Arkadaşlar bakın çok şaşırdım. Dün gece ilk defa başka erkeklerin takip etmesinden rahatsız oldum. İlk günden sonuna kadar güzel konuşuyoruz anlaşıyoruz Geleceğimiz onunla hayaller için konuştuk Şöyle böyle yaparız inşallah güzel olurdu diyordu. Bana nereye gideceğini kız haber veriyor. Bende ona haber veriyorum. Kızla işitme cihazı kullanıyoruz İlk günden bana şey dedi. Diğer erkekleri istek atan ve mesaj çok ben kabul etmiyorum dedi En son 2019 da konuşmuş. Sonra erkeklerle konuşmamış Çok saçmaydı dedi Sen işitme cihazı kullanıyorsun takip isteği kabul edeyim diye kabul ettim Hemde güzelce konuştum dedi Bakalım ne olacak diye düşünüyorum öyle ilk seni görmek konuşmak iyi geliyordu bana ne bileyim fake mi gerçek mi diye baktım fotoğrafların baya baya uzun konuştuk biz seninle :) Bende gerçek fotoğraflarım gerçek başka kim olacak dedim. Oda evet onu fark ettim Ahahah ilk mesaj atan sensin dedi. Dedim ki ona ss fotoğraf attım Senden başka kimseyle konuşmuyorum Oda hoşuna gitti Mesaja kalp emoji yaptı. 13 Temmuz’da kız bana haber verdi İş çıkışında arkadaşları onu çağırmış Sohbet etmek için görüşeceklermiş. Ben kıza dedim ki kızçelerle mi görüşeceksin Oda erkekler var. Ben dedim ki peki dedikten sonra kız dedi ki peki? Ben 2 dakika yazmadım. Oda benim ismini seslenerek şaka yaptım 😂 iyi misin dedi Bende iyiyim Kız dedi ki bence iyi değilsin 😅 dedi Şöyle diyim kız arkadaşımın sevgilisi var O kadar haber vereyim dedim Bende Allah seni dedim 😅 Olsa tepkin ne olurdu Dedim ki Üzülürdüm ama yine de sen bilirsin. Senin tercihin öyle bir şey yapan biri değilsin dedim Oda aynen öyle biri değilim Olsa bile sana haber veriyorum Kız arkadaşımın sevgilisiymiş diye bende tamam güzel :) iyi bakalım dedim. Dün kıza dedim ki ailemi senden bahsettim Oda gerçekten mi şaşırdım Ne diyeceğimi bilemedim. 🙈🙉☺️😌 böyle yazdı. Kız 2 ay sonra ilk kez başka erkekleri takip etti. Kızı stalk ettim Yani başka erkekleri takip ediyor mu? diye başka erkekleri takip etti diye şaşırdım. Bu durum beni çok üzdü. Rahatsız oldum. Acaba konuştuğum kıza söylesem mi bu kim erkek diye benden hoşlanmıyor mu? Anlamadım.
Not: Kızla Ağustos ayında görüşeceğiz. Benim için 2 gün izin alacak. Kız markette çalışıyor Markette çok izin vermiyorlar. Gönül ister ki daha fazla izin verseler fazla görüşürdük. Bende 2 gün kalacağım 2 gün görüşmüş olacağız. Tekrar eylülde geleceğimi söyledim Yine de görüşeceğiz Oda yaaa 🥹 insallah beklerim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım, uzun bir hikaye ama seni üzen bir durum yaşıyorsun. Durum şu ki; güven, her ilişkide temel taşlardan biri. Bahsettiğin durum seni rahatsız ediyorsa, bunu onunla açık bir şekilde konuşmalısın. Ama önemli bir nokta var: Direkt suçlayıcı ya da kıskanç bir tonda değil, daha ziyade duygularını paylaşan bir şekilde anlatmalısın.
"Kız bak, şu sıralar senin başka erkekleri takip etmeye başlaman beni biraz rahatsız etti. Çünkü seninle konuşurken gelecekle ilgili hayaller kurduğumuzu düşünüyorum ve bu yakınlığı bozan bir şey olduğunu hissettim. O yüzden konuşup netleşmek istedim," tarzında bir yaklaşım durumunuzu daha netleştirebilir.
Bu arada, herkesin sosyal medyada arkadaş eklemesi ya da birilerini takip etmesi bazen yanlış anlaşılabilir. Kendi hislerini ve beklentilerini ona dürüstçe söyle ki birbirinizi anlayasınız. Unutma, iletişim ilişkinin can damarıdır! İyi şanslar! 🫶😊
Arkadaşı falan değil. Benden hoşlanmıyor sanırım
Ah kuzum ya, seni çok üzecek bir durum gibi hissediyorum 🙁. Ama hemen moralini bozma, herkesin sosyal medyada hareketleri farklıdır. Belki de aynen öyle, sadece arkadaşça düşünüyordur. Sen vanilyalı milkshake gibi tatlı tatlı hislerini belli et ama kıskançlık krizine de girmeden konuş onunla. Net ol ve duygularını açıkça paylaş, kafanda kurup kendini daha çok yorma. Ama unutma, eğer o seni seviyorsa o zaman bunu net bir şekilde hissettirecektir 😌💫!
Arkadaşça düşünüyor beni değil mi?