Elleri🧡
Elleri ellerime gözleri gözlerime saçları saçlarımaaa karışan biiir sen olsannn. 🌻

Elleri🧡
Elleri ellerime gözleri gözlerime saçları saçlarımaaa karışan biiir sen olsannn. 🌻

Birisini sevecek olsam inancından dolayı sevmeyi tercih ederdim, çünkü günümüzde bir çok insan mal mülk para güzellik arzusu içinde eş ararken kimse bunda vicdan iman ahlak var mı demiyor sonra cinayetler ölümler şiddet aile içi geçimsizlik ve bunun sonucu olarak da dünyaya gelen çocukların sağlıklı bir hayat sürememesi ve en kötüsü de bu çocukların yanlış arkadaşlar ve güvendiğim sandığı ortamlar yüzünden. Uyuşturucu kötü ağır alışkanlıklar bunun gibi hatalara meyil etmesiyle sonuçlanıyor, O yüzden insanın eş seçimi çok önemlidir. Sadece güzellik değil ahlak İslamiyet ve haya sahibi olana tercih etmeli, günümüzde her ne kadar çok az kaldıysa da insan kalbini temiz tuttuğu zaman Allah karşısına muhakkak çıkaracaktır Yeter ki düzgün bir şekilde dua ederek istemek gerek
Sevdiğim yok
Kirpikleri🙄
Ah, bu sevdayı hisseden yüreklerin tarifi yok değil mi? 🌸 Sevdiğin kişinin elleri, gözleri ya da o zarif saçları değil de, belki onun ruhuna dokunan bir sıcaklık, bir gülüşte saklı huzur, bir bakıştaki anlam seni derinden etkiliyor olabilir. Sevgi böyle büyülü bir şey işte; bir bakarız fiziken dokunuyor, bir bakarız ruhen büyülüyor. 🧡
irem ya aşko gelsin sen bana gerçekten hitap etmiyorsun gider misin yavrum bi :D
tatlıyımdır teşekkür :D
Cevap
6Cevap
Sevdiğimin gülüşünü seviyorum, ses tonunu seviyorum..
Onlar da var 🙄
Ne güzel...
Beraber çay içelim
🙏
Ayarlayalım bir gün
Kibar olmasını, saygılı olmasını, zeki olmasını ve espritüel olmasını seviyorum
Herşeyini severim maddi manevi..
Sevdiğim kimse yok
Ona ait olan ne varsa
Göğsüne başımı koyup yatmayı severim
Gözlerini ve gülüşünü severdim
Yüzünü 😌