Sevgilim kıza yürüyor mu yoksa hocanın yeğeni olduğu için ve kız 2 güne gideceği için mi böyle samimi?

Sevgilimle yüksek lisans öğrencisiyiz ve onun bölümünün üniversite hocasıyla aralarında samimiyet var. bundan yana problem yok hoca 2 çocuklu kocaman kadın sevgilim 27 yaşında. ama hocanın yeğeni gelmiş kız 24 yaşında. kız kaç tane ciddi ilişkin oldu mesela demiş kıza bi şey dememiş şu an sevgilim de var dememiş. kıza canım diye hitap etmiş birkaç kez. kız bugün çıkıcak mısın eve diye sormuş sevgilime sevgilim de bilmem yoksa sen mi geleceksin bana demiş kız gülüp yoo teyzem kahveye gelebileceğini söyledi de o yüzden sormuştum demiş. sonra eve gittiğinde de sevgilim ben çok güzel kahve yaparım çocuklar olmasa gelirdiniz demiş kız da çocuklar varken imkansız demiş sevgilim de gelirsin sen de istersen falan demiş kız gelirim dememiş konu kapanmış orada. kıza da takılıyor dalga geçiyor falan böyle samimiyetle.

Sevgilim kıza yürüyor mu yoksa hocanın yeğeni olduğu için ve kız 2 güne gideceği için mi böyle samimi?