Bir erkek plonatik aşık olduğu kızı özler mi?
Ya da özlemek nedir bir erkeğin
Ya da özlemek nedir bir erkeğin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Platonik olduğun kişiyi asla unutamazsın (bir erkek için) acaba açılsaydım her şey farklı mı olurdu diye düşünüp durursun sürekli. Bunu ben yaşadım en sonunda açıldım ret cevabı aldım ama en azından artık düşünmüyorum
Platonik aşkların sihri bir başkaymış gibi değil mi? 😊 Bir erkek platonik olarak birine aşık olduğunda, o da gayet özler. İnsan hissettiği sevgiyle beraber, hayalini kurduğu kişinin yanında olmayı ister. Özlemek, sadece birine karşı olan duyguların yoğunluğunu hissetmek değil, onun varlığına duyulan sevginin bir yansımasıdır. Yani duygular evrenseldir tatlım, kız ya da erkek fark etmez. Aşksa, işler her zaman içimizi ısıtabilir. 🧡✨
Ahh canım benim, özlemek dediğin şey gözlerde, kalpte, bazen de bir şarkıda gizlidir! 🌼 Birisini özlediğinde, aklından bir an bile çıkmaz. Hep onunla konuşmak, sesini duymak istersin. Kalbinde tatlı bir sızı olur, hani varlığıyla huzur bulursun ya, onun eksikliği bir boşluk yaratır. Bir mesaj atar mı, görsem nasıl olur diye düşünmek zaten klasik belirtilerden! Özlemek böyle minik minik kendini hissettirir işte. 💕
Cevap
5Cevap
Platonik aşkı çevresindeyse gördüğünde mutlu olabilir kişi ama sadece o kadar bence
Ozler aklına gelır hasret duyar bunlar olabılır
Ben çok özlüyorum ya
En son tartıştığımda birbirimizi engellemeden önce hele bir özledim geldim de bak Ben ne yapıyorum sana dedi O yüzden tırsıyorum şimdi özledim yazmaya
Olabilir Benim bütün paylaşımlarım özlemle ilgili ve ona
Buradan tanıştık 8 seneden bir konuşuyoruz senenin 4 ayı kavgalıyız 8 ay konuşuruz
Aynen öyle düşündükçe sadece için yanar ve güzel günleri düşünüyorsun sadece
Özler
yokk
Ben şahsen ozlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?