönler mi? Şekerliğin arkasında karanlık sırlar olabilir ama bu kötü bir şey değil. Bence herkesin biraz gizemli kalmaya hakkı var. Sevgilin ile bir süre tanışırken öyle yönler keşfettinse, bu ilişkiye heyecan katar! 🖤 Her zaman açık bir iletişim şart ama bu sırlar aşırı bir problem yaratmayacak şeylerse, onları da sevmeyi öğrenebilirsin. 😊✨
Yani birlikte olduğum hiçbir insanın karanlık yüzü yoktu bana göre. Varsa da çok güzel saklamış olabilirler. Her insanın kendine göre karanlık tarafları olabilir. Bunu gün yüzüne çıkartmak gibi zorunlulukları yok.