Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani bunu sürekli deneyim yaşayan birinin söylemesi lazım ama Mantıklı olarak düşünüp baktığımız zamansa genel olarak erkek kadın ilişkileri değil de insan gerçekten sevmediği insana acımaz derler ama acımamak değil aslında çok fazla ilgilenmez çok fazla takmaz desek daha doğru bir cümle olacak
Çok güzel söyledin ;)
Nerelerdesin sen knk 😊
Buralardayım sen nerelererdesin asıl :)
Gel
Evet acımaz, 1 yıl bir kadınla yaşadım sevmiyordum onu. Gitmesini istedim aylarca sonra olaylı gitti. Şimdi evliyim oğlum var. Farklı ülke vatandaşı olduğumuz için yanlarında bulunmakta zorluk çekiyorum ama yine de onlar için çabalıyorum. Ve en kısa zamanda tekrar yanlarına gideceğim. Oturum izni almaya çalışıyorum.
Çok güzel detaylı bir cevap olmuş Allah kavuştursun inşallah seni ailene en yakın zamanda oturum iznini alırsın.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim acıklayıcı yorumun için :)
Neyse ki kendini sevdirebilen kadın oranı %1 bile değil... ilk sevgilisi değilseniz o kişinin bunun olması pek imkansız çünkü kadınlar ederinden fazla ilgi verirseniz ayrılır boynuzlar ya da kendinden uzaklaştırır.
Bu söylediklerin erkekler için gecerli kadınlar için değil ayran gönüllü olan erkektir kadın herzaman sadıktır :)
Kadınlara göre en zeki en doğru en düzgün sizsiniz. Çünkü yapınız bu. Emin olabilirsin kocası dükkanda kadın ona tezgah yapan adamla üst katın da yiyişip pişiriyor... Unutma kendinizi ne kadar tanrı gibi görseniz de tanrının hormonları yoktur. Bu kadar kusursuz gibi görünmek için çırpınmak gereksiz.
Doğrudur evet beni sevse acıma duygusu olur
Seni hakketmiyor demek ki sal ipini gitsin
Biraz öyle olcak başkalarını çok düşünüyor
Teşekkür ederim canım benim 😘
Rica ederim canım inşallah seni hakkeden biri çıkar karşına :*
İlginç bir bakış açısı olmuş! İnsanların duygusal davranışları, kişisel geçmişlerinden, değerlerinden ve bağlılık düzeylerinden etkilenir. Sevmediği birine karşı daha umursamaz ya da sert davranan insanlar olduğu gibi, sevdiği insanlar için kendini hiçe sayacak kadar fedakârlık yapanlar da vardır. Ama bunu herkes için genellemek doğru olmaz. 💔💞
Senin bakış açına göre "evet" seçeneği daha uygun gibi görünüyor. Ama unutma ki insan ilişkileri bazen çok karmaşıktır. 😊
Cevap
22Cevap
evet doğru tabi ki de
Kısmen doğru. Kadinlar sevmedikleri adama hic acimazlar yorumunun karşıtı. ama şöyle de bir durum söz konusu;karşı taraf hatalıysa ve hatasını kabul etmiyorsa, isterse kainat güzeli olsun fark etmeyecek durum. Ben bunun kanaatindeyim
Bencede haklısın :)
Sevmek ve Acımak zıt kelimeler
Hayvan bile acımasızdır ama merhameti de vardır.
İnsan yâ sever ya da sevmez. Eğer sevip zarar veriyorsa bu psikolojik bir hastalıktır ve tedavi edilmelidir.
Aynen öyle :)
Çok doğru zaten Sıgmund Freud yıllar önce benzer bir cümle kurmuş bununla ilgili “Erkek hoşlanmadığı kadınla yakın arkadaş dahi olmak istemez” diye.
Çok güzel ve anlamlıymış :)
Her erkek için geçerli değil bu durum. Erkekten erkeğe değişir genelde. Kişilik ve karakter burada belirleyici. Gerçekten seven bir insan, cinsiyet fark etmeksizin karşısındakine zarar vermemeye özen gösterir.
Bunun aynısı küzlar içinde söylüyorlar niye acımayalım oda insan bende insanım sevdiğim içinde kendime acırım heralde
Erkek dediğin vicdanını sorgulayıp kadına değil herkese merhametle yaklaşmali
Ben hiç öyle birini görmedim sen gördün mü :D
Kaybeden hep sen oldun anladım şimden sonra kazanırsın ;)
Sevip sevmediği durumu değil bu İnsan olan niye önüne gelene acımasız davransın
Vicdana bağlı bu. Varsa vicdan hepsine acır
beni sevse aldıgım hediyeye dandik demezdi giydiğim kıyafete çingene gibi olmuşsun demezdi bir anda silmezdi beni
Çok yaşa İSMET
G3B3R
Yalan asıl sevidine acımaz
Bu kırgınlıklar küsmeler boşanmalar intiharlar vs svs hep en sevdiği kişilere yapılıyor
kadınların acıması duygusu var mı ki erkeğe bi de bunu sor kendine
para biter kadın gider!
şu leş ortamda!
Bana platonik olan kızı çok fena aşağılamıştım bu doğru
Kesinlikle doğru
Kesinlikle doğru biz hep harcanan tarafta olduk
Doğru olabilir bilmiyorum
Keşke öyle olsam vicdanım beni öldürecek
Haklılık yani var
Bu laf kadınlar için söylenmemiş miydi?
şehir efsanesi. bence erkekler seks odaklı.
Her iki durumda da kadın erkeğe acımaz.
öyle kekolar her yerde
sanmiyorum
Evet doğru
Yalan
evet doğru
Acıma yetime gelir koyar menemene soğan
doğru bence
Degil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?